Şimdi Ara

SONY LBT XB80-AV MÜZİK SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahliyka -- 6 Ocak 2010; 20:36:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bende de vardı bu setten, çok güzel bir settir, hala sattığıma pişmanım. Hayırlı satışlar.
  • Tek kelime ile dehşet verici bir cihaz. z5500 falan tırt kalır bunun yanında adamı geri itiyor :P
  • 550 tl çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: foltroy

quote:

Orijinalden alıntı: Krypthone

alıcıysanız fiyatta anlaşabiliriz

Merhabalar Set için ciddi ciddi alıcısı olabilirim...Hatta evinize kadar da gelir evden teslim alırım cihazı Keçiörende oturuyorum..Ama Arkadaşlar haklı...550 tl çok çok yüksek fiyat...sahibinden com da 2-3 yıllık setler bile 500 lira..Amacım ilanı baltalamak değil.ama..bence temizse max. 400 tlden yüksek bir fiyat gerçekçi olmaz... Arkadaşım fiyatta pazarlık var demişsin fakat fiyatta ciddi bir revizyon şart bence..Ayrıca cihazın ankara dışına satılacağını sanmam...çok büyük boyutlu bi cihaz...Alıcısı için kargosu bile şehir dışına 60-70 tlden aşağı tutmaz...

AMA HAKKINI VERELİM...LBT SERİLERİ SONY MÜZİK SETİNDE SON NOKTA...10 NUMARA CİHAZ...SES KALİTESİ VE ÇIKIŞ GÜCÜ TARTIŞILMAZ..10 YILLIK CİHAZ OLMASINA RAĞMEN BU JAPON XB80, ŞİMDİKİ ÇAKMA ÇİN MALI SONYLERE 10 BASAR..

krypthone adına yazıyorum.

cihaz o sahibindendeki 2-3 yıllık cihazlardan en az 2-3 kat temiz durumda.bunu görmek isteyen gelip görebilir.fiyatta pazarlık payı olduğunu zaten söyledik. iletişim için 0 507 286 89 74 numaralı telefonu da kullanabilirsiniz ayrıca.

• semt: ümitköy / ankara
    son fiyat: 450tl
    tel: 0 507 286 89 74

• quote:

Orijinalden alıntı: foltroy

quote:

Orijinalden alıntı: Krypthone

alıcıysanız fiyatta anlaşabiliriz

Merhabalar Set için ciddi ciddi alıcısı olabilirim...Hatta evinize kadar da gelir evden teslim alırım cihazı Keçiörende oturuyorum..Ama Arkadaşlar haklı...550 tl çok çok yüksek fiyat...sahibinden com da 2-3 yıllık setler bile 500 lira..Amacım ilanı baltalamak değil.ama..bence temizse max. 400 tlden yüksek bir fiyat gerçekçi olmaz... Arkadaşım fiyatta pazarlık var demişsin fakat fiyatta ciddi bir revizyon şart bence..Ayrıca cihazın ankara dışına satılacağını sanmam...çok büyük boyutlu bi cihaz...Alıcısı için kargosu bile şehir dışına 60-70 tlden aşağı tutmaz...

AMA HAKKINI VERELİM...LBT SERİLERİ SONY MÜZİK SETİNDE SON NOKTA...10 NUMARA CİHAZ...SES KALİTESİ VE ÇIKIŞ GÜCÜ TARTIŞILMAZ..10 YILLIK CİHAZ OLMASINA RAĞMEN BU JAPON XB80, ŞİMDİKİ ÇAKMA ÇİN MALI SONYLERE 10 BASAR..

o cın malı sony ler derken?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY LBT XB80AV MÜZİK SETİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alet 450 herzaman eder ama oyle cıhazda son nokta falan degıl ancak fıyatı sesıne gore gayet uygun dınleyıp almak lazım cunku bass ların koruklerı cok cabuk yumusuyor bunlarda ve sesı bogmaya baslıyor ama oyleyse bıle 450 her zaman eder alet muzık dınlıyeceksenız parasından kacmıcaksınız paranız yoksa dınlemeyeceksınız z5500 un zaten bastan asagı kandırmaca oldugu acıktır o kadar ufak hoparlorlerden 500 watt rms ses vermesı mantıklı degıldır zaten devre semasına ve kullanılan malzemelere bakarsanız toplamda 100 110 watt ı gecebılcek donanıma sahıp olmadıgını gorursunuz

saygılar
  • pm attım, iki kere :)
  • pm ler cevaplandı.
  • Arkadaşlar bilgi almak için soruyorum. Yanıtlarsanız sevinirim.

Sattığınız Sony LBT XB80AV serisi ve diğer LBT serileri bilgisayara bağlı olarak kullanabiliyor muyuz?
    Buna uygun cihazın arkasında çıkış var mı? Kabloyu Sony setin arkasından alıp PC'deki ses kartına mı takıyoruz?
    En önemlisi verim nasıl? Temiz, berrak bir ses veriyor mu? Bilgisayara bağlı olarak, bilgisayarımdaki 320kbs mp3'lerimi dinlemek için kullanırsam verim alabilir miyim?
    Benim söylediğim şekilde bu Sony LBT setleri kullananlar var mıdır? Genelde elektronik türü, bass ve tizz öne çıkan müzikler dinliyorum. Teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Arkadaşlar bilgi almak için soruyorum. Yanıtlarsanız sevinirim.

Sattığınız Sony LBT XB80AV serisi ve diğer LBT serileri bilgisayara bağlı olarak kullanabiliyor muyuz?
    Buna uygun cihazın arkasında çıkış var mı? Kabloyu Sony setin arkasından alıp PC'deki ses kartına mı takıyoruz?
    En önemlisi verim nasıl? Temiz, berrak bir ses veriyor mu? Bilgisayara bağlı olarak, bilgisayarımdaki 320kbs mp3'lerimi dinlemek için kullanırsam verim alabilir miyim?
    Benim söylediğim şekilde bu Sony LBT setleri kullananlar var mıdır? Genelde elektronik türü, bass ve tizz öne çıkan müzikler dinliyorum. Teşekkürler ...

2 lale jak çıkışlı kablo ile bilgisayarın kulaklık çıkışına bağlı olarak kullandım ben de cihazı.Ses kalitesinden oldukça memnundum zira ben de metal müzik dinliyorum.Yani cihazın "phono" denilen özelliği sayesinde dışardan başka bir cihazın(tv,bilgisayar vs.) sesini müzik setinden alabilirsiniz.

• hayırlı satışlar.kim satıyo şimdi bu seti berkaygumus mü yoksa krypthone mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: daylight__123

hayırlı satışlar.kim satıyo şimdi bu seti berkaygumus mü yoksa krypthone mu

ilanı berkaygumus adına açtım. ilgilenen arkadaşlar onunla irtibata geçsin
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=699209
    tel: 0 507 286 89 74

• bende XB 8 AVK modeli var, çok benzer. bu modellerin tek eksiği, optik ve dijital girişlerinin olmayışı ve eski sitem Dolby Prologic yani 4 kanallı sese sahip olmasıdır. Bu saydığım özellikler olsa zaten fiyatı 1000 Euro dan fazla olur.

almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim, alttaki gizli haznesindeki bass hoparlörü ile çok düşük frekanstaki derin basları özellikle film izlerken yüreğinizin atışı gibi derinlerde hissettiriyor. Bu fiyat aralığında bu kadar temiz ses veren cihaz bulamazsınız. Keşke bir firmware fln olsada THX uyumlu hale gelebilseydi...
  • Bu üründen bendede var ve kaç para verilirse verilsin SATMAM............................. Anlayan anladı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.