Şimdi Ara

Muhabbet kuşum yavruluycak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 çift muhabbet kuşum var dişi hamile pet shop a götürdüm ordaki adam 2güne yumurtlar dedi bir yavruluk verdi yavruluğun içine bişey koymam lazımmı?

diğer sorum dişi kuş kendiliğinden yuvaya girermi?

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler

• Bizim dişi kuş var yuvalığa hiç girmez gelir gazeteyi deler kafesin en altına yumurtlar 3 kez boş yumurtladı bu yaz 4. yumurtayı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirovaTR

Bizim dişi kuş var yuvalığa hiç girmez gelir gazeteyi deler kafesin en altına yumurtlar 3 kez boş yumurtladı bu yaz 4. yumurtayı bekliyoruz

Dışarı yumurtlarsa yavru kuş çıkmıyormu anlamadım? acemiyimde bu işlerde
  • Yani demek istediğim kuş başka yerlere yumurtlarsa yumurtayı elleme bu normaldir. illa yumurtayı alayım yuvalığa koyayım dersen oturmayabilir, kuş kendisi neresini güvenli buluyorsa oraya yumurtluyor

• quote:

Yani demek istediğim kuş başka yerlere yumurtlarsa yumurtayı elleme bu normaldir. illa yumurtayı alayım yuvalığa koyayım dersen oturmayabilir, kuş kendisi neresini güvenli buluyorsa oraya yumurtluyor

2 sorum daha var yuvalığa kum koymazsam sorun olurmu ? kaç günde yumurtadan çıkarlar boş yumurtlama ihtimalı nekadar?
  • Kum yada hamster talaşı koy talaşı netten bakmıştım ama pamuk koyma ayağı falan takılır rahat edemez. Valla bizim kuş 2 hafta sonra yumurtaların boş olduğunu anlayınca kırıyor en fazla bir buçuk hafta kadar olması lazım çıkma süreleri. Boş olma ihtimali kuştan kuşa değişir önemli olan sürekli yumurtalara bakılmaması eğer devamlı yumurtalara bakarsan dişi kuş sıkıntı çıkarabilir.

• quote:

Kum yada hamster talaşı koy talaşı netten bakmıştım ama pamuk koyma ayağı falan takılır rahat edemez. Valla bizim kuş 2 hafta sonra yumurtaların boş olduğunu anlayınca kırıyor en fazla bir buçuk hafta kadar olması lazım çıkma süreleri. Boş olma ihtimali kuştan kuşa değişir önemli olan sürekli yumurtalara bakılmaması eğer devamlı yumurtalara bakarsan dişi kuş sıkıntı çıkarabilir.

Ya gece saatlari kaldıkları odanın ışığını söndürüyorumda gece yavruluya değilde kafese yavrulasa yatcağından eminmisin bazı kişiler yatmaz diyor da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bizim kuş gazeteyi parçaladıktan sonra üstüne yumurtluyor yani yerini tamamen kendisi seçiyor yerini kendisi seçip de oturmamazlık yapmaz heralde

• quote:

Zaten bizim kuş gazeteyi parçaladıktan sonra üstüne yumurtluyor yani yerini tamamen kendisi seçiyor yerini kendisi seçip de oturmamazlık yapmaz heralde

Son bir sorum var yumurtalara ellersem yada çok az yerini değiştirirsem rahatsız olurlarmı
  • Yumurtalarını yeme, kırma veya yuvadan atma ihtimali var hem elleyip ne yapacaksın yumurtaları

• quote:

Yumurtalarını yeme, kırma veya yuvadan atma ihtimali var hem elleyip ne yapacaksın yumurtaları

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
  • Rica ederim, merak ettiğiniz konu varsa her zaman sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.