< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 13 Haziran 2020; 22:19:20 > |
Huawei Matebook d14 inceleme

-
-
Cihazdan memnun musunuz hocam?
-
Yenisi çıktı yenisi, ona bakmanızı tavsiye ederim
mshop.huawei.com
100 TL depozito öde, 200 TL’lik indirim kazan!https://mshop.huawei.com/tr/kampanya-yeni-dizustu-bilgisayarlar.html?utm_medium=email&utm_source=webpower&utm_campaign=Matebook14-launch-campaign&utm_content=MAIN-KV
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Hocam pahalı değil mi o cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pahalı değil mi o cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar 8.5 olmuşken bence değil, uyduruk plastik kasalara 6k istiyorlat en az. 8GB+256 olanın fiyatı uygun, hediyeleri bol ve depozito kampanyasıyla 200TL indirim var.
Ben 16GB+512 sdd olanı alır 5 yıl arkama bakmadan kullanırdım. AMD 4000 serisi işlemciler güzel.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pasificici
Dolar 8.5 olmuşken bence değil, uyduruk plastik kasalara 6k istiyorlat en az. 8GB+256 olanın fiyatı uygun, hediyeleri bol ve depozito kampanyasıyla 200TL indirim var.
Ben 16GB+512 sdd olanı alır 5 yıl arkama bakmadan kullanırdım. AMD 4000 serisi işlemciler güzel.İmzayı nereye atıyoruz? :)
Ancak 8 256'da bence tercih edilebilir. 4 gb ramli cihazlar bile piyasada hala günlük işleri görüyor.
Bence de çok çok iyi bir fiyat. Hem işlemci hem de ekran çok daha iyi. Metal kasa zaten tam bir soygundu. Apple bir taraftan fahiş fiyatlar çekti diğer üreticiler de ayak uydurdu. Metal kasa olunca fiyat iki üç katına çıkıyordu bu cihaz bu algıyı yıktı. Bundan dolayı ufak tefek aksiliklere rağmen yapılan işe saygı duyuyorum ve cihazı iyi ki almışım diyorum.
Ancak bu cihazlarda kronik diyebileceğimiz şekilde bir süre sonra menteşelerden tıkırtı geliyor bendeki iki cihazdan birinde var. Önce canım sıkıldı fakat daha sonra Reddit'te bir kullanıcının laptopunda çok daha kötüsünü görünce o kadar da kötü değilmiş diyip kullanıyorum. Tavsiye ederim, bence piyasadaki f/p performansı en iyi cihazlardan biri, metal kasa, hafiflik, batarya, uygun fiyat ve hepsinin bir cihazda olması harika. Bu arada bir tane de ölü veya sıkışmış pikselim var buna rağmen iyi diyorum
@Ussuz Mentin attım ama gitti mi bilmiyorum. Bu ne saçma bir editör. Tam DH ve yönetimine yakışır bir metin editörü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 8 Kasım 2020; 16:2:8 >
-
n11.11 kampanyasından matebook d14 aldım, hafif ve kaliteli bir ürünmüş, fan sesi ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım inşallah sonradan da çıkmaz böyle bir problem. Ürüne ilk win kurulma tarihi eylül 2020
-
Ne kadara aldiniz benim de takibimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X