Muharrem İnce Son Paylaşımı

-
-
Bunu okuyup değerli vaktimi ziyan etmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buda aman gündemden düşmeyeyim diye hergün cehape kötülüyor
bıktım valla. adamlar sarayında güle güle okuyodur bunun yazdıklarını......
-
Adamın kralı , dürüst siyasetçi görmeyeli yıllar oldu. İlk turda oyum inceye
-
14 Mayıstan sonra insan içine çıkamayacak.
Yalovadaki tarlasında çifçilik yapar artık.
-
papağan gibi hep aynı şeyleri tekrarlıyor.
-
buna oy verenleri akp yönetmeye devam edebilse keşke.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beton Kemalciler kudurmuş yine.
-
-
Turkiye'de su 4 sayfa yaziyi okuyan secmenler CHP'ye de AKP'ye de oy vermez, Memleket Partisi catisinda birlesirler. Her kelimesi halki aydinlatmak icin ozel olarak ozenle hazirlanmis sanki. CHP'den neden gonderdiler Ince'yi, neden iftira atiyorlar, CHP'yi Ataturk Ilke ve Inkılaplarindan kimler ne vaadlerle uzaklastirdi, Tele 1 ve Halk TV nasil A Haber'e donustu, 6'li masa Iktidara nasil hizmet ediyor, secim kazanma dertleri olmayan 6'li masa uyeleri Ince'yi iftiralarla neden degersizlestirmek istiyor, hepsi yazida aciklanmis.
Harikasin Muharrem Ince. Amerika'da olsak dahi gidip sana oy verecegiz buyuk elcilikte. Turkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ne cumhur ne millet, sadece Halk yonetecek Halk!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 2 Nisan 2023; 15:45:29 > -
oktroller maalesef aktroller gibi cahil anlamazlar. Bunlar bilgisiz taban kesim. Aday kim olursa olsun gider tıpış tıpış oy verirler.
-
alginin kralini yapiyorsunuz akboylar ama yemezler burda
-
SENİ DE TARİHE GÖMECEĞİZ ince.
-
Oktroller + kripto hdp liler. şu Atatürk profilli bir çok kişi bu ikisinden biri genelde
-
Beni bilen bilir. Hep akpye oy atıyordum. Bu defa akpli kardeşlerimiz muharrem inceye oy atarak kemali protesto edelim. Var mısınız?
-
ne cumhur ne millet tek yol memleket diyoruz ....
-
Mükemmel yazılmış.
Muharrem İnce bu kadar baskıyı kaldırabilirse, bu kadar küfürü görmezden gelip eğilip bükülmeden dimdik durursa gerçekten büyük adammış diyeceğim.
Yedili ganyandan daha fazla oy almasını umuyorum.
1 İnce = 100 kılıçdar
-
Muharrem İnce =Cem Uzan
-
Muharrem İnce meclis e vekil dahi sokamayacak çünkü herhangi bir ittifak da değil. memleket partisi %7 yi geçemezse 0 vekil çıkartacak biliyorsunuz değil mi?
işte bu yüzden Cem UZAN benzetmesi yaptım,Cem Uzan da 2002 seçimlerinde gençlerden oy alabilmişti sadece ve barajı geçemediği için tüm vekillikler akp ye kalmıştı akp %34 oyla meclisete %70 lik vekil oranına sahip olmuştu.
Bunu okuyup değerli vaktimi ziyan etmem.
|
14 Mayıstan sonra insan içine çıkamayacak. Yalovadaki tarlasında çifçilik yapar artık. |
oktroller maalesef aktroller gibi cahil anlamazlar. Bunlar bilgisiz taban kesim. Aday kim olursa olsun gider tıpış tıpış oy verirler. |
buda aman gündemden düşmeyeyim diye hergün cehape kötülüyor bıktım valla. adamlar sarayında güle güle okuyodur bunun yazdıklarını...... |
Adamın kralı , dürüst siyasetçi görmeyeli yıllar oldu. İlk turda oyum inceye |
alginin kralini yapiyorsunuz akboylar ama yemezler burda |
papağan gibi hep aynı şeyleri tekrarlıyor. |
Git gide antipatik olmaya devam ediyor. Neyse boyle devam incecigim
|
Muharrem İnce meclis e vekil dahi sokamayacak çünkü herhangi bir ittifak da değil. memleket partisi %7 yi geçemezse 0 vekil çıkartacak biliyorsunuz değil mi? işte bu yüzden Cem UZAN benzetmesi yaptım,Cem Uzan da 2002 seçimlerinde gençlerden oy alabilmişti sadece ve barajı geçemediği için tüm vekillikler akp ye kalmıştı akp %34 oyla meclisete %70 lik vekil oranına sahip olmuştu. |
Benzer içerikler
- c40 beton
- fissler boykot mu
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- genç emeklilere tavsiyeler
- chery fabrika
- playstation 5 yurtdışı fiyatı
- vodafone flex nedir
- geforce now fiyat
- 5g ihalesi ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X