< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhimmat -- 3 Ağustos 2010; 19:28:09 > |
Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.-M.Kemal ATATÜRK Türkler Bu Ülkede Azınlık Edilmeye Çalışılıyor.Tıklayın, Okuyun ve Görün ! "Demokrasi esasına müstenit hükümetlerde, hakimiyet, halka, halkın ekseriyetine aittir."-M.Kemal ATATÜRK ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ |

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

.Uyuşturucunun etkisi geçmemişken iyiydi ama şu an dehşet ağrıyor.Konuşmaya çalışınca dehşet bir ağrı giriyor bu ağrı normal midir arkadaşlar

dili bağından bahsediyorsan, evet ben de ameliyat oldum geçen sene. 20 lik dişlerimi aldırırken promosyon olaraktan onu da aldırdım. oraya 2 dikiş atıldı, ilk 3 gün deli gibi ağrıması normal konuşmaya çalışırken. ağzını sabit tutarken ağrıyorsa ağrı kesici al. 1 haftada alınıyor zaten dikişler, problemin kalmaz. bende konuşurken kekeleme sorunu oluyordu arasıra, dilim dönmüyordu hareket kapasitesi kısıtlıydı, şuan hiç bir problem yok

.. dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı..
Hızlı