Şimdi Ara

jako papağan evde beslenir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir evcil hayvan almak istiyorum papağan almaya karar verdim sizce jakoya bakması kolaymıdır yada evinde besleyen varsa bilgi paylaşır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Esquse

Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir evcil hayvan almak istiyorum papağan almaya karar verdim sizce jakoya bakması kolaymıdır yada evinde besleyen varsa bilgi paylaşır mı

Fiyati pahali bakimi zor ama evde bakilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir evcil hayvan almak istiyorum papağan almaya karar verdim sizce jakoya bakması kolaymıdır yada evinde besleyen varsa bilgi paylaşır mı

Evde beslemekten kastınız nedir ? Zaten bahçede bakamazsınız kedi kapar :)

Jako bakımı zordur ve tecrübe ister.Tecrübeniz yok ise bir bilene danışmanız gerekir.Çoğu kişi jakoyu alıp eğitemiyor daha sonra konuşturamayıp tekrar satmaya kalkıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Jako bakımı zordur ve tecrübe ister.Tecrübeniz yok ise bir bilene danışmanız gerekir.Çoğu kişi jakoyu alıp eğitemiyor daha sonra konuşturamayıp tekrar satmaya kalkıyor :)

Sizde mevcut mu jako ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Sizde mevcut mu jako ?

Hayır , bir arkadaşımda çifti mevcut yalnızca yazın 1 aylığına bakıcılık yapıyorum.

• 2 yıllık jaco sahibiyim daha önce hiçbir kuş deneyimim olmadı kuşumun adı abbas gelip gorsenız nasıl konuştuğuna inanamassınız jaco bakmak çok buyuk sorumluluktur 2-3 gun yanlız kalınca karın tuylerını yerınde goremeye bilirsiniz ailenızle yaşıyorsanız evdeki birine aşık olur (sahibini kendı seçer) ve onu kıskanır muzur almak istiyorsanız ilk ay çok rahatsız geçecektir sıze gorunce bağırır yem su kabı değiştirme eziyet olur vs vs...

OĞLUM İLE 2 SENE ÖNCE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightshine -- 17 Mayıs 2013; 21:49:35 >

• Studyo daireye ciktim. Jako almayi dusunuyordum ama sagimdaki ve solumdaki dairelere ses gidecek. Studyo daireye ciktigima pisman oldum. Jako almak icin mecburen bir yil daha bekleyecegim :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Kafeste kuş beslemek doğru mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım dün jako kongo papağanı satın aldım. Sana bir kaç tüyo vereyim. Alacaksan yaşına çook dikkat et. Sonra çok pişman olursun. Yaşlı jako lar alışamıyorlar pek. Birde sağında solunda yara bere var mı, bi sıkıntısı varmı diye iyi bak. Büyükbabam zamanıda papağan beslemiş. Bana sen bana parayı ver, ben sana iyisinden buluyum dedi. Güvendim verdim. Gitmiş sağ kanadı çok aşağıda olan sıkıntısı olduğu belli bir papağan almış. Zaten konu açacağım ordan bakarsın artık. Diyeceğim şu ki; papağan alacaksan git kesinlikle gör içinde kalmasın. :)
  • Ben de 2 gün önce aldim. Ama bana şimdiden gagasini ve karnini sevdiriyor. Başka birisi dokunmaya kalksin hirliyir hemen

• Ilk baslarda hayvan cok urkektir yaslida olsa gencte olsa hirildar bagirir ama zamanla alisicaktir ilk 2 ay kusu kafesten cikarmamabizi öneririm bazi jakolar kafeste tam bir evcil kuş olurkan disarida canavar olabiliyor eve gelen misafirlere alisamaya bilir merakli arkadaslarinizi uzaj tutmanizda fayda var meyve ve aci yesil biber gunde 1 yada 2 gunde bir verirseniz vitamij acisindan buyuk fayda saglar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.