Şimdi Ara

MÜJDE ARTIK D-SMART -İNTERNET-ELEKTRİK-SU V.B. FİRMALAR TAHÜT CAYMA BEDELİ ALAMAYACAK! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
12.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Daha dun aradim dsmart'i ve 6 aylik sinema paketi aboneligi icin 400 kusur lira iptal bedeli cikarttilar

Aynen kardeş bende aynı durum mevcut. Para vermeden ne yapmalı bilmiyorum ?

yapacak bişey yok maalesef :( sözde yaptıkları indirimi istiyorlar. normalde sinema paketi 80-120 tl arasıymış ve bize indirim yapmışlar o farkı istiyorlar. Senin sinema paketinin değeri 5 tl be :) Bir dünya reklam yaptılar yılbaşına doğru şöyle film olacak böyle film olacak, şu kadar yapımcı firma ile anlaştık diye ama filmler fos çıktı yine ve digitürkten geçtim dsmart'a. Digiturk içerik olarak kesinlikle daha iyiydi içerik olarak.

Aynen sinema kanalları bazıları hd bile değil. Ben sadece moviesmart türk kanalını izliyorum . Ama 1 kuruş yaramıyor. Arada cem yılmaz , Kemal sunal yayımlıyorlar. Onuda artık yayınlamıyorlar. Sinema paketi yapacağıma gider en güzel dvd alırım. Sonra istediğim filmi alırım. İstediğim zaman izlerim . Ama insanın aklına sonradan geliyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D-Smart'ın taahhütsüz fiyatları çok yüksek. Sözleşmeyi bozarken ona göre düşünün.
    Sözleşmesiz fiyatlar burda:https://www.dsmart.com.tr/Page/Campaign/ListPrices2014.aspx
  • quote:

Senin tahüt'ün bitmişmiydi. Bitmemiş ise para aldılar mı ?

Yazının Üst Kısmında Belirttiğim Gibi 8 Ayda Yaz sezonunda maç yok diye Kapattırdım. 96 TL Al caz Diye Direttiler. Israrla kapatın deyince 10 gün sonra arayıp 96 TL taahhüt bozma cezası almaya caz dediler. BTK’ya Şikayet yazısı göndermiştim oraya cevap olaraktan o yazıyı göndermişler. Yazıda Zaten Yazıyor Almayacağız Diye Ama sebebini anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naa111

quote:

Senin tahüt'ün bitmişmiydi. Bitmemiş ise para aldılar mı ?

Yazının Üst Kısmında Belirttiğim Gibi 8 Ayda Yaz sezonunda maç yok diye Kapattırdım. 96 TL Al caz Diye Direttiler. Israrla kapatın deyince 10 gün sonra arayıp 96 TL taahhüt bozma cezası almaya caz dediler. BTK’ya Şikayet yazısı göndermiştim oraya cevap olaraktan o yazıyı göndermişler. Yazıda Zaten Yazıyor Almayacağız Diye Ama sebebini anlayamadım.

Heralde bahsettiğim yeni tüketici yazısı ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

D-Smart'ın taahhütsüz fiyatları çok yüksek. Sözleşmeyi bozarken ona göre düşünün.
    Sözleşmesiz fiyatlar burda:https://www.dsmart.com.tr/Page/Campaign/ListPrices2014.aspx

Öyle kardeş valla. Tahütsüz 120 tl . Tahütlü 30 tl. Bozunca 90 tlyi geri alıyorlar.

• Arkadaşlar ne oldu bu yasa. Yürürlükte ama iptal etmiyorlar. Ne yapacaz ?

• İnanmam. Tuketiciye kitlerler yine

• Zaten taahhütsüz fiyatların bu kadar şişik olmasının sebebi bu. Aboneyi bağlamak.
  • Arkadaslar tuketicı kanunu 28 mayıs 2014*ve sonrasında yapılan uyeliklerı baglıyor.. Bızzat tuketıcı hattını arayıp sordum.. Yani 28 mayıs 2014 ten once abone oldugunız taahuutlu uelikleri bu kanuna dayanarak fes edemezsinız..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Arkadaslar tuketicı kanunu 28 mayıs 2014*ve sonrasında yapılan uyeliklerı baglıyor.. Bızzat tuketıcı hattını arayıp sordum.. Yani 28 mayıs 2014 ten once abone oldugunız taahuutlu uelikleri bu kanuna dayanarak fes edemezsinız..

O zaman eskisi gibi tahüt peşinden koşmazlar.

• En azindan 24 ay degilde 12 aylik yaparlar en fazla... cunku 24 aylik aboneliklerde tuketici 12 ay sonunda hicbir gerekce gostermeden ve hicbir cezai ucret odemeden sozlesmesini fes edebiliyor.. onumuzdeki 28 mayistan itibaren sonuclari gorecegiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

En azindan 24 ay degilde 12 aylik yaparlar en fazla... cunku 24 aylik aboneliklerde tuketici 12 ay sonunda hicbir gerekce gostermeden ve hicbir cezai ucret odemeden sozlesmesini fes edebiliyor.. onumuzdeki 28 mayistan itibaren sonuclari gorecegiz..

Aslında yasa yürürlüğe girdi. Dün haberlerde gördüm alışveriş siteleri içinde yasa çıkartmışlar. Siteler bddk 'dan lisans almak zorunda ve müşteri bilgilerini vermesi yasak oldu.

