Aah ah ne vardı şöyle gerçekçi ekonomik politikalar yürüten vatandaşın dostu insanlar görev yapsa. Ne gerek vardı damada şuna buna iğrenç ve leş ekonomik dene yanıl yöntemlerine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Çek satış tayfası bunu beğendi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam ben abd’de homeless’ım ama çat pat biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yazdığın şeyler kanunen suç. Ayrıca devlete şantaj yapan yok. Enflasyon ile faiz en azından eşit olmalı. Enflasyon yüzde 12 değil. 35 Geçen sene markette aldığın ürünler bu yıl en az yüzde 30 zamcıklı Neyse cahille sohbeti kestim. Sen git dirkiliş Ertuğrul falan izle ne biliyim Türkiye kadar toprağı savaşmadan veren 33 yıl tahtta oturan payitaht I izle az kumda oyna. Buralara yazma böyle bilgisiz şeyler. Bankada duran paraların yüzde 90'ı bankaya ait olmaz. Para biriktiren insanlar parasını koyar bankaya. Böylece snin gibi parası olmayanlar gider kredi alır. Kimse kimseye enflasyon altından para vermez. Bankadan kimse kredi almak zorunda değil. İşine gelmediyse alma kredini Önce bankacılık nedir öğren sorna konuş. Blok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müjde: Halkın artık EFT yapacak parası kalmadı. |
Ücretli olacaksa paparaya devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendini çok beğenmiş zavallısın. Senin yaşın başın kaç çocuk. Böyle iddialı cümlelerle kendini ne zannediyorsun? Gerçi küme laf anlatıyorsun ki? Bankacılık hakkında 5 gram bilginle Hele ki tarih hakkında böyle saçma sapan yazan birine ne anlatsan boş en iyisi kendisinin yaptığı gibi bloklayıp geçmek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yahu adamlar saat 16:00 dan sonra eft yaptığında geç eft ücreti diye ücret alıyor. bu fast ten mi almayacaklar ücret? her saat her gün için ayrı ücret alır kansız bankalar...
|