|
mükemmel sistemim, SONY LBT-XB80AV

-
-
web sitesinin özelliklerini verirsen sevinirim merak ettim -
Hemen hemen aynı yıllara denk gelen Sony LBT-D905 kullanıcısıyım. Ben de çok memnunum, ürünün web'de bulabildiğim fotoğrafını da ekleyeyim.
-
bende 9 senedir kullanıorum,dediin eet doğruda,şu konuda pek katılamıcam,bu alet pek klaliteli müzik dinleme aleti deil.bu aletle film izleyin(2 woofer la dibiniz düşüor çünkü) techno,elektronik müzik dinneyin oda ok ama rock,jazz,blues vs unutun çünkü alet bass lara çok abanıyor.dediiniz gibi mid ve tiz lere dağılımı bence ii deil,çünkü baslar okadar kuvvetliki mid ve tizler genelde ezik kalıyor.
ayrıca alette 5+1 hoparlör seti war ama prologic war.stereo girişle sesi 5+1 e dağıtıyor.direk 5+1 giriş osla gerçi efsane ozaman olurdu bu alet ama buda fena deil.
kısacası bu alet film için süper,ses denildii gibi sona kadar açılsada banamısın demior.fakat kaliteli ii ses için bikere böyle hoparlör almıcaksınız,bu aletin formatı başka :) -
ha bi başka yanı ise,kaset record olayı rezalet.keşke daha ii kayıt yapsa kasede...ayrıca bizim aletle MTKN3 ün ki arasında alaka yok,sizinki direk deck sistem,onlar iidir baya :) -
csungu sölediğin tek bir şeye katılmıyorum.. diğer söylediklerinde tamamiyle hem fikiriz...
jazz blues dinlenemez dedinya, çok büyük hata ettin... ama tabi sonuçta bu kulak meselesi herkez için değişebilir... bende diyorumki bu altele jazz blues tarzı müzik dinlemeye doyum olmuyor......
hemen bir fotosunu ekliyim sistemin..
tam dogru olmasada bırkac ozellıgı yazıyor aletın..
SONY LBT-XB80AV
http://www.techinzert.net/detail.php?inz=766
-
Bence butur seyler gorelidir. Size mukemmel gelen birsey baskasi icin dusunulmeyecek bir urun olabilir. Hem olay muzik olayi oldugundan herkesin kulak zevki farkli oldugundan herkesin super seti farkli olacaktir. O yuzden set ne olursa olsun, fiyat araligi da ne olursa olsun sete kesin yargida bulunmanin anlami yoktur. Mesela bana gore Eger alet hi-fi ise gorunusu de onemlidir. Plastik barindiran birsey bana kalitesiz ve kisiliksiz gorunur. Muzik setlerinde hicbir yerde plastikten hazzetmem. Ayni sekilde plastik hoparlorler cok mekanik ses cikarir. Sıkıstırılmıs kagit veya kevlar olacak. Hi-fi da her kucuk ayrinti cok onemlidir benim icin. Ama bazisi icin bunlar gecerli degildir ondan super set yargilarindan kacinalim bence. -
kardes sen olaya cok profesyonel acıdan baqıyorsun galıba..
benım dıkkatı cekmek ıstedıgım baska bır nokta daha var.. tekrar solıyım.. 9 sene evvel aldıgım bu alet, teknolojının bu kdr gerısındeyken, nasıl olurda suan pıyasada olan 2 2,5 mılyarlık sony sıstemlerı gecer.. (compact) sadece sony degıl, dıger markaların cogunu kastedıyorum... yanı olay burda bu ısın ılerlemedıgınımı gosterıyor? yada yenı yapılan alteler cokmu kalıtesız?? bılmıyorum yanı anlamadımkı.. -
dikkat ederseniz pro ve hi-fi olan tüm ürünler genelde cok şık görünümlü olmaz bende tipe bakmam hiç önemli olan yaptığı iştir -
Hi-fi sıklıgı odur zaten. Alete baktıgında bu kaliteli dyiebilmen lazım. Plastik kullanılmıs aletlerde bu soz konusu olmuyor mesela. Bi de gıcık oldugum millenium rengi denen birsey cıkardılar. Bence tam bir kepazelik. Hi-fi asil durmalı. Oyle goze batmamalı, parlamamalı. Mesela sampanya rengi cok iyi durur (ben evimde tercih etmem, kolonlarım ahsap rengi degil, siyah :( ). Demeye calıstıgım sey bu. -
quote:
Razorback :
kardes sen olaya cok profesyonel acıdan baqıyorsun galıba..
