Şimdi Ara

Mükemmel ignore sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki maç kavga ettiğim adamı ignoreladığım halde bir sonraki maçta takımıma geldi. Şaka mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Önceki maç kavga ettiğim adamı ignoreladığım halde bir sonraki maçta takımıma geldi. Şaka mı bu?

bu hep böyleydi zaten.İgnore ettiğin kişi oyununa tekrar gelmeyecek diye bir kural yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Önceki maç kavga ettiğim adamı ignoreladığım halde bir sonraki maçta takımıma geldi. Şaka mı bu?

bu hep böyleydi zaten.İgnore ettiğin kişi oyununa tekrar gelmeyecek diye bir kural yok ki.

+1
  • ignore lamak demek o kişiyle bir daha karşilasmamak değildir sadece o kisinin yazdiği mesajlari görmezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem daha ileriye gidemez en fazla susturur söylediğin gibi olsaydı çok zor sıra gelirdi.
  • ignore sadece susturur.Onu geçtim maç içinde ignore atmama rağmen adamın yazdığını görebiliyorum bunu da açıklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

ignore sadece susturur.Onu geçtim maç içinde ignore atmama rağmen adamın yazdığını görebiliyorum bunu da açıklayın.

takım seçimi ekranında da görebiliyormuydun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

ignore sadece susturur.Onu geçtim maç içinde ignore atmama rağmen adamın yazdığını görebiliyorum bunu da açıklayın.

hayır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

hayır.

oyun içinde görebilmen oyunun gidişatını etkilememesi içindir muhtemelen
  • Maçtan sonra ignorelamanın mantığı ne o zaman? 2 yıldır oynuyorum yeni öğrendim bunu..
  • susturmaktan başka bir işe yaramıyor
  • quote:

Keşke olsa birden fazla ticket attım forumda bu sorun hakkında en azından 2-3 konu açıldı ama riot pek ilgilenmedi hepsinde düşünceleriniz için teşekkürler bu durum matchmaking sistemini olumsuz etkileyebilcegini dusunuyorz gibi cevaplar verdiler.
  • Vatskayndholding abi şaka mi bu abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maçtan sonra ignorelamanın mantığı ne o zaman? 2 yıldır oynuyorum yeni öğrendim bunu..

mactan sonrakı chat ekranıda var. orada belkı ters geldı yazdıkları ıgnorlamak ıstedık. ne dusuncelı degılmı riot.
  • lol sen ne zannediyordun ki
  • bende 35-40 kişi engelli bende sanıyorum onlarla aynı oyuna düşmeyecem
  • İgnoreladığımız kişiler ile aynı oyuna düşebiliyor muyuz?

Mükemmel ignore sistemi
  • Ignore'un ne olduğunu öğrenmeden/araştırmadan ignore sistemini suçlamak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta mutelediğin kişi bi sonraki maçta konuşabiliyor da riotun ignore ve mute sistemi böyle çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.