Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Marc Marquez Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
83
Favori
46.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Greenote süpürge genel konu başlığıdır.



    amazon
    Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33KPa, 10'u 1 Arada çok aksesuarlı süpürge, 55 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, kontrol ekranlı ekran,Yatak fırçası ile, esnek uzatma hortumu, 1.2L Toz Haznesi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    • Her şey dahil 4.968,00 ₺


    • 🌀【Süper emiş gücü】: Kablosuz elektrikli süpürge, çalışma verimliliğini büyük ölçüde artıran 180.000 rpm'ye kadar 33 kPa'lık benzeri görülmemiş bir siklonik emiş gücü elde eden yükseltilmiş 480W fırçasız motora sahiptir. Akülü elektrikli süpürge kiri, döküntüleri, evcil hayvan tüylerini ve lekeleri anında emebilir, sert zeminleri, fayansları, halıları ve parke zeminleri kolayca temizleyebilir ve evinizin yeni gibi görünmesini sağlayan sessiz ve verimli bir temizlik deneyimi sunar.
    • 🔋【Uzun çalışma süresi】Bu kablosuz elektrikli süpürge, geleneksel 6-7 hücreyi terk eder ve pil kapasitesini 8x2500mAh'ye çıkararak yetersiz pil ömrü sorununu etkili bir şekilde çözer. Maksimum sürekli çalışma süresi 40 dakikadır, bu da onu büyük işler ve tüm ev temizliği için ideal ilk seçim haline getirir. 2,5 saat içinde tamamen şarj olur. Pil, bir düğmeye dokunarak çıkarılabilir ve değiştirilebilir.
    • 🏠【10'u 1 arada çoklu aksesuarlar】: Akülü elektrikli süpürge çeşitli pratik ataşmanlarla birlikte gelir ve kolayca bir el tipi elektrikli süpürgeye dönüştürülebilir. Bunlar arasında ev tozu ve evcil hayvan tüyleri için toz akarı fırçası, panjurların ve tavan köşelerindeki örümcek ağlarının tozunu almak için aralık başlığı ve uzun pipet ve çoğu mobilyaya ve arabadaki saklama bölmelerine ulaşmak için uzatma hortumu bulunur. Bu ataşmanlarla evinizin her köşesindeki toz ve kiri zahmetsizce temizleyebilirsiniz.
    • 💡【Büyük LED dokunmatik ekran】: Ultra net LED ekran ile kablosuz elektrikli süpürgenin çalışma durumunu ve kalan gücünü gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz. Akülü elektrikli süpürge ayrıca tıkalı zemin fırçaları veya tıkalı emiş delikleri gibi sorunları gösterebilir ve makine bakımı için sezgisel rehberlik sağlar.
    • 🐕【Ultra Hafif ve Dolaşmayan Fırça】: Torbasız elektrikli süpürgenin ana gövdesi sadece 1,2 kg ile süper hafiftir ve tek elle temizlik için mükemmeldir. Yumuşak ve sert kıllara sahip döner bir fırça ile saç ve evcil hayvan tüyleri için havalandırma kanallarına daha iyi erişim sağlayan ve dolaşmaları etkili bir şekilde azaltan tarak dişli motorlu bir fırçayı birleştirir.
    • 💎【Alerjisi olanlar ve evcil hayvan sahipleri için idealdir】: Çubuk elektrikli süpürge çift girdaplı bir yapıya sahiptir ve siklon ayrımı daha etkilidir. 0,3 μm altındaki küçük toz ve bakterilerin ve toz akarlarının %99'u 5 katmanlı filtre sistemi tarafından giderilir, evinizde temiz hava. 1,2 litrelik toz haznesi tüm evi temizlemek için geniş kapasiteye sahiptir, böylece artık temizliğin yarıda kesilmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.



    Her şey dahil 3.342,62 ₺ gördü.


    • Her şey dahil 3.342,62 ₺ gördü.


