Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce yazılabilir meslek mı?Bir yakınım çok önermedi çünkü bir inşaat mühendisi kadar kazanmıyor daha zor dersler görmesine rağmen.Sizce ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorularınıza akşam cevaplayacağım merak etmeyin siz yazın hepsini cevaplayacağım şuan yarım yamal bırakmak istemediğimden yazmak istemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Arkadaşlar sorularınıza akşam cevaplayacağım merak etmeyin siz yazın hepsini cevaplayacağım şuan yarım yamal bırakmak istemediğimden yazmak istemedim

Makine Müh. seneye bitiyor. Bittikten sonra uluslararası geçerli kaynak müh. diploması almak gibi bir düşüncem var.

Eğitim hakkında bahsetmek gerekirse;

Akşam grubu : hafta içi ve bazı haftasonu günlerinde 19-22 saatleri arası 7 ay sürüyor.
    Gündüz grubu: haftaiçi her gün 9-17 saatleri arası 5 ay sürüyor.
    Ücreti 4000 euro civarında galiba şu an.

Araştırmalar içerisindeyim hala sizinde bir fikrinizi almak isterim.Türkiye şartlarını düşünürsek bu sektör nasıldır ? Yurtdışı belki ileriki yıllar için olabilir.

• 223 bindeyim bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. 201 bindeki okulun gelme ihtimali nedir?
  • 1stwarrior kullanıcısına yanıt
    http://mehmetakifaktas.com.tr/geomatik-muhendisligi-nedir/

bu sitede güzelbahsedilmiş hocam buradan daha fazla bilgiedinebilisiniz benden öğreneceğinizdn
  • Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    hocam gelir mi kısmına beni dahil etmeyin o konuları yıl yıl takip eden rehber hocaları daha iyi bilir algoritamaya yetnein var ise bilgisayar mühendisliğinden git zaten okul olarakta zaten fazla seçme hakkın yok okunur diyeyim
  • Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Keşke okuldaki bölüme sorsaydın tanıtım günlerinde bu prgoram ile ilgili ne diyecekler kaç öğrenci bundan ayrarlandı şu anda neredeler diye onlar daha iyi bir şekilde bilgi verirlerdi.Umarım hacettepe otomotiv gibi çıkmasında :))
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    daha işimde yeniyim 4 küsür alıyorum ben biraz az para kazanılan yerindeyim sabit maaş servisde olsam primde alıcam ama bira geleceğe yatırım yaptık.
  • Massibe M kullanıcısına yanıt
    valla anadolu zengin okul türkiyede hiç bir okulunsahip olamadıı imkanlara sahip olabiliyor mühendislik kısmı biraz geride kalmıştı ama ben bilgisayar mühendisliğinde biraz okuldan bağımsız görüyorum ya
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    Çok fazla bilgim yok hocam okul hakkında
  • grandout kullanıcısına yanıt
    inşaat sektöründe evet kazanmıyor mimarlar 4 pay alır inşaat müheleri 2 pay alır makine ve elektrikçiler 1 er pay alır ama diğer elektrik şirketlerinde yani inşaaat sektörü dışında iyi alanlar var ne ayzık ki zorlukve kazanılan para dengesi biraz ülkede kayık :)) sen paradan çok ilgini çeken bölüme git hocm arayı öyle kazanırsın
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    makineye ilgin yoksa ee den devam et parasal olarak zorlanıyorum diyorsan bir alt okullara bak eğer yok hiç seçemiyorum diyorsan ya makineye geçicen artık yada başka bir yol arıyacaz
  • Bu önü kesinlikle açık bir sektör direk git eğer maddi oalraks eni zorlamıyorsa bu önemli gerçekten TIG kaynak ustaları şuan en çok kazanan bölümlerden diyeyim yapan kişi sayısı çok az ve sanayide kaliteli eleman bulunması çok güç.Türkiye şartlarını bırak imalat şartlarında kaynaksız atelye olmadığından makine mühendisleri için ekstra özellik diyeyim tabi şimdi çalışacağın sektöre göre değişir elbette ama sana kesinlikle artı katacaktır.
  • MKYHeadShot M kullanıcısına yanıt
    Hocam okul gelme ihtimallerini ben bilemiyorum onları yıl yıl takip eden rehber hocaları daha iyi bilir
  • Niye yazılmasın hocam,normalde tutulmaması gerekn bölüm ama tutuldu bunda da puanalrı yüksek oalrak açması ile yetenekli bir çok öğrenci oraya kaydı istesede istemesede firmalar endüstri mühendislerini bulunduruyorlar :))
  • Valla kusura bakmayın hepinize cevap vermek için daha yeni gelip hemen yazdım gözden kaçırdığım soru olursa siz yazarsınız gee özelyada buradan
  • Merhaba hocam.

Bu sene makine mühendisliğine başlayacağım.Okurken veya mezun olduktan hemen sonra kendi işimi kurmak istiyorum.Enerji sektöründe.Sizce piyasada çalışıp tecrübe mi kazanmalıyım ? Yoksa direk kafadan girmeli miyim ?
  • Hocam sence iş imkanı ve yurtdışı olarak bilgisayar ee ye göre nasıldır , puanım ikisine de yetiyor (boün) sen olsan ve ikisinde de başarılı olabileceğine güvensen hangisini yazardın ?

• Hocam Gaziantep uni Ucak ve uzay muh hakkinda ne dersiniz

• Limongillerdengelen kullanıcısına yanıt
    Enerji büyük bir sektör ne üzerine kurmayı düşünüyprsun belki küçük bi işletmede stajla belki staj sonrası çalışma ile işi kavrayabilirsin sektörüne göre sana göre değişir

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.