Şimdi Ara

##MSI - P965 NEO-F## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: altrea

selbal bu dq6 da 3,3 ghzde 3d mark 2005 ten 10550 puan MSI'dan buna yakın bir puan aldım diyorsun.Bu doğru ise MSI almak daha mantıklı.Haftaya MSI 965 Platinum stoklara girecekmiş......

kardeş ben yukardada verdiğim gibi 2664 te 10274 aldım 3,3 te dq6 da 10550 almıştım

sen 965 platiniumu nerde sordun nereye gelecek ve fiyat dedilermi ucuz bişiyse alırım
  • Selbal gigatek'e mail attım haftaya gelecek dediler.Fiyat sordum vermediler.
  • işlemci olarak conreo seçenler anakart olarak artık MSI tercih ediyorlar..333FSB'de yeter diyorlar...
  • Aslında bu kart'ı seçmemek için hiç bi sebep yok ds3 ile 6400 alıp pahalı ramler alacağına bu kartla E6600 al normal bi ram al bence daha iyi..
  • @SELBAL : Biosdaki 333 fsb limitinden bahsetmişsin.Bu fsb limiti donanımsal bişey olamaz bence.Core center veya clockgen ile fsbyi 333'den yukarı çıkarabiliyor olman lazım.Aklıma böyle bişey geldi tabi ama sanırım sende denemişsindir bunu.Yine de bi hatırlatayım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: X

@SELBAL : Biosdaki 333 fsb limitinden bahsetmişsin.Bu fsb limiti donanımsal bişey olamaz bence.Core center veya clockgen ile fsbyi 333'den yukarı çıkarabiliyor olman lazım.Aklıma böyle bişey geldi tabi ama sanırım sende denemişsindir bunu.Yine de bi hatırlatayım dedim

denedim malesef msi ya uygun clocgen veya set fsb programı yok 965 boardlar için olanı denedim ama oda nafile 400 yaptım farketmedi
  • selbal 3dmark05-06 cpu testi yapıp sonuçlarınıda yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

Duyduğuma göre çok yakın zamanda modifiye bir bios çıkıyormuş eğer çıkarsa söylenene göre maksimum fsb 400+ olacakmış. Bunun yanı sıra bios kısıtlamasından kaynaklanan 800 mhz 1 gb ram hikayesi de kalkacakmış eğer öyle olursa güzel bir anakart olacak bu. Ben çok memnunum işlemci daha 40 dereceyi görmedi board ısıları sürekli stabil 35 derecede ayrıca kendi yaptığım ölçülerde de boardun çeşitli noktaları 21 derece ile 34 derece arası ısı gösterdi

evet ben pek almanca bilmiyorum ama dediğin doğruysa gerçekten alınacak bi board olur bu msi inşallah dediğin gibi bu 400 mhz lik bios çıkar ama zor 965 platinium almak mantıksız olur biraz :) tabi onda crossfire falanda varmış ama board baya stabil bunu söyleyebilirim max fsb sinde tık demedi ısılarıda normal

msi için modlu bioslar var arkadaşım eğer modelini(7060 mı - 8050 mı ) onu yazarsan sana modlu biosları gösteriyim...

• ver yav 7235 bendeki msi 965 neo f modeli tabi bunlar fsb olayını çözer umarım yoksa modlu bios bi işime yaramicak
  • abi modlu bioslara ilk etapta çok güvenmemek lazım nede olsa bu anakart çıkalı daha bir kaç hafta bile olmadı ama clockgende sondan ikinci seçeneği bi denesene belki işe yarar
  • selbal ne yapıyorsun bize pc mark 2005 test sonucu versene..
  • Bu modlu Bios ne oluyor normalden farkı nedir acaba...
  • modlu bios denilen şey adı üstünde modlu yani bazı yenilikler getiriyor ekstar özellikler sanırım aslında ekstremsystem de gigabytlar için baya bi bios vardı dahada iyileştirmeler mevcut oluyor eğer 33 fsb den yukarısına izin veren bi bios bulsam korka korka denerim dayanamam 1 kere msi biosu uçurmama rağmen tabi verilen yerde önemli

uxexes beklemedeyiz
  • selbal vermeyecekmisin PCmark 2005Den kaç puan aldığını?
  • ben vericem yakın zamanda abi istersen :) fakat ekran kartı x1300 :D
  • SELBAL bios versiyonu 1.54 beta çıktı bu gün araştırıyorum modlu biosları eğer bulursam söylerim sana
  • quote:

trkocaer Tarih 1 Eylül 2006; 18:54:17
    selbal 3dmark05-06 cpu testi yapıp sonuçlarınıda yazarmısın

sonuçları bekliyorum şayet testleri yaparsan
  • Uzun zamandır bu kartı almayı düsünüyordum.Burda bu kart Hakkında bilgi veren arkdaslara cok tesekkur ederim.
    Carsamba gibi bir tanede ben alıcam bu Anakarttan.
  • iyi kart hoş kart ama bootu biraz uzun sürüyor eğer ide hdd varsa bir de pardus kurmak için bin bir dereden su getiriyosun ve olmuyor haberin olsun. Az overclock için ideal ha bir de şu var kartın üstünde işlemci yoğunluğuna göre dinamik olarak işlemciyi overclock eden bir sistem var yani oyun oynarken yüzde 20 hızlandırıyo işlemciyi idle'a düşünce tekrar eski halina alıyor loadlara göre çeşitli yükseltme seçenekleri var. İlginç bi sistem. Stock fanı kullancaksan dönüşü de ona göre ayarlıyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

modlu bios denilen şey adı üstünde modlu yani bazı yenilikler getiriyor ekstar özellikler sanırım aslında ekstremsystem de gigabytlar için baya bi bios vardı dahada iyileştirmeler mevcut oluyor eğer 33 fsb den yukarısına izin veren bi bios bulsam korka korka denerim dayanamam 1 kere msi biosu uçurmama rağmen tabi verilen yerde önemli

uxexes beklemedeyiz

konuyu yeni açtım birazdan upload ederim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.