Şimdi Ara

MÜJDE ARTIK D-SMART -İNTERNET-ELEKTRİK-SU V.B. FİRMALAR TAHÜT CAYMA BEDELİ ALAMAYACAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
12.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte bu dayatma 28 Mayıs tarihi itibariyle sona eriyor...
    CEZASIZ FESHEDİLEBİLECEK!
    Yeni Tüketici Yasası'nda yer alan bir maddeye göre; tüketiciler elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi aboneliklerde yapılan belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip olacak.
    Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde ise satıcı veya sağlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetyel06 -- 15 Haziran 2014; 4:03:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun d smarttan mesaj aldim. Iptal isleminiz baslatilmistir diye. Sonra arayip sordum 310 tl ceza odersiniz dedi. Yok aldiginiz indirimleri odemeniz lazim falan filan.bYine bi kilif buluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaracoglu53 -- 27 Mayıs 2014; 18:08:26 >
  • İptal etme 1 kaç gün sonra iptal et.

• Oyle yapacagim zaten

• Bende iptal edecektim benden de 311 tl falan istediler. Bundan sonra ne kadar isterler acaba :/

• Tahninimce ortada uygunsuz bir durum yok adam sana 24 ay taahhutle bu fiyat olur 12 ay taahhutle bu olur taahhutsuz bu olur diyor sen hem 24 seçip taahhüt yapip indirimli kullan sonrada taahhutu bozmaya calis firmalar salak değil ayrıca bozuncada ceza cikmiyor taahhüt yapinca aldiginiz indirimleri geri istiyor firma taahhutsuz fiyattan hesapliyor farkini istiyor.Kimse hicbir yırtma olayina umutlanmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Tahninimce ortada uygunsuz bir durum yok adam sana 24 ay taahhutle bu fiyat olur 12 ay taahhutle bu olur taahhutsuz bu olur diyor sen hem 24 seçip taahhüt yapip indirimli kullan sonrada taahhutu bozmaya calis firmalar salak değil ayrıca bozuncada ceza cikmiyor taahhüt yapinca aldiginiz indirimleri geri istiyor firma taahhutsuz fiyattan hesapliyor farkini istiyor.Kimse hicbir yırtma olayina umutlanmasin

Kardeşim adamlar beni kandırdı. Bana 24 ayın sonunda cihazı vereceksiniz demediler bu 1 . 2 . İse 20 tl dediler 22 ödüyorum. Sen daha firmayı savun.
    Al oku.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92393307&p=1#92410411

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Yıldan uzun sözleşmeler hiçbir gerekçe göstermeksizin fesh, cayma cezai ücret ödenmeden iptal edilebilecekmiş..

Yarından itibaren geçerli olacak yeni yasa bu şekilde.
    kendi taahhüdünü yerine getirmeyen, devamlı müşteriyi kaz gibi yolmaya çalışan,Kafasına göre ben şu kanalı çıkarttım diyen, reklamlarla şu organizasyon 2 yıl bizde deyip milleti abone yapıp 2.yıl organizasyonu diğer platforma kaptıran aç gözlü bir firma neyin parasını isteyecekmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

1 Yıldan uzun sözleşmeler hiçbir gerekçe göstermeksizin fesh, cayma cezai ücret ödenmeden iptal edilebilecekmiş..

Yarından itibaren geçerli olacak yeni yasa bu şekilde.
    kendi taahhüdünü yerine getirmeyen, devamlı müşteriyi kaz gibi yolmaya çalışan,Kafasına göre ben şu kanalı çıkarttım diyen, reklamlarla şu organizasyon 2 yıl bizde deyip milleti abone yapıp 2.yıl organizasyonu diğer platforma kaptıran aç gözlü bir firma neyin parasını isteyecekmiş?

Benim sözleşmem 24 ay bana sürekli yalan söylüyorlar 4. Ayındayım para vermeden iptal ederler mi ? Doğru anladım demi ?

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    Belirtilen maddelere göre evet, yarından sonra bakalım neler olacak, fimalar yeni yasa mevzuatları hakkında açıklama yapacak mı? yaparlarsa ne diyecekler? ben biraz bekleyeceğim, gelişmeler ne şekilde cereyan edecek bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Tahninimce ortada uygunsuz bir durum yok adam sana 24 ay taahhutle bu fiyat olur 12 ay taahhutle bu olur taahhutsuz bu olur diyor sen hem 24 seçip taahhüt yapip indirimli kullan sonrada taahhutu bozmaya calis firmalar salak değil ayrıca bozuncada ceza cikmiyor taahhüt yapinca aldiginiz indirimleri geri istiyor firma taahhutsuz fiyattan hesapliyor farkini istiyor.Kimse hicbir yırtma olayina umutlanmasin

Kardes sen d smartin fiyat tarifelerine bakarsan gorursun neler oldugunu. Taahhutlu 30 lira taahhutsuz 150 lira resmen kapatma kapatirsan yanarsin hesabi firsatcilik.

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    yasa 28 mayıs'dan itibaren geçerliymiş, mevcut sözleşmeleri olan aboneleri kapsamıyor.

satıcının,sağlayıcının taahhütlerini yerine getirmemesini, tüketici hakem heyetlerine, btk'ya bildirebiliyorsunuz.

• eski dosyaları sağlamıyor. oh ne güzel. zaten artık 24 ay yapmazlarki. salaklarmı
  • İnanalım mı ?

Tüketici lehine alınan tüm kararlar aleyhimize oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

İnanalım mı ?

Bekleyip görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

İnanalım mı ?

Bekleyip görelim.

Karınca duası gibi sözleşmelerde ne yazdığını okuyan var mı ?

Yasa sözleşmeyi nasıl ngeçersiz sayabilir meraktayım inşallah yanılırım
  • yasalar geriye dönük işlemez herhalde,yani bundan sonra yapılacak sözleşmelerde geçerli olabilir.Gerçi firmalar yine uyduracak bir kulp bulurlar merak etmeyin
  • deneyen oldumu
  • Bankadan 2 kuruşluk borca 1.476 TL fatura

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26509362.asp?utm_source=hurriyet&utm_medium=haberdetay1&utm_campaign=ilgilihaber

Bu sahtekar firmalar lehimize b,ir yasa çıkmasına izin verir mi ?

Personelinin yarısı avukat olan firmalardan bahsediyorum
  • Ben dsmart'ı aradım böyle bişey yok dediler. Yalan söylüyorlar heralde

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.