    • 💎【Hafif ve Kompakt】Greenote GSC50 kablosuz elektrikli süpürge inanılmaz bir şekilde sadece 2,5 lbs ağırlığındadır, bu da kullanımı zahmetsiz ve rahat hale getirir. Son derece kompakt tasarımı ve kolay kurulum süreciyle, kutudan çıkardıktan sonra 60 saniye içinde kurulumu bile tamamlayabilirsiniz.
    • 💎【Hızlı Temizlik】 Standart Modda, bu hafif vakum günlük temizlik için yeterli emiş gücü sağlar, günlük temizlik ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılamak için döküntüleri, evcil hayvan tüylerini, kedi kumunu, köpek mamasını ve zemin kirini anında emer. Bu sayede temizliğe daha az, sevdiğiniz şeyleri yapmaya daha çok zaman ayırabilirsiniz.
    • 💎【Derin Temizlik】 Güçlü Modda, bu kablosuz vakum, halılardaki kırıntılar, fındık kabukları, arabalardaki kum vb. gibi inatçı kalıntıları temizlemek için ideal olan 23kpa güçlü emiş sağlar, bu da evinizdeki ve arabanızın içindeki çeşitli alanları temizlemek için gereken fiziksel çabayı önemli ölçüde azaltır.
    • 💎【Çok yönlü】 Bu kablosuz süpürge çok yönlüdür ve sert zeminler, karo zemin, parke zemin ve kısa tüylü halı dahil olmak üzere çeşitli yüzeyleri temizleyebilir. Ayrıca, çok işlevli aksesuarları ile kanepeleri ve masa üstlerini temizlemek için kolayca el tipi elektrikli süpürgeye dönüştürülebilir.
    • 💎【Dayanıklı ve Hızlı Şarj】 2200mAh büyük kapasiteli bataryaya sahip kablosuz çubuk vakum, standart modda 35 dakika, güçlü modda 18 dakika çalışma süresi sağlar. Çıkarılabilir pil tek başına veya ana gövdesi üzerinde şarj edilebilir ve sadece 4 saat içinde tam şarj ile 160㎡'lik bir evin tamamını kolayca temizleyebilirsiniz.
    • 💎【Eşsiz Erişim】 LED esnek fırça başlığı karanlık alanlardaki tozu algılayabilir ve mobilyaların, merdivenlerin ve garajların altına kolayca ulaşabilir, uzatılmış teleskopik boru özellikle perdeler, tavanlar ve aydınlatma armatürleri gibi yüksek alanlara ulaşmakta zorlanan bayanlar içindir.
    • 💎【Evinizi Yeniden Canlandırır】: 5 aşamalı tam sızdırmaz siklon filtreleme sistemine sahip bu parke zemin süpürgesi, 0,1um kadar küçük ince partikülleri %99,99'a kadar yakalayarak kiri etkili bir şekilde ayırır ve evinizdeki havayı temizler. Ebeveynler, eş, çocuklar ve evcil hayvanlar dahil olmak üzere sevdiklerinize gülümsemeler getireceği ve daha iyi bir sağlık sağlayacağı kesin.
    • 💎【Nazik Hatırlatma】: Filtre yıkanabilir ve filtrelerin ve süngerlerin düzenli olarak temizlenmesi zayıf emişi ve tıkanmaları önleyecektir. Kullanmadan önce, lütfen kartuşun etrafındaki ambalaj kağıdını çıkarın.
    • 💎【Ne Alırsınız】: Ömür Boyu Kalite ve Teknik Destek, 3 Yıl Aksesuar Değiştirme Hizmeti, 30 Gün Koşulsuz İade Hizmeti, 7*24 saat müşteri hizmetleri. 1x Akülü elektrikli süpürge, 1x Uzatılmış Teleskopik boru, 2x HEPA filtre, 1x LED zemin fırçası, 1x Toz fırçası, 1x Aralık başlığı, 1x adaptör, 1x saç temizleme cihazı, 1x Kullanım Kılavuzu, 1x Zarif hediye paketi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maystro_18 -- 28 Aralık 2023; 21:20:58 >







  • Bugün teslim edilen Gsc60 modeliyle ilgili ilk izlenimim verilen parayı kesinlikle hak eden bir ürün olduğu yönünde. Bataryası hemen güç kaybetmez, cihaz da kısa sürede arıza yapmazsa verilen paranın üzerinde bir ürün bile diyebilirim.


    + Pratik bir makine. Aparatlarının neredeyse tamamı için bir amaca hizmet ediyor ve kullanılacaklar diyebilirim.

    + Ağır değil ve süpürmeyi çok kolaylaştırıyor. (Terlemeden evi süpürdüm. Klasik toz torbalı makineyi çektim ittim derken ter içinde kalıyorum )

    + Çıkarılabilir pil ayrıca da şarja takılabiliyor.

