Şimdi Ara

MTV Ödemesini Maximum Kart İle Yapana, Sigorta Ücretinin %10'u Kadar MaxiPuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MTV Ödemesini Yapana, Trafik Sigortasında MaxiPuan!

Türkiye İş Bankası, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni isbank.com.tr'den veya İş Bankası kredi kartları ile ödeyen müşterilerine, Zorunlu Trafik Sigortası poliçe prim tutarının yüzde 10'u kadar MaxiPuan hediye ediyor.

Detaylı bilgi için:
    http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=26

• Güzel bir fırsat 19,65TL'lik puan az değil, teşekkürler
  • bu garanti bankasının sonax la anlaşması bu yılda olacakmı acaba? ben onu bekliyorum bakalım ama ses çıkmadı.
  • bu sene worldcard a var indirim
  • Ben 15 haziran'da araç aldım ve aldığımda zorunlu trafik sigortası ve ilk 6 ay için motorlu taşıt vergisi aldığım plaza tarafından yaptırıldı. Şimdi ise ikinci 6 ay için motorlu taşıtlar vergisini yatıracağım. Zorunlu trafik sigortam zaten olduğu için benim bu kampanyadan yararlanma şansım olmayacak sanırım değil mi?
  • bence güzel bir kelime oyunu var. Ben ilk okuduğumda direk MTV' nin %10' u puan sandım. Ama hem MTV hem de zorunlu trafik sigortasını yatırırsan diyor.
    bilmiyorum belkide bir tek ben böyle anlamışımdır...
  • Kampanya detayları dikkatli okunursa sadece MTV'yi ödemek yetmiyor puan kazanmak için. Ayrıca zorunlu trafik sigortasını da İşbankası şubesinden yaptırmak gerekiyor. Bu sigorta poliçesi tutarının %10'u kadar puan kazanılacak (mış).

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ödemelerini İnternet Şubesi'nden, Netmatik'lerden yada otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştiren veya İş Bankası kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden ödeme yapan müşteriler İş Bankası şubelerinden yaptırdıkları Zorunlu Trafik Sigortası poliçe prim tutarının yüzde 10'u kadar MaxiPuan hediye kazanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihilist76

Kampanya detayları dikkatli okunursa sadece MTV'yi ödemek yetmiyor puan kazanmak için. Ayrıca zorunlu trafik sigortasını da İşbankası şubesinden yaptırmak gerekiyor. Bu sigorta poliçesi tutarının %10'u kadar puan kazanılacak (mış).

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ödemelerini İnternet Şubesi'nden, Netmatik'lerden yada otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştiren veya İş Bankası kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden ödeme yapan müşteriler İş Bankası şubelerinden yaptırdıkları Zorunlu Trafik Sigortası poliçe prim tutarının yüzde 10'u kadar MaxiPuan hediye kazanıyor.

buna ancak ban denir...

• Çarşı dur hemen ban deme :)

Sigorta tutarı şirketten şirkete değişiyor. Mesela ben geçen sene anadolu sigortadan yaptırmıştım, bir önceki yıl yaptırdığım şirketten 45 tl kadar az ödediğimi hatırlıyorum. İş bankasının fiyatlarını araştırmak lazım. Mâkul ise ki pek olacağını sanmıyorum %10 puanda tuz biber olur..
  • iş bankası fiyatlarını araştırmaya gerek yok çünkü anadolu sigorta iş bankasının. İş bankasından yaptırsan bile eline anadolu sigorta antetli poliçe gelecek
  • burada gercek sıcak fırsat toplu taşıma arac sigortasında ortaya cıkıyor bence..mesela koltuklu bir hyundai minubusun sigortası 800 lira cıvarındaydı ..buda 80 liralık indirim demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Zero

Çarşı dur hemen ban deme :)

Sigorta tutarı şirketten şirkete değişiyor. Mesela ben geçen sene anadolu sigortadan yaptırmıştım, bir önceki yıl yaptırdığım şirketten 45 tl kadar az ödediğimi hatırlıyorum. İş bankasının fiyatlarını araştırmak lazım. Mâkul ise ki pek olacağını sanmıyorum %10 puanda tuz biber olur..

Evet bi araştırmak faydalı...
  • poliçeler 180 civarı oluor ve ben nakit ödeyip 150ye yaptırdım geçen sene

yani pek bi espirisi yok bence
  • tek çekim öderseniz de nakit indirimi geçerli olacak + %10 maxipuan kazanacaksınız...

bence mtv kampanyaları arasında en iyisi bu. neden diye soracak olursanız mtv de trafik sigortası da zorunluluk. diğer araç yıkatma, check-up yaptırma keyfi uygulamalar. ben mesela %50 indirim de olsa hayatta yaptırtmam detaylı iç-dış temizlik. bunun yerine %10 maxi puan kazanmayı tercih ederim ve edicem de...

bu arada ötv son ödeme tarihi 31 temmuz arkadaşlar bilginize.
  • ing maximum karta da oluyormu acaba bilen varmı
  • ing artık bonus oldu 4 aydır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

iş bankası fiyatlarını araştırmaya gerek yok çünkü anadolu sigorta iş bankasının. İş bankasından yaptırsan bile eline anadolu sigorta antetli poliçe gelecek

Tüm İş Bankası şubeleri banka olmanın yanı sıra aynı zamanda bir Anadolu Sigorta acentesidir zaten ama kaç kişi banka şubesi kullanarak sigorta yaptırıyor?

Buradaki amaç banka şubeleri aracılığıyla poliçeler satarak acentelere verilen kar payını da kendi cebinde bırakmaktır, ki çogu zaman sigorta bi yerden başlayınca ordan devam eder, bu şekilde birçok poliçe, gelsin paralar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.