Şimdi Ara

Muayeneye gidecek arkadaşlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim edindiğim izlenimlerden biri de dışarıda egzost muayenesi yaptırıp gitmek daha iyi
    istasyonda egzost konusunda hiç affetmiyorlar
  • Burak[Alper] B kullanıcısına yanıt
    Peki araç LPG sızdırıyorsa hafif kusurlu olarak mı geçiyor ?
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    onu sormadım ama sanırım geçmez
    yoğun istasyonlarda görevliyle diyalog kuramıyorsunuz
    adam dörtlü düğmenin yerini bulamayınca ağır kusur yazabiliyor
    ama yoğunluğu az olan istasyonlarda gayet yardımcı olıuyorlar
    ağır kusur varsa nasıl ve nerde yapılacağını da söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 2 Ağustos 2014; 22:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Dün ankara istanbul yolu üzerindeki eryamana yakın olan muayene istasyonunda aracımı muayeneye soktum.İçeriye sıra almaya girdiğimde belki %60"ı muayene tekrarıydı.Çok sıkıya almışlar.Park lambasının 1 tanesi yanmıyor diye bıraktılar adamı,emniyet kemerlerinin hepsi takılı olacak bağlantı sorunu olanlarıda bırakıyorlar.Xenon veya elektronik egzoz ile gitmeyin çünki dün gördüm bunlarla gelenleri aynı şekilde kendimde sabahında xenonları söktürdüm sarı osram ampül taktırdım çok daha iyi oldu.Muayeneye gidecek arkadaşlar geri vites lambası,fren lambaları ön park lambaları 4 lü lambaları yanıyor olsun, dikkat edin.Aracı lpg"li olanlar sızdırmazlık raporu istemiyorlar yalnız hafif kusur yazıyorlar yok diye.Bilgilendireyim dedim muayene tekrarı yapmayın dikkat edin.3.araba sokuşum muayeneye daha önce 2 tanesinde bu kadar dikkat ettiklerini görmemiştim.

Eğer sıkılaştırılan hususlar bunlarsa az bile yapıyorlar...

• istasyonlarda sürekli bekleyen bazı tipler var
    bu arkadaşlar muayene tekrarına girecek olanları hemen çıkıştan alıp sanayideki ilgili ustaya götürüyorlar
    sizden bir ücret almıyorlar onların hakkını usta veriyor
  • Burak[Alper] B kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş sızdırmazlık testi olmayan araçların hafif kusurlu geçtiğini yazmış.

Eğer bu şekilde ise bence çok saçma.
  • sizdirmazlik zorunlu degil peki egzoz muayenesi zorunlumu abiler? kac liraya yapiyolar disarda?tuvturke yaptirsak orda kac lia?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

sizdirmazlik zorunlu degil peki egzoz muayenesi zorunlumu abiler? kac liraya yapiyolar disarda?tuvturke yaptirsak orda kac lia?

35 tl.Her yerde aynı.
  • tesekkurler cvplar icin.

• arkadaşlar benim 4 dönem vergim duruyor 2 yıllık yani ama 4. cünün yeni zamanı geldi bunları ödeyipmi gitmem lazım acaba orada sıkıntı çıkarmı birde benim araçta trafik seti , ilk yardım seti vs vs yok araç lastikleri de çok iyi değil ama idare eder bunlar bana sıkıntı çıkartır mı ilkdefa gideceğim aracı aldım alalı yeni zamanı geldi mutlaka gerekli olması gereken şeyler nelerdir acaba birde fiyat şuanda nedir araç gazlı beim modeo 97 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

El freninin bir etkisi yok ki Abi.

Bizim servis vardı 2 ay el freni teli kopuk gezdi bir şey olmadı.

Yokuşa park etmedikçe ve el frensiz kalmayı bildikten sonra bence o kadar da sıkıntı değil.

Ama en yakın zaman da yaptırmak lazım fren vs. patlasa aracı durduramasa da yavaşlatır.

Araci birisi emanet alir ara in huyunu suyunu bilmez bi ton iş olur. Vs vs yaptirmak en mantikli ve guvenli olani

• Yazdıklarınız tuv çıktığından beri bilinen şeyler..

Ben sıfır Coupe araca ilk defa muayeneye gittiğimde Trafık memuru ruhsata 5 kişilik yazmış diye geri dönüp trafıkden randevu alıp para ödeyip ruhsat değiştirip bidaha gitmiştim asıl trajikomik olan bu..

Canım ülkemm ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

arkadaşlar benim 4 dönem vergim duruyor 2 yıllık yani ama 4. cünün yeni zamanı geldi bunları ödeyipmi gitmem lazım acaba orada sıkıntı çıkarmı birde benim araçta trafik seti , ilk yardım seti vs vs yok araç lastikleri de çok iyi değil ama idare eder bunlar bana sıkıntı çıkartır mı ilkdefa gideceğim aracı aldım alalı yeni zamanı geldi mutlaka gerekli olması gereken şeyler nelerdir acaba birde fiyat şuanda nedir araç gazlı beim modeo 97 model

Vergi borcunuz var ise muayene randevusu alamazssınız.ilk yardım seti alın 40 50 tl"ye sıkıntı olur.Araç lastikleri çok kabak değilse sıkıntı olmaz.
  • S.a arkadaşlar 95 model basık şahin'im var bu ayın 22'sinde muayenesi bitiyor muayene için gün alıcam ama aracım bu şekilde geçermi cevaplarınızı bekliyorum..
    şuanda sadece gösterge ışığı yanmıyor, komple elektrik bakımına girerek ne var ne yok hepsi yapılcak..
    Maske ve karlık sökülcek tabi :) eksoz'da orjinale çevrilcek..

Muayeneye gidecek arkadaşlar...

• Parklarda,plaka,kapı ve gösterge ampullerinin hepsini led yaptık,ampule oranla daha iyi kibar ve göz almayan bir yapıya sahip..Muayenede herhangi bir kusur olarak yazıyorlar mı ?

• egzost muayenesı senede bır yaptırılması zorunludur. cevırmelerde ona da bakıyorlar. tofas kullanıyorum. 2015 te 36 tl verdım egzost muayenesıne.
  • Keske otomobillerde her sene muaneye girse.ortalik kör eden xenoncu doldu.

• 354burak kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Ben 2015' de 40 TL ödedim egzosta.
    Siz nasıl 35 TL ödediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Ben 2015' de 40 TL ödedim egzosta.
    Siz nasıl 35 TL ödediniz?

2014 de 35 tl idi
    2015 de 40 oldu, emisyon kartı 7 tl
    2016 da 44 oldu arkadaşlar. emisyon kartı 7.70 tl oldu.

1 ocak 2015 tarihinde, 10 yaşını aşmış binek araçların egzoz muayenesi de 2 yıla çıktı. Önceden 10 yaşını aşmış binek araçların egzoz muayenesi 1 yıl idi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.