    + Temizlemek çok kolay. Her süpürme sonrası temizleyeyim desem yormaz.


    o Çalışma süresi kullanım moduna çok bağlı. Fakat acele etmeyi gerektirmemekle birlikte süpürgeyi kullanma yaklaşımımızın da klasik süpürgedeki gibi olmaması gerektiğini farkettim. Yani aynı yeri 3-4 defa ileri geri yapıp zaman/şarj kaybederek kullanılacak bir süpürge değil bu. Çoğunlukla ilk ileri geçişte işini yapmış oluyor. Buna alışmak çok sürmese de zaman alacak.

    o Klasik makinenin yerini tamamen alır mı, bunu zaman içinde göreceğim. Aslında yerini direk alabilir gibi bir hali var ama yine de bununla ilgili yorum yapmak için erken.

    o Aparatlar için kutu içine koydukları torbayı iyi düşünmüşler ama keşke fermuarlı ya da cırt bantlı olsaydı. Bu haliyle aparat saklama için değil de pazarlama için gönderilmiş bir torbaya benziyor. Torbanın biçimi negatif ama koymak zorunda da olmadıkları için negatife yazmak istemedim. Torba detayı iyi ama tasarımı eksik diyeyim. :)


    - Yatak altlarını süpürmeye pek elverişli değil. Şekli itibariyle ana ünite üzerindeki toz hasnesi yere çarpıyor ve uzatma borusunu yatağın altına sokmak açısal olarak oek mümkün olmuyor. Uğraşırken boruyu çizdim ilk günden. Belki araya hortumu takılınca yatak altlarını da süpürmek mümkün olur ama o efora değer mi zamanla göreceğiz.

    - Alışana kadar özellikle en yüksek çekiş modunda kullanmak şarjı çok hızlı bitirmeye sebep olacak. Bu makineyi alıp sürekli en yüksek çekim modunda kullanmaya çalışan her insan aldığına pişman olur. Şarjdan verim almak için nerede ne zaman hangi modda kullanacağına alışmak gerekiyor.


    Not: Kutu içeriğinin yerleşimini tasarlayan kişiyi de tebrik ederim. Gerçekten güzel tasarlamış ve verimli bir alan kullanımıyla herşeyi güzelce sığdırmış. Daha büyük bir kutu bekliyordum ama gayet kompakt bir kutuda geldi ürün. İçinde hiç sıkış tepiş değil malzemeler.

    Bende amazodan sene sonu GSC60 almıştım. Süpürge gelince açıp deneme yaptık. Herşey güzeldi. Ertesi gün ne varki döner fırça çalışmamaya ve süpürge E3 hatası vermeye başladı. Ellede döner fırça dönmüyor. Videolu olarak mail adreslerine gönderdim. Önce ellerinde fırçanın stoğunun olmadığını 2 ay sonra geleceğini söyledir. Stoğa geldiğinde bana fırça göndereceklerini ve bu durumdan dolayı 200 tl tazminat ödemek istediklerini söylediler. Bende Tekliflerini kabul ettim. Birgün sonra tekrar mail göndererek 2 ay bekletmemek için ücretsiz olarak bana yeni süpürge göndermek istediklerini söylediler. Bende sadece fırça arızası olduğunu bu hatadan dolayı yeni süpürgeye gerek olmadığını söyledim. Şubat sonu gibi tekrar görüşeceğiz ve fırçayı gönderecekler.


    Anladığım oki ileride sorun yaşarsak ürünün arkasında duracaklarını görüyorum. Bu sebeple gönlüm rahat.

    Hic memnun kalmadim bi daysın degil ayrica kablolu performansi beklemistim 4bin liralik supurgeden hayal kirikligi.
    4bin verdim ve 30binlik daysın performansi veremedi resmen cok kotu. Yeto diyorum ve gidip kablolu elektrikli supurge aliyorum.
    Kablolu supurge aldim ondan da memnun degilim sanayi tipi supurgelere gore cok kotu. Simdi evi supurmuyorum kafam rahat.
    Size katılıyorum elimde var ama bu markaların (greenote , kalado, prettycare) sorunlu ürünlerde olumlu görüş yazdırmak için çeşitli hediyeler veya ücret iadesi yaptığını yurtdışı sitelerde okudum. Özellikle prettycare bu konuda çok vukuatlı ufak bir araştırma da görebilirsiniz.

