Şimdi Ara

Müdür Yardımcısı Hakkında Ne Yapılabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TED Antalya Koleji'nde eğitim görüyorum, bizim okulda olağanın epey dışında bir müdür yardımcısı var. Bu kadın kızlardan ne zaman saçı açık birini görse saçını makasla kesiyor, beyaz spor ayakkabısı giyildiğinde yemekhane'den yemek yememize izin vermiyor, yemeğe koşanlar olduğunda bizi sıranın önünde 30 dk bekletiyor ve sıradan çıkmamıza veya oturmamıza izin vermiyor, çoğu zaman "gerizekalı" şeklinde hakaret ediyor, üstelik bunları herkesin önünde yapıyor vesaire vesaire... Belirttiğim hoca hakkında yasal olarak ne yapılabilir veya nasıl kanıtlanabilir? Nereye başvurulmalı, maddi veya manevi tazminat davası açılsa ne olur? Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Veliler okul müdürüne şikayette bulunsunlar gerisi gelir.Birde kolaj olacak...
  • sende onu herkesin içinde küçük düşür.
  • MEb pek takmıyor açıkçası bide özel okulsan hiç takmazlar bende kolejdeydim ayrıldıktan sonra öğretmenlerin hepsi ayrıldı en temizi videolarını çek internete yükle Sosyal toplum gerekeni yapar. Sosyal Mühendislik çalış biraz netten araştır anlarsın demek istediklerimi
  • Mutsuz insan bazı davranışlar ile kendini belli eder..Onunda bir sıkıntısı var...Bu sertlik gereksiz...Biz sınıfın camı kırldı diye avuçlarımıza ikişer sopa yedik. Somun gibi şişti..Yinede kıranı söylemedik...45 kişiydik..Hiç bir şey yapıp başınızı belaya sokmayın.Şikayet etseniz bile Öğretmeni okul her zaman destekler.Video çekimi falan sakın yapmayın...Siz suçlu çıkarsınız.ceza alırsınız, okuldan atarlar, başka okula sürerler..Öğretmenlerine komplo düzenleyen haylaz öğrenciler olursunuz..Kimse sebebi neymiş ? Nden yapmışlar ? Demez...Bu işler böyle olur..Çok kısa bir dönem gelip geçiyor. Okulu bitirip hayatınıza devam edin..Lise yılları...En güzel yıllarınızı güzel yaşayın..Kimse için kendinize eziyet etmeyin...karar sizin, hayat sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Haziran 2011; 11:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Mutsuz insan bazı davranışlar ile kendini belli eder..Onunda bir sıkıntısı var...Bu sertlik gereksiz...Biz sınıfın camı kırldı diye avuçlarımıza ikişer sopa yedik. Somun gibi şişti..Yinede kıranı söylemedik...45 kişiydik..Hiç bir şey yapıp başınızı belaya sokmayın.Şikayet etseniz bile Öğretmeni okul her zaman destekler.Video çekimi falan sakın yapmayın...Siz suçlu çıkarsınız.ceza alırsınız, okuldan atarlar, başka okula sürerler..Öğretmenlerine komplo düzenleyen haylaz öğrenciler olursunuz..Kimse sebebi neymiş ? Nden yapmışlar ? Demez...Bu işler böyle olur..Çok kısa bir dönem gelip geçiyor. Okulu bitirip hayatınıza devam edin..Lise yılları...En güzel yıllarınızı güzel yaşayın..Kimse için kendinize eziyet etmeyin...karar sizin, hayat sizin..

Devlet okulu olsaydı ben de aynısını söyleyecektim ama özel okulda bu işler daha farklıdır heralde. Yoksa ben mi öyle zannediyorum...5-10 öğrenci toplanıp TED'e mail yoluyla şikayetinizi iletebilirsiniz. Devlet okulu olsa ters tepebilir kadın iyice delirir üstünüze gelir ama özel okulda yapamaz. Kovulma riski var çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Mutsuz insan bazı davranışlar ile kendini belli eder..Onunda bir sıkıntısı var...Bu sertlik gereksiz...Biz sınıfın camı kırldı diye avuçlarımıza ikişer sopa yedik. Somun gibi şişti..Yinede kıranı söylemedik...45 kişiydik..Hiç bir şey yapıp başınızı belaya sokmayın.Şikayet etseniz bile Öğretmeni okul her zaman destekler.Video çekimi falan sakın yapmayın...Siz suçlu çıkarsınız.ceza alırsınız, okuldan atarlar, başka okula sürerler..Öğretmenlerine komplo düzenleyen haylaz öğrenciler olursunuz..Kimse sebebi neymiş ? Nden yapmışlar ? Demez...Bu işler böyle olur..Çok kısa bir dönem gelip geçiyor. Okulu bitirip hayatınıza devam edin..Lise yılları...En güzel yıllarınızı güzel yaşayın..Kimse için kendinize eziyet etmeyin...karar sizin, hayat sizin..

Katılmıyorum herkes böyle düsündügü için zaten bu devlet bu hale geldi haklının degil güclünün hukuku uygulandı . Dostum hakkını sonuna kadar ara gerekirse video cek gerekli mercilere yolla o kim ki sana arkadaslarına bunları yapabiliyor ? Sana bir şeyler ogretmekle yukumlu ogretmen sana hakaret ediyorsa o cezayı hakediyor demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.