Şimdi Ara

MSI VR320 INTEL M520 13.3' 512MB 80GB LAPTOP 679 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
26.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vr 330 serisinin aynısı.fakat işlemcisi celeron.kasa yapısı vs..sanırım aynı ama yinede bi incelemek gerekiyor.özellikler aşağıdadır.

MSI VR320 INTEL M520 13.3' 512MB 80GB LAPTOP 679 ytl

Donanım Özellikleri
    İşlemci Tipi Intel Celeron
    Chip Seti ATI RC410ME
    İşlemci / Hızı Celeron 1.6 Ghz 1MB 533MHz
    Ekran Özelliği 13.3" / 1280x800 / WXGA
    Ekran Boyutu 13.3"
    Ekran Kartı Paylaşımlı 128MB
    Sistem Belleği 512MB 667Mhz
    Sistem Belleği 512MB
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 80GB 5400RPM 2MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Yok
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) ? 3
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Yok
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 3
    Boyutlar 332 x 229,5x 32.4
    Ağırlık 2.19
    Paket İçeriği Notebook
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi Free Dos
    Donanım Özellikleri
    Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı

MSİ VR 320 TIKLA ===)

• Mobilite açısından çok iyi bir ürün. Sadece ofis, internet vb. işler için çok iyi. Ancak sanırım kasa normal 14 notebook kasası ama ekran 13.

--WE ARE THE BEST--
    ***GALATASARAY***
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Mobilite açısından çok iyi bir ürün. Sadece ofis, internet vb. işler için çok iyi. Ancak sanırım kasa normal 14 notebook kasası ama ekran 13.

evet VR 330 kasasının aynısı.
    by okostopokosto
  • amd sempron ile celeron mobile arasında ne fark var? hangi işlemci daha iyi?
    vr 330 ile vr320 arasında hangisin tercih etmek gerekli..celeron mobile de 1mb cache belleği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 8 Kasım 2007; 10:00:52 >

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortareis

iyi değil ekran kartı x200 oyun falan oynanmaz bunla. ama semprona gıcık olanlar için süper bi altarnatif

go6100 den kötümüdür bunun ekran kartı. ben vr330 kullanıyorum.sorun yok ama merak ettim. radeon x 100 iyi değil mi yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

quote:

iyi değil ekran kartı x200 oyun falan oynanmaz bunla. ama semprona gıcık olanlar için süper bi altarnatif

go6100 den kötümüdür bunun ekran kartı. ben vr330 kullanıyorum.sorun yok ama merak ettim. radeon x 100 iyi değil mi yani?

değil 6100 bin basar x200 e battlefield 2 yi lowda takılarak çalıştırmıştı ama 6100de mediumda takılmadan oynuyorum zaten system requitments lapta çoğu oyunda x200 not supported diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu duyduğum iyi oldu.motivasyonum arttı.doğru tercih yapmışız

bunu duyduğum iyi oldu.motivasyonum arttı.doğru tercih yapmışız

benim zaten semprona ve 6100 e karşı çok büyük bir sempatim vardı biri çok ucuz diğeri zaten anakartla beraber bedava geliyor ama performansları çok iyi boylarından büyük iş yapıyorlar yani. 6100 nvidiada tek sevdiğim ekran kartı zaten ben ATIciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortareis -- 8 Kasım 2007; 11:09:20 >

• quote:

quote:

bunu duyduğum iyi oldu.motivasyonum arttı.doğru tercih yapmışız

benim zaten semprona ve 6100 e karşı çok büyük bir sempatim vardı biri çok ucuz diğeri zaten anakartla beraber bedava geliyor ama performansları çok iyi boylarından büyük iş yapıyorlar yani. 6100 nvidiada tek sevdiğim ekran kartı zaten ben ATIciyim

çayı çok severim.
    ben ordan bi kahve alabilirmiyim ... diyosun yani

• _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: xorangex

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=15037 burada 678 ytl

ne güzel 1 ytl indirimli
  • msi zor bi seçim sunmuş doğrusu 320 ve 330 olarak , aslında onlara göre 330 daha iyi heralde ki bi üst model olarak saymışlar sanırım . notebookta ekran kartı ile ilgilenmediğim için birşey diyemiyeceğim ama celerom m 520 (merom) tek çekirdekli 1mb cache li core2duo işlemcidir aslında,"oyun harici" performans açısından 320 daha iyi olmalı işlemciden ötürü. oyun isteyenler ekran kartlarını karşılaştırır zaten öncelikle

quote:

ne güzel 1 ytl indirimli

hepsiburadaya en son ne zaman baktın bilmiyorum ama havale ile 693 ytl yazıyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71818# 509$+kdv
    http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=15037 489$+ kdv

• AMD Sempron mu Yoksa Intel Celeron işlemcili modelini mi almalıyız sizce? Yoksa çok fark yok mudur?

--WE ARE THE BEST--
    ***GALATASARAY***
  • quote:

quote:

quote:

ne güzel 1 ytl indirimli

hepsiburadaya en son ne zaman baktın bilmiyorum ama havale ile 693 ytl yazıyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71818# 509$+kdv
    http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=15037 489$+ kdv

evet haklısın fiyat artmış

• Fiyat değil, döviz kuru artışından kaynaklanıyor.

MSI model numaralamasını genelde Intel modeller için alt numara, AMD modeller için üst numara olarak tercih ediyor. Hemen her seride bu durum var. Büyük numara olan daha iyi diye bir şey yok yani.

ayrıca işlemcide 64 bit desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALcan -- 9 Kasım 2007; 19:50:56 >

64 bit desteklemesi iyi

quote:

64 bit desteklemesi iyi

64 bit desteklemesi iyi ama, bizim 64 bitlik uygulamalar yaygınlaşıp kararlı duruma geçinceye kadar laptop'ları değiştiririz gibi geliyor bana

hep derim, bu 64 bit'te bir bit yeniği var zaten...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.