Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK OKUMAK İÇİN HANGİLERİNİ TERCİH EDERDİNİZ? (470+OY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

MÜHENDİSLİK OKUMAK İÇİN HANGİLERİNİ TERCİH EDERDİNİZ? (470+OY)

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2024)
Giriş
  • En iyi okulları zaten biliyoruz nasıl olduğunu bin tane konu var haklarında ama buradaki okullar için çok bir bilgiye rastlamak zor hem seçim yapın hemde okuyorsanız bilginiz varsa bilgilendirin malum son 4 gün kaldı tercihlerin kapanmasına.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 18 Ağustos 2021; 13:35:3 >

• GTÜ, asla bir Gazi bir Hacettepe bir YTÜ bir esogü değil, hiçbir zaman da olamadı (müh. fakülteleri için) Özellikle gtü ceng'de dersler çok çok ağır fakat eğitimde pragmatizm yok. Bu yüzden eğitimi diğer universiteler kadar faydacı ve düzenli değil. Bu tıpkı tyt mat için eski klasik karekök sorularını çözmek gibi bir şey.

Geçen senelerde gtü yönetimi veya öğrenci topluluğu DonanimHaberi tercih doneminde ele geçirmişti. Sürekli konular açıyorlar birbirinin konularını öne cikariyorlardı. Kimsenin aklının ucundan geçmeyen üniversite bir anda 20kya vurdu. Hatta gtü ile ilgili provokatif paylaşımları deşifre eden kişiler bile olmuştu forumda. Hatta ve hatta gtü aleyhine açılan bazı konular siliniyordu. Değişik bir dönemdi herkes hatırlamaz. Sonuç olarak amaçlarına ulaştılar. Tabi o gazla gtü'yü tercih edenler şu an pismanlar mi bilinmez. Ama daha sonra troller devreye girdi ve sürekli gtü öven konuların içinde bunalıp mizah haline getirdiler: "gtüne girdim" "gtu ceng>Harvard ceng" vs. Vs. Tabi bu dalga geçme adına açılan konular ters etki yaratıp gtü'nün daha çok konuşulmasına neden olmuştu. Fakat bu sene gtü öven paylaşımlar neredeyse yok denecek hale geldi. Ama zaten amaçlarına ulasmistilar. Treni bir kez ittiler 20k yaptılar. Şimdi herkes gtu ceng 20klik bir yer zannedip tercih ediyor. Kim bilir ne olacak bu sene sıralaması? Özetle budur

bana niye sağda solda laf atıyosunuz emre bey. ne alıp veremediğiniz var. okuldan ayrılmak okulu kazanmak kadar seçim değil mi ? bunun detaylarını da anlattık. bırakanların neden bıraktığını dedik. sanki ana bacı küfretmişiz gibi davranıyorsunuz.Hayır sizle bir sorunum yok. Haklı olduğunuz yerleri diyorum zaten. bunda bir sorun yok.Çoğu üniversitede özellikle vakıflarda apartman üniversitelerinde gtüdeki gibi bina olanağı yok . sakaryada da var fakülte olduğu için var.

"al yazayım bir akademisyenin haklısın ama biz adalet dağıtan kurum değiliz dediği için gtüde dönemim uzadı ve nefret ettim bu yüzden olumsuz gördüğüm her şeyi yazıyorum. "

Sırf düzeltilecek bi şeyken düzeltilmediği için böyle oldu. kimse bir insanın kişisel hatası yüzünden okul uzatmasın. gtü güzel bir üniversitedir eğitim olarak ama her şey gerçekten eğitim mi ? bu çocuklar üniversiteden çıkıp 100 adım atınca şimdi düzeldi de eskiden o tuzla caddesinde adım atılacak gibi değildi , burger kinge giden yer ruh ürpertici bir karanlıktı. ben geceye kalmamak için kaç kez güpe gündüz saatte döndüm.(bunlar 2015-2016-2017 için sonra çalışmalar yapıldı) tabi artık marmaray var ama yurtta kalana yine geçmiş olsun. 45 dakika otobüs yolculuğu yapacak . tüm gebzenin içinden geçecek. Ben yine diyeyim alt düzey sosyallik anlayışı olan arkadaşlar iki gözü kapalı yazsınlar. ha ben sosyalim bu benim için önemli değil diyenler uzak dursunlar , 3-5 arkadaşımla okulda yakın çevresinde takılırım diyenler yazsınlar rahat ederler. mutlu da olurlar .

