Bildirim
msn'de kızla ne konuşulur

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Valla dostum yaratıcı olman espirili olman lazım. Öyle bi yetenek işte.Yoksa slm,nbr ii senden nbr die gider
-
en olmadı kızın avatarından karakter tahlili yap.
müzik falan, son konserler, son konserlerin yerleri, son konserlerden taximde olanlar, taximdeki cafeler, senle cafe'ye gelmek isteyip istemeyeceği diye yavaş yavaş hazırlayadabilirsin ortamıGerçi ben bunları hiç yapmadım orasıda ayrı...
-
valla genelde erkekler bi kızla ne konusurum diye kasarken kendini , kızlar kısa kısa cumlelerle karsılık verirler. sebebi nedir biliyo musun ? kızın listesinde 250 kisi vardır ve bunların 15 tanesi online olsa kız kime ne yazacagını sasırır . hepsine yetismeye calısırlar ve "ok , tamam , yok , belki" gibi cumleler kurarak herkese yetistiklerini sanarlar. kendini kasma kardes
karsımızda ki kız diye amuda kalkacak degiliz ya
-
quote:
Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am
valla genelde erkekler bi kızla ne konusurum diye kasarken kendini , kızlar kısa kısa cumlelerle karsılık verirler. sebebi nedir biliyo musun ? kızın listesinde 250 kisi vardır ve bunların 15 tanesi online olsa kız kime ne yazacagını sasırır . hepsine yetismeye calısırlar ve "ok , tamam , yok , belki" gibi cumleler kurarak herkese yetistiklerini sanarlar.kendini kasma kardes
karsımızda ki kız diye amuda kalkacak degiliz ya
yok abi öyle kısa cevaplar vermiyor
normal konuşuyor da konu sıkıntısı çekiyorum
-
sen direkt sadete gel hocam! amacın ne?kızla ne yapmak istiyorsun onu söyle! -
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
sen direkt sadete gel hocam! amacın ne?kızla ne yapmak istiyorsun onu söyle!
duygusal ve romantik bir birliktelik yaşamak istiyorum desem -
fake bir msn aç
açtıın fake msn ile kıza naber nassın de iyimisin resmini yollasnaa de kızda resim weebcam bişi yapsın sende uff sütün gibi avrat valla kız hepsi senin mi dedaha sonra böle devam et ettikten sonra msn den çık 15 dk sora öbür msn den gir
-
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
fake bir msn aç
açtıın fake msn ile kıza naber nassın de iyimisin resmini yollasnaa de kızda resim weebcam bişi yapsın sende uff sütün gibi avrat valla kız hepsi senin mi dedaha sonra böle devam et ettikten sonra msn den çık 15 dk sora öbür msn den gir
sen cevap verme ya boşver -
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: sed22
quote:
Vallaha online olarak ne yapılır nekadar ileriye gidlir kii
-
ya makaraya vurmayın
ciddi bişey sorduk -
quote:
Orjinalden alıntı: friendreamy
ya makaraya vurmayın
ciddi bişey sorduk
kardeş hiç chat yapmadım ama konu konuyu açar diye bişey var.kızla sanki kafede oturmuş laflıyo gibi konuş ona hayyallerinden bahset,ona hayyalerini sor,başına gelen şeyleri anlat,bazen saçma sapan şeyler konuşun,ne bileyim masa başında 2 saat oturuyosan 2 saatte ne konuşacam diye düşünürsün..illa sen mi konuşacan onla o senle konuşsun..yoksa sizin chat soru-cevap şeklinde falanmı gidiyo...mesela sen "üzerindeki kazağı beğendim çok yakışmış" kız"teşekkür ederim yeni aldım"...e ne diyecen şimdi sen"neyse kem küm" oldumu olmaz......ardından başka bir soru başka bir cevap söyleşi programı gibi olmaz...ya karşındaki kız olsun illa sen mi bulacan konuşacak konuyu söyle" ya aklıma başka konuşacak bişey gelmiyo birazda sen anlat" bunun gibi zaten rahat oldunmu laf lafı açar bi bakmışsın saatler geçmiş..................işte aynen böyle doğal ol ona aklından geçeni söyle "aklıma konuşacak başka bişey gelmiyo," bunu dahi söyle...valla bu chat olayına ben hiç girmedim.çünkü elle tutulur bişey değilki ne desem ne söylesem dediğin anda chat mhat kalmaz işkenceye dönüşür bu iş....DOĞAL OL DOĞAL......bu arada kafedeyim yanıma vallahi bir kız oturdu maaşallah,du bakim şöyle döneyim o tarafa,Allaaaaaah montunuda çıkardı,bunu chat te ne işi var o kadar ayının arasında şöyle yakınına kayim,mis mis ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 13 Kasım 2005, 17:26:39 >
-
cyber sex e dal bence
-
konu konuyu açar olm.. sanki msn deki listemdeki kızlarla tanışıkmıyım ben..
naaptıımı sorarsan..
gülüyorum
espri yapıyorum
dalga geçiyırum
uyuz ediyorum
arada bir ciddleşiyorum
BAZEN az ciddi az p.ç davraNIOYRUM
durduk yere kardeşin varmı ne var diyorum
kız msnden düşüp yeniden geldiğinde "ver elini" kaldiriyim seni diyorum -
ben türk kız contak yok kızların hepsi ecnebi
zaten en fazla 3-4 türk kız contak aldım bi arkadaştan onlar da direk engelledi herhalde -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
naaptıımı sorarsan..
gülüyorum
espri yapıyorum
dalga geçiyırum
uyuz ediyorum
arada bir ciddleşiyorum
kız msnden düşüp yeniden geldiğinde "ver elini" kaldiriyim seni diyorum
böLe oLacan en onemLisi sen rahat oLacaksın gerisi geLir zatenEspiri mutLaka yap ama espiri yapmak icinde kendini kasma durumuna gore yapacanki anLamı oLsun
-
haa bide ciddi bi iLişki dusunuyosan dost oLarak yakLaşma sakın cunku iLeride acıLdığında buyuk ihtimaLLe o meshur Lafı söyLerLer ha Arkadaşca yakLaşki iLerde -arkadaş ayağı g.t ayağı- durumu oLsun
-
peki msn de kızlarla konusunca eline ne geciyo? -
quote:
Orjinalden alıntı: xTraP
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
naaptıımı sorarsan..
gülüyorum
espri yapıyorum
dalga geçiyırum
uyuz ediyorum
arada bir ciddleşiyorum
kız msnden düşüp yeniden geldiğinde "ver elini" kaldiriyim seni diyorum
böLe oLacan en onemLisi sen rahat oLacaksın gerisi geLir zatenEspiri mutLaka yap ama espiri yapmak icinde kendini kasma durumuna gore yapacanki anLamı oLsun
birader aynen katılıyorum rahat ol karşındakiyle kankan gibi dalga gecmeye calış. kendini kasmadan rahat rahat muhabbet et kafana göre takıl... daha dikkat cekersin
Benzer içerikler
- oyun indirme siteleri
- dişinol neden kaldırıldı
- su içtikten ne kadar sonra idrar gelir
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- ibb simit tezgahı başvuru
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X