    Özellikle prettycare gibi olumsuz yorumlar silme konusunda yazışmaları ifşa edenlerde var. Hatta amazon kendi olumsuz yorumlar kısmında var. Bu markadan ekstra uzak durabilisiniz.

    Greenote konusunda kısaca şans işi 3 ayda bozulanda var 6 ayda bozulanda 2 sene sonra pili biten de var. Alırken ne kadar ucuza alırsanız o kadar bozulduğu zaman o kadar daha az üzülürsünüz. Plastik aksamı pek ahım şahım bir şey değil.

    Birde bu markaların(greenote , kalado, PRETTYCARE) ABD(amazonda) daha üst ve kaliteli modelleri satıldığını da gördüm. Bize eski modelleri düşüyor gözüküyor.

    Amazon japonyada ise hem çekiş gücü çok daha yüksek hemde daha teknolojik olarak yenileri var.

    Arkadaşlar Greenote kendi sitesinden 03.03.2024 tarihinde sipariş verdiğim GSC60'ı dün kendim giderek PTT Kargo Başakşehir Gümrük Ambarı Şubesi'nden teslim aldım.



    Eğer kargonuz orada bekliyorsa (İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum) boşuna dağıtıma çıkar mı diye beklemeyin, şans eseri internetten edindiğim bilgilere göre normalde evinize bir tebligat gönderiliyor ve tebligat teslim tarihinden itibaren internetten okuduğum bilgiye göre 3 gün, bir görevlinin bilgilendirmesine göre 7 gün öbür görevlinin bilgilendirmesine göre 20 gün bekletilip (burada bile tutarlı değiller), almaya gelen olmazsa iade edildiğini öğrendim. Benim de 3.gün içinde olmamdan ötürü tebligat gelmemesine rağmen durumu riske atmadan bizzat almaya gittim. Kargosunu almak için Anadolu yakasından gelen kişilere bizzat şahit oldum, alıcının muhakkak kendisi gitmesi gerekiyor başkası teslim alacaksa teslim alacak kişinin noterden vekalet alarak gitmesi gerekiyor. Gümrük ücreti teslim alınacağı esnada, aldığınız ürünün ücretini oradaki görevliye göstererek, sipariş formu, kredi kartı ekstresi vb. bir evrakla aldığınız ürünün ücretini göstererek hesaplanıyor. Ben 4791TL ye almıştım. Kartımdan çekilen tutarı gösterdim ve 1820TL gümrük vergisi, 3.4TL Damga vergisi 22TL Gümrüğe sunma ücreti dahil toplam 1845,40TL vergi ödemesi yaptım. Ödemeler yalnızca nakit olarak yapılıyor.



    Benim ödediğim 4791TL ye aslında vergilerin dahil olduğunu neden bu kadar vergi çıktığını sorduğumda, bu vergiler Türkiyenin aldığı vergiler satıcı bunu sizden tahsil edemez bu paranın devlete ödenmesi lazım diye bir cevap verdi, konuyla ilgili çok bilgim olmadığından polemiğe girmeden ödeyip çıktım, sırada greenote ile vergi iadesi süreci var ama orada sorun çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü bana verilen kargo takip numarasında teslim alana kadar 0TL gözüken gümrük ücreti, ürünü teslim aldıktan sonra güncellendi, kargo takip numarasından kontrol ettiklerinde onlarda ödeme yaptığım tutarı rahatlıkla görebilecekler. Ne olur ne olmaz makbuzu da taratıp maili o şekilde atacağım.


    Ürünle ilgili fazla değerlendirme yapmayacağım, malzeme kalitesi orta, taş gibi bir süpürge değil. Süpürgeden genel anlamıyla memnunuz, 1.kademede 50dk 2. kademede 30dk en güçlü 3.kademede ise 13dk çalışma süresi var ortalama, ama inanın 3.kademede kullanmaya gerek kalmıyor. Ne olur ne olmaz ayda 1 kere 3. kademede halıları çekmekte fayda var çünkü temiz zannettiğimiz halılardan o kadar çok toz çıktı ki biz bile bunların üzerinde mi geziyoruz diye inanamadık. Sağlamış olduğu pratiklik tartışılmaz, daha önce kablosuz süpürge kullanmadığımız için pratik olmasıyla bizi çok rahatlattı.


