Şimdi Ara

MSI Radeon Rx6600 Armor 8gb - 8.621 TL - Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bu fiyata bu kart hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim rica etsem. Link aşağıdadır, iyi forumlar dilerim...





  • Hocam kartı kullanmadım fakat bu fiyatlara iniyor da zaman zaman. Tek eleştirecegim durum aynı soğutmaya sahip MSI RX 580 8 GB vardı ben soğutma performansını beğenmemiştim. Hatta sürücü sorunları vs nedeniyle hata veriyordu sürekli kısa zamanda kartı elden çıkarmıştım.
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

    Çok ilginç, bende daha önce iki defa Armor Rx570 kullandım, bende ısınma sorunu olmamıştır....

  • Fiyat fena değil ancak sarı sitede kapalı kutu sıfırları 8binden başlıyor. 7.5 e alınabilir.
    Son zamanlarda kart fiyatları düşmeye başladı.
  • waddey22 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam cevabınız için.

  • Bu model en kötü olanı. Ona göre alın. Armorr serisi hepsi berbat soğutmaya sahip ve çok sesli çalışıyor.
  • Geçen hafta incehesap cuma indiriminde 8300 e XFX 6600 olanını aldım ama iade ettim, 8300 ü hak edecek bir ekran kartı değil.


    AMD nin özürlü PCIe kısıtlaması yüzünden x8 üstünde çalışamayan ve mecbur PCI 4.0 da kullanmanız gereken bir ekran kartı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RTX3080Ti

    Geçen hafta incehesap cuma indiriminde 8300 e XFX 6600 olanını aldım ama iade ettim, 8300 ü hak edecek bir ekran kartı değil.


    AMD nin özürlü PCIe kısıtlaması yüzünden x8 üstünde çalışamayan ve mecbur PCI 4.0 da kullanmanız gereken bir ekran kartı.

    Malesef ortamlardan dolayı bu fiyatların kartları değil zaten, bende almaktan vazgeçtim.

  • Bende öyle düşünüyorum. 8k bütçeye kadar eli yüzü düzgün bir kart yok. Arada sırada GTX 1660Tİ veya 1660 SÜPER'ler 6k-7k bandına bulunabiliyor. Şimdi 7k DLSS olmayan bir modele bu kadar para verene kadar en kötü RTX 3060 bulmak 9k-10k bandında mantıklı olur. Yani sözün özü şuan 1080p oyunculuğunun hakkını veren kart bence RTX 3060'dır. Ama 3060Tİ çok daha iyi bir seçim olacaktır. Fiyatlar bence makul seviyelere inmeye başladı.
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    nasıl yani bu bilgi nerde var? x16'da pci3.0 olarak da çalışmıyor mu?

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    şurada yazıyor 




    pcie x8 ler teknik olarak x16 da çalışamıyor.tıpkı nvme ssdlerin x4 de çalışıp x8 de çalışamadıkları gibi



    ayrıca bende msi armor rx580 8gb var gayet sessiz çalışıyor.sürücü sorunu falanda aldım alalı yaşamadım.



    nasıl bu kadar kötülüyorsunuz ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -massive- -- 26 Ocak 2022; 15:53:51 >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Çalışmıyor.


    Kartın 6600 xt ve 6600'un pci exp girişi x8 olarak tasarlanmış, 6500 XT'ninde x4.


    Eğer 4.0 sistemde kullanırsan 4.0 x8 hızı, x16 3.0 ile aynı bantgenişliğinde oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Ocak 2022; 16:5:41 >
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

    bir de anladığım kadarıyla dlss muhabbeti diyelim 4k monitörünüz var ona görüntüyü aslında 1080p'den upscale ettirip gönderme işlemi yapıyorsunuz.


    1080p ekrana sahip biri için gerekli midir bu özellik? zaten vasat bir çözünürlük çünkü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    bir de anladığım kadarıyla dlss muhabbeti diyelim 4k monitörünüz var ona görüntüyü aslında 1080p'den upscale ettirip gönderme işlemi yapıyorsunuz.


    1080p ekrana sahip biri için gerekli midir bu özellik? zaten vasat bir çözünürlük çünkü.

