Şimdi Ara

HP 15-AF116NT NOTEBOOK 899-50=850-75=775 lira A6-6310 / 4GB / 1TB / R5 M330 VGA /15,6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
6
Favori
5.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satıcı ile alakam yoktur...yüzde 5 indirimle 854 liraya , 500-75 worldpuan ile 779 liraya geliyor... bu paraya 2gb celeron almaktansa bu cihazı almak daha mantıklı sanki...

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-15-af116nt-amd-a6-4gbddr3-1tbhdd-1gbvga-noteb-226490017?rcp_action=rceProductClicked

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 20 Eylül 2016; 8:04:51 >

Orijinalden alıntı: wehby

satıcı ile alakam yoktur...yüzde 5 indirimle 854 liraya , 500-75 worldpuan ile 779 liraya geliyor... bu paraya 2gb celeron almaktansa bu cihazı almak daha mantıklı sanki...

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-15-af116nt-amd-a6-4gbddr3-1tbhdd-1gbvga-noteb-226490017?rcp_action=rceProductClicked

50 tl nasıl düştünüz anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim...
    0 | |

• visa kartlara yüzde 5 indirim var

HP 15-AF116NT NOTEBOOK  899-50=850-75=775 lira  A6-6310  / 4GB / 1TB / R5 M330 VGA /15,6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A8 islemcisini kullandim o bile yerlerde surunuyordu bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun amaçlı kullanmayacak için yeterli laptop.
    Internet,ofis, film izleme gunluk kullanim icin guzel.Kaldı ki arada cs go oynayayım, assassins creed 3-4 oynayayım,knight online oynayayım onlar da oynanır.Dota2 1280x720 en dusuk ayarlar %100 render ıkınarak 25fps oynarsınız sanıyorum vulkan api ile.
    Isınmaz mı ısınır, oyun ve film izlerken ısınma yapabilir, arada fanın tozunu alırsanız ya da önlem olarak altında notebook soğutucu ile kullanırsanız 5 sene kullanırsınız.
    Bok atanlara inanmayın hp laptobum ile 6 yılımı doldurdum 7. yıldayım sadece güç kablosunu değiştirdim.

AMD vs. ama işin gerçeği aynı fiyat bandında giriş seviyesi satılıyor.

i3 benzeri bir PC, ofis, film-dizi, 3-4 sene öncenin oyunları için işe yarar.

Ben bir tane aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 20 Eylül 2016; 11:13:48 >
  • Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılanlar, 16 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 500 TL-999 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 50 TL ile toplamda 75 TL Worldpuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cordor

Worldpuan 25TL, hesaplamada 75TL olarak görünüyor, aldanmayın.

Ayrıca kampanyaya katılım için mesaj atılması gerekli.
    Aldıktan sonra gördüm, benim WP güme gitti sanırım.

Buyrun
    Bu mesaja eklenen görseller:

HP 15-AF116NT NOTEBOOK  899-50=850-75=775 lira  A6-6310  / 4GB / 1TB / R5 M330 VGA /15,6

• cüzdandan şimdi katılıp yapıp. puan alabilirsin. bonus kart gibi değil.
  • Cüzdandan katılınca ayrıca mesaja gerek yok değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 3300m çift çekirdek işlemci + 3 gb ram'li Asus bilgisayar kullanıyorum, ofis uygulamaları, nette gezinme, film izleme için yeterli. Hard diski 5400 rpm olduğu için sistemi yavaşlatan nokta buydu, SSD taktım, performans ciddi şekilde arttı. İmkanınız varsa bu makineye SSD ya da 7200 rpm mekanik disk takıp kullanın, sizi üzmez. Oyunla pek işim olmadığı için bu konuda bir şey diyemem.

Halihazırda Celeron işlemcili, 2 gb ramli, harici ekran kartı olmayan makineler bu fiyata satılırken, onlara tercih edilecek üründür.
  • Bende A8lisi var. Kasası falan gayet kaliteli duruyo dota2 orta-yüksek arası 60 fps sabit. Lol orta-yüksek 60 fps gölgeler kapalı tflerde 20 fpsye düşüyor. İnternette gezinmek için bu a6'lı model fazla bile gelir :) Celeronlu bilemedin pentiumlu laptop almaktansa bunu almak daha mantıklı. Yalnız driver konusunda sıkıntıları var hpnin en son amd driveri uyumsuzluk yapıyor kesinlikle hpnin sitesinden indirmeniz lazım ayrıca w10 dışında driveri yok. Ses çıkışı net ve yeterli. Klavyesi güzel aynı fiyattaki acer ve asuslardan daha iyi. Ekran parlak güneşte kullanmak zor. Pili baya gidiyor operada pil tasarrufunda kullanıyorum net bir saat veremem ama 4 saati geçiyor sanırım. Ucuza ssd bulursanız tam fp laptop olur. Sdd takınca performans 2 kat artıyor nerdeyse çünkü laptopı yavaşlatan aksamı 5400 rpm diski. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Ucuz yollu laptop ihtiyacım var. Visa kartım var, worldpuanları da harcarım diyorsanız kesinlikle alın. Bu fiyata daha iyisini bulmanız imkansız :)

• _____________________________
  • Takip

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.