benım dıkkatı cekmek ıstedıgım baska bır nokta daha var.. tekrar solıyım.. 9 sene evvel aldıgım bu alet, teknolojının bu kdr gerısındeyken, nasıl olurda suan pıyasada olan 2 2,5 mılyarlık sony sıstemlerı gecer.. (compact) sadece sony degıl, dıger markaların cogunu kastedıyorum... yanı olay burda bu ısın ılerlemedıgınımı gosterıyor? yada yenı yapılan alteler cokmu kalıtesız?? bılmıyorum yanı anlamadımkı..
Sayın Razorback kesinlik ile haklısınız, 1991 yılında üretilen ve halen 2010 da (daha yeni) 2 milyara satın aldığım bu efsane sistemin nasıl bu günkü 4.5 milyarlık Sony TA-DA9000ES bir ampliden daha güzel ses verdiğini bende anlamış - asla değilim (: Ama ben bu kaliteden ve eşsiz mühendislikten bahsederken diğer 'vasat' markaları asla kastetmiyorum (çok az sayıdaki bazı hariç markalar dışında)... Bu sistemin ayarları iyi yapıldığında, Equalizer'ın fonksiyonları iyi bilindiğinde bu sistemden daha güzel ses veren başka bir sistem asla ve asla bulamazsınız.. Zaten böyle deck sistemlerinin üretimi kalmadı artık Sony'nin; yani en iyi yapabileceğiniz şey - 'eğer bir deck-componenet sistem istiyorsanız' - bir mağazadan ayrı ayrı dilediğiniz Sony ürününü satın alıp ve onları üst üste dizip bir sistem yapmaya çalışmanız olacaktır... Bu sistem ise deck AMA kendi içinde birbirine uyumlu component sistemdir, hoş: bir Sony'nin efsanesidir ve yaptığı en son deck-component sistemdir.. Yeni yapılan aletlere gelince, bilirsiniz artık iyiden iyiye çılgın bir tüketim çağındayız, Sony, Bosch, IBM gibi markalar ürünlerinin yenisi de satılsın diye tüm ürünlerini orta kalitede yapıyorlar; çünkü bozulmaz ve 20 sene boyunca kullanılabilir bir ürün olurlarsa eğer, yenisi satılmaz; fabrika ürün üretemez ve de zarar ederdi (: Hatta Sony bile bunu (belki: çok fazla deneyimim yok...) yapmasa idi belki bu gün Sony olmazdı... Mesela bende 1979 yılından bir Sony televizyon var, inanın bana halen taş gibi, 1985 öncesi, 1990'ların bir çok Sony ürünleri bende mevcut, sadece şunu söyleyebilirim: ben bir Sony manyağı, bilgisayar olarak Vaio ve tüm elektronik eşyaları Sony olan birisi olarak böyle bir mühendislik görmedim, asla ve asla da görebileceğimi zannetmiyorum...
-
Sony LBT-XB80AV Cihaz oldukça güçlü ve ses kalitesi güzel 560watt ses çıkış gücüne sahip japon mühendisliği özellıkle bass ses lerine yönelik bi cihaz alt seslerde çok başarılı değil 5cd özellikli cd den kasete kayıt yaparken diğer kaseti veya radyo dinlemeye devam edebilirsiniz robotik sistemi deck çok başarılı surround ses de çok iyi film izlerken özellikle kolonları ağır bi cihaz içerisinde altta 17cm super wofer var litresi ayarlanmış kabinler dış mekanda güzel ve net sese sahip bu cihazı bağımsız bi evde kullanmanız gerekır apartmanda sesini açmanz imkansız RMS değeri 324 watt / sansuı 4170stk kullanıyor bu cihazla bass konusunda çok nadir cihaz kapışabilir gitar bağladığınızda o gerçek akustik sesi hissedıyorsunuz şimdilerde evin bi köşesinde duruyor frsat olmuyor pek kullanmaya ama ciddi kalıtelı ve güçlü bi cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X