    Hocam DLSS'i Nvidia'nın sahip olduğu teknolojilere örnek olsun diye belirttim. Yeni teknolojiler barındıran bir donanım almak arada fiyat farkı çok yoksa her zaman daha iyi bir seçim olacaktır. Yani 8k-9k'ya RX 6600 alacağıma sahip olduğu teknolojilerle bir kaç bin liralık farkla RTX 3060 alınabileceğini buna değecegini belirtmek istedim 2k için de kullanılabilir, deneyimlemedim. Sizi bilmem ama her yeni çıkan ekran kartını alamayacağız ve 10k gibi tutarlar az olmadığı için uzun vadede tercih sebebidir demek istedim. Herkes al sat yapmıyor veya çok sık ekran kartı değiştirmiyor sonuçta. Yani özetle fiyat/performans olarak karşılaştırma yapıldığında RTX3060'ın RX6600 oranla daha iyi bir kart olduğunu düşünüyorum. Bende bu ekran kartları yok sadece karşılaştırma-inceleme videoları vs edindiğim bilgiler.




  • Rx 570 8gb modelini 2 yıl kadar kullandım sorun yaşamadım soğutma konusunda diğer ürünlerden eksik kalan yanı yok diyebilirim fakat bu model armor eski soğutma değil daha güncel versiyon 2.0 gibi düşünebilirsiniz piyasa fiyatlarına bakarsanız daha üst modellerinin 9-10 bintl civarı satıldığını düşünürseniz bence alınabilir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 27 Ocak 2022; 0:23:39 >
  • osidimenia kullanıcısına yanıt

    Soğutma konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum, zaten 6600 serisi genel olarak çok ısınan model değil araştırmalarıma göre. Bende Rx 570 4Gb modelini baya kullandım sorun yaşamadım.

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Bir oyun aç, 1080p olarak fps değerlerini gözlemle. Daha sonra 480p olarak fps değerlerini gözlemle. Eğer fps artışı olduysa o oyunda DLSS fayda sağlar demektir.

  • hayatımda bundan daha boş bi yorum daha çok az okumuşumdur sanırım. 15 yıllık 8800gt bile 1080pden 480p ye alınca fps artışı sağlar. Adamlar uğraşsın süper pcler ile yapay zekalar çözümler üretsin dayının teki de çıksın desin ki 480p ye al fps artarsa faydalıdır desin :D


    NVIDIA GeForce Türkiyeyoutube
    Yeni GeForce RTX ekran kartlarımız bugün piyasaya sürülüyor. Önceki nesil GPU'lara göre iki kat daha hızlı çalışıyor, desteklenen oyunlara ışın izleme etkisiyle gerçekçi grafikler kazandırıyor ve çok sayıda özellikle, oyunları daha da zenginleştirerek, oyun deneyiminizi geliştiriyorlar! Düzinelerce geliştirici, oyunlarına RTX'in sunduğu özellikleri eklemek için şimdiden bu sürece dahil oldu; ve biz de NVIDIA RTX Platformu'nun Derin Öğrenme Süper-Örneklemesini (DLSS) destekleyecek olan olan 9 yeni oyunu daha duyurarak, DLSS destekli oyunlardaki toplam sayıyı 25'e çıkardığımızı müjdelemek istiyoruz! DLSS'yi bilmiyorsanız şöyle özetleyelim: Bu yeni RTX teknolojisi, daha keskin ve net görüntüler oluşturmak için, GPU'yu eğitmek adına Derin Öğrenmenin ve Yapay Zekanın gücünü kullanır ve geleneksel anti-aliasing (kenar yumuşatma) tekniklerini kullanan önceki nesil GPU'lara göre 2 kata kadar daha hızlı çalışır. Önümüzdeki haftalarda DLSS, NVIDIA RTX Işın İzleme ve GeForce RTX ekran kartlarının diğer özellikleri hakkında çok daha fazla şey duyacaksınız, bu yüzden aşağıdaki kanallardan bizi takip etmeye devam edin: https://www.nvidia.com.tr https://www.facebook.com/NVIDIAGeForceTR/ https://www.instagram.com/nvidiageforcetr/ https://twitter.com/nvidiageforcetr Videoyu hazırlayan Volkan Oyun Kuvvetleri'ne çok teşekkür ederiz.
    https://www.youtube.com/watch?v=z9eSwzaqqJg
  • Abi arkadaşin demek istediği sanırım dlss çözünürlük düşürüyor.haksizda değil gibi benim deneyimim 1080p monitörde dlss bir bulaniklik, doku kalitesinde azalma yaratıyor.ustelik tüm dlss destekli oyunlarda.2k ve 4k da durum nedir bilmiyorum.
  • Armor modelinde VRAM ler diğer 6600 lerden 10 derece daha sıcak çalışıyormuş.
    Kaynak: Hardware unboxed
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.