• Evet yasa yururlukte ama taahuut olayinin 1 yilini yururluge girdikten sonra doldurmasi lazim..

• Arkadaşlar kardeşimin evine d-smarttan 24 ay taahhütlü yalın internet bağlantısı hizmeti almıştım . Hergün hız ile kota ile ve değişik teknik aksaklıklar ile ilgili sıkıntı yaşanıyor adamları her seferinde arıyorum ilgileniliyor falan gibi laflarla geçiştiriyorlar. Ben taahhüt ü iptal ettirmek istiyorum 7 aylık bir hizmet alındı taahhüt cayma bedeli olarak ne kadar ödemem gerek bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Arkadaşlar kardeşimin evine d-smarttan 24 ay taahhütlü yalın internet bağlantısı hizmeti almıştım . Hergün hız ile kota ile ve değişik teknik aksaklıklar ile ilgili sıkıntı yaşanıyor adamları her seferinde arıyorum ilgileniliyor falan gibi laflarla geçiştiriyorlar. Ben taahhüt ü iptal ettirmek istiyorum 7 aylık bir hizmet alındı taahhüt cayma bedeli olarak ne kadar ödemem gerek bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim ...

Tahüt tarihiniz nedir.

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt 24 aylık tı ben 7 aydır kullanıyorum konuştuğumuzda 388 Tl cayma bedeli ödemeniz gerekiyor demişlerdi . Btk nın son düzenlemeleri ile ne yapılabilir bir bilginiz var mı ?

• Merhaba Arkadaşlar

2 ay önce yan oda paketine 24 ay taahhüt verdim. HD Süper paketi kullanıyorum. 15 tl dediler fatura biraz daha fazla geliyor. Taahhüt verdikten sonra ŞL ve AL maçları da gitti. Ve son damla olarak ID Xtra HD gitti ki bu en önemlisiydi.

Ben dsmart süper paket ve interneti kullanıp yan odamı iptal ettirmek istiyorum. Bunu söyleyince benden 200 küsür lira istediler.

https://www.dsmart.com.tr/Page/Campaign/ListPrices2014.aspx

Herhalde 110+110+20= 240 lira. 15+15=30 fatura ödemiş olsam 210 lira borcum oluyor onlara göre.

Bu yasaya göre hiçbir bedel vermeden sadece kutuyu vererek iptal edebilmeliyim. Bu mümkün mü? Bunu dsmarta karşı yapabilen oldu mu?

@Ahmetyel06 @kutay2455 ve değerli dostlar lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Merhaba Arkadaşlar

2 ay önce yan oda paketine 24 ay taahhüt verdim. HD Süper paketi kullanıyorum. 15 tl dediler fatura biraz daha fazla geliyor. Taahhüt verdikten sonra ŞL ve AL maçları da gitti. Ve son damla olarak ID Xtra HD gitti ki bu en önemlisiydi.

Ben dsmart süper paket ve interneti kullanıp yan odamı iptal ettirmek istiyorum. Bunu söyleyince benden 200 küsür lira istediler.

https://www.dsmart.com.tr/Page/Campaign/ListPrices2014.aspx

Herhalde 110+110+20= 240 lira. 15+15=30 fatura ödemiş olsam 210 lira borcum oluyor onlara göre.

Bu yasaya göre hiçbir bedel vermeden sadece kutuyu vererek iptal edebilmeliyim. Bu mümkün mü? Bunu dsmarta karşı yapabilen oldu mu?

@Ahmetyel06 @kutay2455 ve değerli dostlar lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Mrb. 6502 sayılı kanunla ücretsiz iptal edebilirsiniz* tuketici.btk.com.tr *siteden şikayetler bölümüne üye olup dsmartı iptal kanun gereği ücretsiz iptal etmek istiyorum gibi şikayet metni yazıp yollayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetyel06 -- 3 Ocak 2015; 21:37:21 >

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    Sözleşme ayrı, taahhütname ayrı şeylerdir. İlgili yasaya göre 12 aydan uzun süreli veya süresiz "sözleşme" için cayma bedeli istenmesi yasak. Sözleşme iptal ettiğinizde sözleşmenin eki olan taahhütname bozulmuş oluyor ve firmanın size verdiği indirimleri geri alma hakkı doğuyor. Taahhütsüz bir sözleşmeniz varsa bunu iptal etmeniz halinde cayma bedeli alınamaz, yasanın anlamı bu. Bütün televizyonlar, haber siteleri bu kanunu millete yanlış anlattı. Taahhütname imzalanırsa bozulması halinde cayma bedeli ödenir.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam imzalamış olduğum abonelik sözleşmesi var. 24 ay taahhüdüm var. 2 aydır kullanıyorum ve 15 lira ödüyorum. Normalde paket 110 lira diyorlar. 95+95 lira ödeyeceğimi söylüyorsunuz demi yanlış anlamadım.

quote:

Mrb. 6502 sayılı kanunla ücretsiz iptal edebilirsiniz* tuketici.btk.com.tr *siteden şikayetler bölümüne üye olup dsmartı iptal kanun gereği ücretsiz iptal etmek istiyorum gibi şikayet metni yazıp yollayın.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kanunu detaylı bir şekilde okuyup tüketici hakem heyetinden fikir almaya çalışacağım. İnşallah ek bir ücret ödemek zorunda kalmam ve bu şekilde kurtulurum dsmarttan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.