Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    İşe girerken tabi belirtilirde ben öğrenciyken bir şeyler yapmak için dedim autocad solid ile başlayım :)
  • 14 bindeyim ilk tercihim itü makine ve başka tercih yapmayı düşünmüyorum yıldız makine yazmalımıyım 2. tercihe
  • heisenbergbaba H kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum tercih sıralarını veya açıkta kalıp kalmamanı ama itü gelmediği tskdirde açıkta kalıyorsun değil mi bilmiyorum gelmeme olasılığı var mı ama sen bence genede yaz alta şimdi olur bişeyler açıkta kalırsın kötü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    Tabi ya öğren onları iyi olur.Excel de öğren gayet kolay bir şekilde ulaşabilirsin programa

• Makine mühendisliği okumak istemiyorsan hiç seçme endüstriden devam et ancak yukarıda belirttiğin okulları ne yazık ki bilmiyorum

• lester8101 L kullanıcısına yanıt
    Hocam iki farklı bölüm nasıl karşılaştırayım sen hangi bölüme yatkınsan onu seçmen daha doğru olur.Bölümleri internetten bulabilirsin uğraştıkları alanları daha ayrıntılı görmek için ingilizce aratabilirsin onlar liselere bölüm tanıtımında kullanıyorlar böyle slaytları

• hocam itü gemi insaati dusunuyorum.bir sorum olacak.ben makineyi seven birisiyim ve bildigim kadariyla gemi insaati makineden ayrilan bir bölüm.makineden çap yapıp itü makine diploması almayı da istiyorum gerçekten.olabilitesi nedir?

• askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Japonyadaki master hakkında bilgim var Türkiyede yada diğer ülkelerdeki masterlar hakkında çok derin bi bilgim yok ama Türkiyede bir üniversite varsa beraber araştırabiliriz bende öğrenmiş olurum.

• geekon kullanıcısına yanıt
    Gemi inşaatı okuyup makineden çap yerine makine okuyup gemi inşaatı ile çap yapman daha doğru değil mi itü nün çap olayını bilmiyorum ama hemen hemen devlet okullarıyla aynı olduğunu düşünürsek imkan yaratabilirsin ama kampüsleri farklı yerlerde değil mi hocam ona bakabilirmisin bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Gemi inşaatı okuyup makineden çap yerine makine okuyup gemi inşaatı ile çap yapman daha doğru değil mi itü nün çap olayını bilmiyorum ama hemen hemen devlet okullarıyla aynı olduğunu düşünürsek imkan yaratabilirsin ama kampüsleri farklı yerlerde değil mi hocam ona bakabilirmisin bi

gönül isterdi odtü makine olmasını mevzu o degil hocam.gemi insaati ayazagada, makine de ayazagada.ben makineci oldugunuz icin konu hakkinda bilginiz vardir diye sordum.bu iki bolum yakin midir gercekten birbirine.çap yaparken ortak dersler en onemli konu onun hakkinda bir bilginiz var mi

evet şuan tek tercih yaptım itü gelmezse seneye kalmak istiyorum
  • Hocam o zaman tek tercih yapabilirsin altına başka bir bölüm yazsan sıkıntı değil o istemediğin okul geldiğinde kayıt yapmazsın olur biter ama üstünde okuk yazmayın yeter ama siz sadece itü diyprsanız sadece itü yazın en garantisi
    Ders programları bir kişi çok benzer yazmıştı benim düşüncemde böyle ama iyi arsştırman lazım okullsr cinslik yapabiliyor yıldız olsa tüm şartları söylerimde sen internetten itü makine mühendisi ders prpgramı itü gemi inşast ders programı diye aratırsan çıkar hatta biraz daha araştırırsan çift ana dal şsrtlarını bulursun en kötü git öğrenci işlerinden birisine mail at anlat durumu cevap vermezse telefon ile ara söylerler sana mezunlardan da bulabilirsin gerçide çok çap yapan bulamayabilirsinbu şekilde

teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Ders programları bir kişi çok benzer yazmıştı benim düşüncemde böyle ama iyi arsştırman lazım okullsr cinslik yapabiliyor yıldız olsa tüm şartları söylerimde sen internetten itü makine mühendisi ders prpgramı itü gemi inşast ders programı diye aratırsan çıkar hatta biraz daha araştırırsan çift ana dal şsrtlarını bulursun en kötü git öğrenci işlerinden birisine mail at anlat durumu cevap vermezse telefon ile ara söylerler sana mezunlardan da bulabilirsin gerçide çok çap yapan bulamayabilirsinbu şekilde

tamam hocam tesekkurler

• ben burayı anlamıyorum hocam yorumun nedir

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın

• bunu bunu alıp muaf olacaklar dediği yerleri seçerim sıkıntı degil onlar en altta yazan maddelerden bahsediyorum

• Marmara endustri mühendis ligi hakkinda görüşleriniz

Ozellikler endüstri

• heisenbergbaba H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Hocam burada şundan bahsedilmiş seçmeli dersleri yukarıda görüyorsun eğer seçmeli dersler arasından işte altta yazan dersleri unuttum ya :) neyse a dersi diyeyim onu aldığında makine mühendisliğinin ders programında olan bir başka dersi almana gerek yok muaf sayılıyorsun diyr not düşülmüş eğer seçmeli dersten c dersini aldıysan alakasız olarak makine mühendisliğinde a dersinin eşleniği olan b dersini alman gerekiyor.4 tane not düşülmüş ona göre seçmelileri yapın diyor yani umarım doğru anlamışımdır şimdi sunuma hazırlsnırken öğlen arası cevaplayayım dedim yanlışıö varsa belirtisin hocam

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.