Sonra yazdığımız şeyleri sağda solda atıp böyle mi balon mu şu mu bu mu deniliyor. ne alaka ? İnsanları gerçekten sağda solda bu şekilde laf at izi kalsın operasyonlarına çekmeyin. Ne demek sen o tayfadan mısın ? biz o tayfadanız efendim . Gerçekten insanların birbirlerine saygı duyması gerektiğini anlamanız için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Arkadaşlar gençler kıymetli genç kardeşlerim gtü sanılanın aksine türkiyenin en iyi üniversitesi , tercih listelerinizde boğaziçinden bile öne yazabilirsiniz çünkü boğaziçi kampüsünü ver bayburta o en yüksek puanla alır. --> ironi içerir.

Mesela gtünün en çok akademik çalışma çıkaran bölümü fizik bölümü ama sıralamaları geri bana gtüde fizik okunur mu diyen birine okuyabilirsin de diyorum. ama siz sadece burda bilgisayarla ilgili yazdıklarımı gördüğünüz için problemli bir insan izlenimi yapmaya çalışıyorsunuz. ben tavsiye etmiyorum sebeplerini soran olursa tek tek anlattım yeniden de anlatırım. geçen sene 2 kişiye ytü yaz demişiz iyiki ytü yazmışız diyorlar. İnsan hayatına dokunursak biz kötü dokunmayız merak etmeyin.

• Normalde bir çoğu okunabilir ama bu listede ege Ve gazi diğerlerinden 1 gömlek fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bende gazifanboyum ama boş beleş bölümleri geliyor genelde

• Gazi, YTÜ ve Hacettepe diyorum. Bu 3 üniversite mühendislik fakültelerinde eğitim yönünden hemen hemen esittir. Hacettepe'nin sıralaması gözünüzü yaniltmis olsa gerek listeye koymamissiniz. Ama 2 sene önceki sıralamalarına bakmanizda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sakarya EE 2.öğretim
    Sakarya bilişim Sist müh
    Sakarya ybs
    Kocaeli yazılım müh(yeni açılacağı için kaçla alacağını bilmiyorum)
    Kocaeli elektronik ve haberleşme(1k küsür geri gelmiş hep, gelebilir ama emin değilim)

Sakaryada yaşadığım için en mantıklı seçenek EE 2.ö gibi gözüküyor ama bölümün zor olması dolayısıyla boş vaktitlerimi sorgulamama neden oluyor ve ana mühendislik olmasına rağmen bilgisayar ile diğer seçenekler kadar alakalı olmaması kafamı karıştırıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam inanın eğitimi bir çok üniversiteden daha kaliteli

hacettepe gaziden daha iyi değil mi

• hacettepe sıralamaları bu okullarla bir olmadığı için koymadım hocam haklısınız ben sıralamaya ve forumda isimlerini görmeye göre seçenekleri belirledim bu okullar hakkında pek bir konu açılmıyor görmüyoruz oradan buradan bilgilerle tercih yapmayalım.

Dediklerim mühendislik için zaten

Hemen hemen aynı bölümler.Gazinin daha iyi olduğu alanda vardır.Hacettepenin de.Ama sonuç olarak ikiside odtü değil :) Ayrıca üzerinden 2 hafta falan geçti fikrim değişmiş olabilir.Ben iyi dediysem de öyle uçurum yok aralarında

Anladim hocam, siz de haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 16 Ağustos 2021; 15:19:7 >

Geçen senelerde gtü yönetimi veya öğrenci topluluğu DonanimHaberi tercih doneminde ele geçirmişti. Sürekli konular açıyorlar birbirinin konularını öne cikariyorlardı. Kimsenin aklının ucundan geçmeyen üniversite bir anda 20kya vurdu. Hatta gtü ile ilgili provokatif paylaşımları deşifre eden kişiler bile olmuştu forumda. Hatta ve hatta gtü aleyhine açılan bazı konular siliniyordu. Değişik bir dönemdi herkes hatırlamaz. Sonuç olarak amaçlarına ulaştılar. Tabi o gazla gtü'yü tercih edenler şu an pismanlar mi bilinmez. Ama daha sonra troller devreye girdi ve sürekli gtü öven konuların içinde bunalıp mizah haline getirdiler: "gtüne girdim" "gtu ceng>Harvard ceng" vs. Vs. Tabi bu dalga geçme adına açılan konular ters etki yaratıp gtü'nün daha çok konuşulmasına neden olmuştu. Fakat bu sene gtü öven paylaşımlar neredeyse yok denecek hale geldi. Ama zaten amaçlarına ulasmistilar. Treni bir kez ittiler 20k yaptılar. Şimdi herkes gtu ceng 20klik bir yer zannedip tercih ediyor. Kim bilir ne olacak bu sene sıralaması? Özetle budur

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.