Şimdi Ara

İkinci Üniversite için sizce hangi bölüm tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Turizm İşletmeciliği Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim ataması olan veya iş olanağı yüksek bir bölüm okumak istiyorum ikinci üniversite olarak bana hangi bölümü tavsiye edersiniz ?
    Sınav başvurularından ve mülakatlarda en çok aranan bölüm şartı hangisidir ?

Lisans

Sosyoloji
    Yönetim Bilişim Sistemleri
    İktisat
    Çalışma Ekonomisi ve endüstri ilişkileri
    Havacılık Yönetimi
    Maliye
    Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
    Uluslararası ticaret ve lojistik
    Uluslararası ilişkiler
    İşletme

Ön lisans

Adalet

Bu bölümlerden hangisi tercih edilmeli ya da bunların dışında bir tavsiye de olabilir çok sevinir ve mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

• Lisans okurken ikinci lisansı okuyamazsın. Kendi mesleğinde ilerlemek istiyorsan ilgi alanına göre bir ikinci diploma seç. Ben elektrik elektronik öğrencisiyim yapmak istediğim iş bu o sebeple Spor yönetimi seçtim ilerde ilgilenirim diye. BESYO okuyan arkadaşlarım iş bulma olasılığı daha yüksek olsun diye tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik yazdılar. En düşük kpss puanı ile atama bu bölümde oluyor. İkisini de dene tarafını seç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derebey44

Lisans okurken ikinci lisansı okuyamazsın. Kendi mesleğinde ilerlemek istiyorsan ilgi alanına göre bir ikinci diploma seç. Ben elektrik elektronik öğrencisiyim yapmak istediğim iş bu o sebeple Spor yönetimi seçtim ilerde ilgilenirim diye. BESYO okuyan arkadaşlarım iş bulma olasılığı daha yüksek olsun diye tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik yazdılar. En düşük kpss puanı ile atama bu bölümde oluyor. İkisini de dene tarafını seç
    Lisans okurken ikinci lisans okunuyor bilgileriniz yanlış. Aynı anda 2 örgün eğitim alamazsınız sadece 1 örgün lisans 1 aöf lisans okuyabilirsiniz.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Ben ee okurken ybs başvurusu yapamadım , doğrudur bilginiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Ben örgün okuyorum, ybs ye de kaydoldum. Doğru biliyorsunuz hocam ikisi de okunuyo biri açık sadece. Ybs iyi ama zor gibi biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmak istediğiniz alanla ilgili bir bölüm seçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.