Şimdi Ara

msn'de kızla ne konuşulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhabbet edecek konu bulamıyorum
    yardım edin lütfen

• Valla dostum yaratıcı olman espirili olman lazım.Öyle bi yetenek işte.Yoksa slm,nbr ii senden nbr die gider
  • en olmadı kızın avatarından karakter tahlili yap.
    müzik falan, son konserler, son konserlerin yerleri, son konserlerden taximde olanlar, taximdeki cafeler, senle cafe'ye gelmek isteyip istemeyeceği diye yavaş yavaş hazırlayadabilirsin ortamı Gerçi ben bunları hiç yapmadım orasıda ayrı...
  • valla genelde erkekler bi kızla ne konusurum diye kasarken kendini , kızlar kısa kısa cumlelerle karsılık verirler. sebebi nedir biliyo musun ? kızın listesinde 250 kisi vardır ve bunların 15 tanesi online olsa kız kime ne yazacagını sasırır . hepsine yetismeye calısırlar ve "ok , tamam , yok , belki" gibi cumleler kurarak herkese yetistiklerini sanarlar. kendini kasma kardes karsımızda ki kız diye amuda kalkacak degiliz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am

valla genelde erkekler bi kızla ne konusurum diye kasarken kendini , kızlar kısa kısa cumlelerle karsılık verirler. sebebi nedir biliyo musun ? kızın listesinde 250 kisi vardır ve bunların 15 tanesi online olsa kız kime ne yazacagını sasırır . hepsine yetismeye calısırlar ve "ok , tamam , yok , belki" gibi cumleler kurarak herkese yetistiklerini sanarlar. kendini kasma kardes karsımızda ki kız diye amuda kalkacak degiliz ya

yok abi öyle kısa cevaplar vermiyor
    normal konuşuyor da konu sıkıntısı çekiyorum

• sen direkt sadete gel hocam! amacın ne?kızla ne yapmak istiyorsun onu söyle!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

sen direkt sadete gel hocam! amacın ne?kızla ne yapmak istiyorsun onu söyle!

duygusal ve romantik bir birliktelik yaşamak istiyorum desem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fake bir msn aç
    açtıın fake msn ile kıza naber nassın de iyimisin resmini yollasnaa de kızda resim weebcam bişi yapsın sende uff sütün gibi avrat valla kız hepsi senin mi de daha sonra böle devam et ettikten sonra msn den çık 15 dk sora öbür msn den gir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

fake bir msn aç
    açtıın fake msn ile kıza naber nassın de iyimisin resmini yollasnaa de kızda resim weebcam bişi yapsın sende uff sütün gibi avrat valla kız hepsi senin mi de daha sonra böle devam et ettikten sonra msn den çık 15 dk sora öbür msn den gir

sen cevap verme ya boşver
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: sed22

quote:

Vallaha online olarak ne yapılır nekadar ileriye gidlir kii

• ya makaraya vurmayın
    ciddi bişey sorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: friendreamy

ya makaraya vurmayın
    ciddi bişey sorduk

kardeş hiç chat yapmadım ama konu konuyu açar diye bişey var.kızla sanki kafede oturmuş laflıyo gibi konuş ona hayyallerinden bahset,ona hayyalerini sor,başına gelen şeyleri anlat,bazen saçma sapan şeyler konuşun,ne bileyim masa başında 2 saat oturuyosan 2 saatte ne konuşacam diye düşünürsün..illa sen mi konuşacan onla o senle konuşsun..yoksa sizin chat soru-cevap şeklinde falanmı gidiyo...mesela sen "üzerindeki kazağı beğendim çok yakışmış" kız"teşekkür ederim yeni aldım"...e ne diyecen şimdi sen"neyse kem küm" oldumu olmaz......ardından başka bir soru başka bir cevap söyleşi programı gibi olmaz...ya karşındaki kız olsun illa sen mi bulacan konuşacak konuyu söyle" ya aklıma başka konuşacak bişey gelmiyo birazda sen anlat" bunun gibi zaten rahat oldunmu laf lafı açar bi bakmışsın saatler geçmiş..................işte aynen böyle doğal ol ona aklından geçeni söyle "aklıma konuşacak başka bişey gelmiyo," bunu dahi söyle...valla bu chat olayına ben hiç girmedim.çünkü elle tutulur bişey değilki ne desem ne söylesem dediğin anda chat mhat kalmaz işkenceye dönüşür bu iş....DOĞAL OL DOĞAL......bu arada kafedeyim yanıma vallahi bir kız oturdu maaşallah,du bakim şöyle döneyim o tarafa,Allaaaaaah montunuda çıkardı,bunu chat te ne işi var o kadar ayının arasında şöyle yakınına kayim,mis mis ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 13 Kasım 2005, 17:26:39 >

• cyber sex e dal bence

• konu konuyu açar olm.. sanki msn deki listemdeki kızlarla tanışıkmıyım ben..

naaptıımı sorarsan..

gülüyorum
    espri yapıyorum
    dalga geçiyırum
    uyuz ediyorum
    arada bir ciddleşiyorum
    BAZEN az ciddi az p.ç davraNIOYRUM
    durduk yere kardeşin varmı ne var diyorum
    kız msnden düşüp yeniden geldiğinde "ver elini" kaldiriyim seni diyorum
  • ben türk kız contak yok kızların hepsi ecnebi

zaten en fazla 3-4 türk kız contak aldım bi arkadaştan onlar da direk engelledi herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

konu konuyu açar olm.. sanki msn deki listemdeki kızlarla tanışıkmıyım ben..

naaptıımı sorarsan..

gülüyorum
    espri yapıyorum
    dalga geçiyırum
    uyuz ediyorum
    arada bir ciddleşiyorum

böLe oLacan en onemLisi sen rahat oLacaksın gerisi geLir zaten Espiri mutLaka yap ama espiri yapmak icinde kendini kasma durumuna gore yapacanki anLamı oLsun

• haa bide ciddi bi iLişki dusunuyosan dost oLarak yakLaşma sakın cunku iLeride acıLdığında buyuk ihtimaLLe o meshur Lafı söyLerLer ha Arkadaşca yakLaşki iLerde -arkadaş ayağı g.t ayağı- durumu oLsun
  • peki msn de kızlarla konusunca eline ne geciyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

konu konuyu açar olm.. sanki msn deki listemdeki kızlarla tanışıkmıyım ben..

naaptıımı sorarsan..

gülüyorum
    espri yapıyorum
    dalga geçiyırum
    uyuz ediyorum
    arada bir ciddleşiyorum

böLe oLacan en onemLisi sen rahat oLacaksın gerisi geLir zaten Espiri mutLaka yap ama espiri yapmak icinde kendini kasma durumuna gore yapacanki anLamı oLsun

birader aynen katılıyorum rahat ol karşındakiyle kankan gibi dalga gecmeye calış. kendini kasmadan rahat rahat muhabbet et kafana göre takıl... daha dikkat cekersin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.