Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK OKUMAK İÇİN HANGİLERİNİ TERCİH EDERDİNİZ? (470+OY) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

MÜHENDİSLİK OKUMAK İÇİN HANGİLERİNİ TERCİH EDERDİNİZ? (470+OY)

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2024)
Giriş
  • Ayrıca Gazi yazılım mühendisliği bu sene %100 ingilizce eğitimle açiliyor. Belki bu sebeple görmemissinizdir :D (açılma nedeni yine savunma sanayi sirketlerinin direktifleri nedeniyle oldu diye biliyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi Mühendislik için diyorum gtü varken doğru tercih olmaz, yoksa annem gazi mezunu nedir ne değildir biliyorum. İsteyen gaziye gitsin işsiz kalmaz isteyen gtüye gitsin oda işsiz kalmaz bilgisayar mühendisi çağın mesleği ve istanbulda gazi mezunları cok az evet ben dnek gelmedim. Tam tersi ankara da da gtü mezunu cok az olabilir. Fanatiklik yapmiyorum gordugumu soyluyorum. Bu sene de artis bekliyorum her iki okul icinde

Hocam belli ki bizden büyük bir abimizsiniz fakat sektörün çok hızlı bir sekilde değiştiğini ve değişmekte olduğunu söylemek istiyorum. Sizin zamanınızda nasıldi okulların lansmanı klasmanı bilmiyorum ama şu an dediğiniz gibi olmadığına eminim. Lütfen anlayışla karşılayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 18 Ağustos 2021; 13:10:2 >

Hocam internet sitesinden alıntı yapıyorum:

Yazılım Mühendisliği. Bölümümüz 18.11.2020 tarihinde kurulmuş olup ingilizce (%100) eğitim verilecektir.

• arkadaşlar haftalardır bölüm/üniversite araştırdım. gerek yökatlastan gerek buradan gerekse direkt okuyanlarla iletişime geçtim. asla ama asla sadece DH'ye bakarak karar vermeyin. Bazı üniversiteler gerçekten reklam alanında başarısızlar, güzel reklam yapan üniversiteleri de üniversite aşırıya kaçmadığı sürece eleştirmek anlamsız.

Sıralayacak olursak, ben sadece bilgisayar mühendisliğini araştırdım diğerlerini bilmem. Bu listeye bakarak SADECE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN gözlemlerimde ilk 5 şu şekilde:

GTÜ

İYTE

EGE

GAZİ

SAKARYA

Gazi ile sakaryayı normalde eşit tutabilirdim fakat gazinin ankara avantajı var. Aslında ilk 5 için farklı görüşleriniz olabilir fakat ben en azından bu yazdığım beşlinin bu sırada olduğunu düşünüyorum.

Konuda bazı yanlış olduğunu düşündüğüm kıyaslamalar gördüm. BM için Hacettepe-Yıldız Tekniği GTÜ-İYTE ile kıyaslamak ne kadar yanlışsa Gazi-Sakarya ile de kıyaslamak o kadar yanlış. Diğer bölümlere vakıf olduğumu düşünmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bblue1331 -- 18 Ağustos 2021; 20:10:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.