    Bu arada örnek teşkil etmesi açısından, mail yoluyla vergi iadesi alan arkadaşlar attıkları maili örnek olarak bizimle paylaşırsa çok sevinirim.

  • Hayırlı olsun konu
  • Hadi hayırlısı.

    Hem GSC50 hem de GSC60 siparişi verdim. gsc60' ın fiyatı 242 TL düşünce iade talebinde bulundum. Yeni sipariş verdim. gsc50'yi de kullanmadan anneme gönderdim. Yani süpürge hakkında henüz bir fikrim yok. Kullanıcıların yorumlarını buradan takip edeceğim. Umarım pişman etmez.

  • Bende gsc50 var memnunum da 60 in cekim gucu fark yaratir mi bilemedim?
  • Olması gereken bir konuydu alanlara hayırlı olsun :D

  • Hayırlı olsun bizde iki adet GSC50 var. Süpürgeden memnun kaldık. İkinciyi sipariş verdik. Yerimizi alalım önlerden
  • Ben de kargodan bugün teslim edilen 5.710 TL'ye aldığım GSC60'ı iade sürecini başlatıp indirimli fiyattan tekrar sipariş verdim. Şu an ambalajı açılmamış kutu önümde ve açmamak için kendimi zor tutuyorum. 🙂
  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Bunu kullanmaya baslayip indirimli tekrar siparis verip gelen urunu bunun iadesi olarak ta gonderilebilir oyle yapan gordum bu forumda (:
  • balistik81 kullanıcısına yanıt
    Çok etik gelmiyor bu durum, zaten paketi açmadan iade etmeyi özellikle istiyorum.
  • Gsc 60 alip da kutudan yedek filtre cikan arkadas varmi acaba
  • gsc 60 çekim gücü gerçekten artmış mı nasıl ? Alanlar yorumlasın merak ettim gerçekten. Acaba alsam mı diye düşünmüyor değilim.

  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Sonradan gelecek urunu de paketi acmadan gonderiyorsunuz yani sıkıntı olusturmuyor avantaji hemen urunu kullanmaya basliyorsunuz bir sonraki siparisi beklemeden
  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt

    hocam onu açın geleni direkt iade edin bir problem olmaz. Ben cosori de değişim yaptığımda gelen kutulara baktım özel bir farklı seri numarası falan var mı diye. İçinde de dışında da ayrı bir durum yoktu. Zaten telefon değil ki imei kaydedilmiyor faturaya. Faturanıza bakın amazon üzerinden. Seri numarası da göremezsiniz. Yani tabi siz bilirsiniz yine ama açmanızda bir sakınca olmaz.


    Ben de şu an alsam mı diye düşünüyorum. Arnica normal makine var bizde de artık pot devresi mi bozuldu motoru mu bozuluyor bilmiyorum ara ara deviri düşüp düşüp artıyor. :D

  • Ben Gsc60 fiyatını takip ediyordum 7-8 gündür. Şu anki fiyata düşünce siparişi verdim. Aradaki fiyat makasına bakınca Gsc60 mantıklı geldi bana. Uzatma ek parçası olması dahi katma değeri olan bir olay bence. Gsc50 inceleme videolarında insanlar biraz belden eğiliyor gibi.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Peki 30 günlük iade süresinin başlangıcı siparişi verdiğim 21 Aralık mıdır, yoksa teslim aldığım 28 Aralık mıdır? Çünkü yeni sipariş gelene kadar elindekinin iade süresinin dolması riskini almak istemem.
  • 50 ile 60 arasında karşılşatırma yapabilecek var mı kullanan olarak

  • prok P kullanıcısına yanıt
    Toplam ne kadar çıkıyor?
  • Bu GSC60 ın pili çıkartılabiliyor diye biliyorum ama pil yok amazon un sitesinde. 

  • Alacaktım aslında ama birkaç aylık kullanımdan sonra çekişin aşırı derecede düştüğüne dair yorumları gördükten sonra vazgeçtim almaktan, fiyat fena değil ama o risk alınır mı bilemedim.


    Güncelleme: Gözü karartıp GCS60 modelini aldım umarım pişman olmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 29 Aralık 2023; 2:41:28 >
  • olepsinark O kullanıcısına yanıt
    Ölçü olarak bilmiyorum. Gsc50 modelinin videolarında kısa olduğunu düşündüren görüntülerle karşılaştığım için ek uzatma parçasının faydalı olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.