< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 26 Kasım 2023; 4:20:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ-KKTC Tercih Edeceklere!! Tercih etmek Mantıklı mı??
-
-
Ekleme: 2021 güz döneminde İTÜ'de kktc bölümleri açılmaları ile birlikte ABET'e uygun hale getirilmiş. Mezunların verilmesi ardından aynı odtü kkk'nin abeti hızlıca aldığı gibi itünün kıbrıs kampüsünün önde gelen bölümlerine, örnek olarak: elektrik elektronik müh. , pc müh. Endüstri müh. gibi bölümlerine ABET'in hızlıca alınması muhtemel görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sonuçlar geldiğine göre Up'lama vakti.
Arkadaşlar artık yeni gelenler kıbrısa gidiyor. Daha fazla İstanbul'u sormayın
Staj konusunda bi sıkıntı yaşıyo musunuz kariyer günlerinde bölümün elektrik elektronik olduğunu öğrenince sıkıntı çıkaran şirketler oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam şu anda staj yapıyorum. Hiçbir sorun çekmedim. Bazen soruluyor itüde elektrik elektronik yok diye onlara durumu ufak anlatınca sorun çıkarmıyorlar
hocam peki KKTC diploması olduğu için sorun çıkarırlar mı işe alma vesairede örnek vermek gerekirse ortalama bir vakıf üniversitesi (bilgi) gibi bir mezunla başvurular yapıldığında itü KKTC seçilme ihtimali daha mı yüksektir senin çevrenden aldığın geri dönüşler neler KKTC diye sorun çıkaran olur mu?
_____________________________ -
Ben işe girerken diplomaya bakıldığını düşünmüyorum. Aldığımız diploma itü diploması itü kktc diploması da değil zaten. Bilgi mezunu ile aradaki fark şu olacaktır: burada itüde öğrenci proje takımlaına girebilir, lab'da hocalarla çalışıp referans alıp itüde kolayca yüksek de yapabilir. Ayrıca şirketler enayi değil öğrencinin itüde eğitim aldığını kıbrısa gitmediğini görebilirler çok basit bir araştırma ile. Belki itülüler kadar kolay işe giremezsin ama sen de itü içinden eğitim alarak geçtiğin için baya değerli bir mezun olursun diye düşünüyorum. Stajımı bitirdim raporumu verdim bakalım mezun olunca ne kadar hızlı iş bulacağım. Fakat benim dert ettiğim şey iş bulmak değil de kaliteli iş bulmak. O da diplomadan çok okulda neler yaptın, seni neden alalım? İşlerine dönüyor
merhaba şu an yeditepede endüstri okuyorum ama bilgisayara geçiş yapmak istiyorum yatay geçiş ile itü kktc yazsam kıbrısta mı okuyacağım bir bilgin varsa yönlendirebilir misin teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba, şu an kimse lisans eğitimini kıbrısta almıyor. Ama ileride ne olur orası meçhul. İtü kktcnin sitesinde bu sene yks ile yerleşen öğrenciler eğitimine istanbulda devam edecek diye belirtilmiş. Ama mezun olana kadar mı değil mi onları anca tercih fuarında yetkililerden öğrenirsiniz. Ben 3. Sınıf oluyorum artık olaya biraz uzakta kaldım. Yazın daha net bilgiler çıkar ortaya
Hocam Allah kahretsin ya.
kıbrısta deprem meprem olsa yarım kalsa inşaat bi 4 5 sene kadar daha
çok iyi fırsat ya
Evet hocam ben halimden memnunum ama eef gerçekten zor kan ter döküyorum bu fakültede. Eğer bölümü sevmiyorsanız çekilecek çile değilmiş gerçekten
Hocam bu tercih fuarı bakalım umarım tamamen istanbul sözü verilir dediğiniz gibi depreme gerek kalmaz 😂
sıralaman kaç
Bilgisayar yazma itu kktc
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt