Şimdi Ara

Muhabbet açmak için öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
46.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız konusu algılamamanızı şiddetle zevkle şefkatle şevkle falan filan öneririm. Yarın şu ana kadar 1 kere buluştuğum bir kızla buluşacağım sizce muhabbet açmak için nasıl bir yol izleyeyim yani hangi konular üzerinde durayım dersiniz? Şu ana kadar 1 kere buluşmuş olmasa kolay tamamda , sadece 2. görüşmemiz olcak. Şimdiden yardımlara teşekkürler , iyi geceler.

Dipnot : Tabiki de kıza yazıyorum .

• ''Okulumuz yıkılıyormuş,ne yapacağız.''Sonra değiştirirsin konuyu.

Eskiden kullanırdım bu lafı.

Günlük hayatta neler yaptığını nelerden hoşlandığını hobilerini vs ya da ne bileyim geleceğe dair planlarını

gelmişken öneri de sunayım, mesela filmlerden konu aç, vizyondaki filmler hakkında biraz bilgi edin onu sinemaya davet et bence muhabbetin kısır olduğu zamanlar beraber vakit geçirmek için güzel bi yöntem

#9 - Johan Elmandeer!
  • @TuruncuSite , okulumuz gerçekten tadilatta ve şuan başka bir okulda eğitim görüyoruz.

@TeXaS , hocam onlar benim de aklıma geldi ama hani demek istediğim sohbet anlamında. Herhangi bir olay üzerinde vs. duramam çünkü bir geçmişim yok anıdır vs. sıkıntı yaşadığım konu o .

Neyse çok sağolun.
  • yahu bende kızlarla çok akıcı heyecanlanmadan rahat güzel şekilde konuşuyorum ama yaşıtım olan erkek arkadaşlarımla konuşamıyorum.

enteresan bi sorun
    Counter-Strike Fan Club
    Counter Strike 1.6 Player.
    trance #
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aragorn , herkes insan , kimsenin birbirinden farkı yok bence. Asosyal olmamaya çalış yeterlice , halı sahaya git , arkadaşlarınla içmeye git falan filan. Gerisi gelir.
  • kendini kasma muhabbet kendiliğinden gelişir. kız sana karşı istekliyse bırak o konuşsun sende mantıklı cevaplar ile destekle... eğer konu açmak istiyorsan o an aklına gelen her şeyi konuşabilirsin. ama konuşurken dikkat etmen gereken şey şu olsun. eğer bir konu hakkında bilgin varsa konuş, yoksa konuşma. ilk izlenimde çok önemlidir, biraz ağar ol. baktın kız hemen yumuşadı inceden espriler yap. kızı güldürebilirsen etkili olur. arada bir gözlerinin içine bak, yakınlaş. onu istediğini belli et (abartmadan). kendimi şey gibi hissettim ama neyse. umarım söylediklerim işine yarar

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

kendini kasma muhabbet kendiliğinden gelişir. kız sana karşı istekliyse bırak o konuşsun sende mantıklı cevaplar ile destekle... eğer konu açmak istiyorsan o an aklına gelen her şeyi konuşabilirsin. ama konuşurken dikkat etmen gereken şey şu olsun. eğer bir konu hakkında bilgin varsa konuş, yoksa konuşma. ilk izlenimde çok önemlidir, biraz ağar ol. baktın kız hemen yumuşadı inceden espriler yap. kızı güldürebilirsen etkili olur. arada bir gözlerinin içine bak, yakınlaş. onu istediğini belli et (abartmadan). kendimi şey gibi hissettim ama neyse. umarım söylediklerim işine yarar

Sağol hocam aklımdan geçenleri yazmışsın.

• Madem aklından geçiyordu neden sordun?
  • Aga kız konusu bu.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• @Rds hocam siz bukadar fazla dh konudışında takılırmıydınız (konuyla alakasız olacak ama)

Orijinalden alıntı: Reaperrr

@Rds hocam siz bukadar fazla dh konudışında takılırmıydınız (konuyla alakasız olacak ama)

yönetici dediğin arada bi görünüp 2 ban 1 kik atar gene kaybolur demi ama

Muhabbet açmak için öneri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraKapLan34 -- 28 Eylül 2009; 4:19:23 >

Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM

Kıza yazıyorsan neden kendisi ile ilgili sorular sormuyorsun :)

Günlük hayatta neler yaptığını nelerden hoşlandığını hobilerini vs ya da ne bileyim geleceğe dair planlarını

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Aga kız konusu bu.

ağa bi kıyak geç, işin ucunda potansiyel bir ilişki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 28 Eylül 2009; 4:24:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.