Şimdi Ara

Musallat 2: Lanet (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimkiler hep aynı tip film yapıyorlar.Türk filmlerine az bakarım
  • paranormal activity ye dönmesinde

Musallat 2: Lanet (2011)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma03

paranormal activity ye dönmesinde

• Hikaye olarak beni korkutan tek filmdi bakalım 2. nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

Türk korku filmleri arasında en iyisiydi bence.(Kötünün iyisi)
    Devam filmide iyi olur umarım.

Musallat 2 Resmi Sinema Fragmanı

İlkini aratmayacak anlaşılan. Genelde devam filmleri kötü olur ama bu daha iyi olacak gibi.

• Bu tarz seylere inanan ve etkilenen biri olarak ilk filmden baya etkilenmistim, ikincisini bu sebepten dolayi izlemeyebilirim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Açıp izleyemedim valla.

Seyret seyret yarilirsin ahahah
  • Bir saniye bile gerilmedim filmde. 6 TL verdim ona bile acıdım. Yemek masasında bile kasvetli bir müzik vererek iki tane kanlı surat çıkararak insanları korkutmaya mı çalışıyor bunlar?

27 Sene Önce bölümü hoşuma gitti sadece.
  • Bunlardan korkan gerilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bunlardan korkan gerilen var mı?

Korkulmasının sebebi dini konu olunca oluyor

Yabancılar bunu yapsa açar izlerim ama bizimkiler dinle ilgili yapınca insanı geriyo o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MaximuS.

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bunlardan korkan gerilen var mı?

Korkulmasının sebebi dini konu olunca oluyor

Yabancılar bunu yapsa açar izlerim ama bizimkiler dinle ilgili yapınca insanı geriyo o kadar

Aynen açmaya yemedi.
  • yine bir türk filmi ve yine aşağılık kompleksi taşıyan bir sürü yorum kuzularım sizin gerildiğiniz veyahut korktuğunuz filmleri bize de söyleyin de biz de gerilelim. ne bu küçük görme çabaları yok çok güldüm fragmanı izlerken falan filan .
  • bu filmlere nasıl korkuyorsunuz anlamıyorum. kuzenin ısrarıyla izlemiştim ilk 15dkda gülmekten altımıza mıçtık sonra kapadık o derece. yıl olmuş 2012 klişesi yapmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 3 Aralık 2011; 10:32:10 >
  • Önyargılı olmak istemem ama fragmanından bile kötü bir film olduğunu anlayabiliyorum. Göz altlarına mor makyaj yapılmış figürlerin dehşetle açılmış gözlerle kameraya bakıp çığlık atmalarıyla olmaz bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

hahahahahaahhah eglendimmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

bu filmlere nasıl korkuyorsunuz anlamıyorum. kuzenin ısrarıyla izlemiştim ilk 15dkda gülmekten altımıza mıçtık sonra kapadık o derece. yıl olmuş 2012 klişesi yapmak istemiyorum.

kapadık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

• quote:

bu filmlere nasıl korkuyorsunuz anlamıyorum. kuzenin ısrarıyla izlemiştim ilk 15dkda gülmekten altımıza mıçtık sonra kapadık o derece. yıl olmuş 2012 klişesi yapmak istemiyorum.

Altınıza sıçtığınız doğrudur ama komik olduğundan değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

yine bir türk filmi ve yine aşağılık kompleksi taşıyan bir sürü yorum kuzularım sizin gerildiğiniz veyahut korktuğunuz filmleri bize de söyleyin de biz de gerilelim. ne bu küçük görme çabaları yok çok güldüm fragmanı izlerken falan filan .

Olay Türk filmi olup olmaması değil. İlk filmini beğenmiştim, ona güvenerek gittim bu filme de. Fakat hiç bir yenilik yok. Tamamen insanların dini inançlarını kullanarak başarı elde etmeyi hedeflemiş yapımcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 3 Aralık 2011; 19:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

quote:

Altınıza sıçtığınız doğrudur ama komik olduğundan değil bence

açık olmayan bir şey mi yazdım oraya?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.