Şimdi Ara

##MSI - P965 NEO-F## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Uxexes

quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

modlu bios denilen şey adı üstünde modlu yani bazı yenilikler getiriyor ekstar özellikler sanırım aslında ekstremsystem de gigabytlar için baya bi bios vardı dahada iyileştirmeler mevcut oluyor eğer 33 fsb den yukarısına izin veren bi bios bulsam korka korka denerim dayanamam 1 kere msi biosu uçurmama rağmen tabi verilen yerde önemli

uxexes beklemedeyiz

konuyu yeni açtım birazdan upload ederim

malesef modlu bios yok dostum, ama kısa zamanda çıkar buna emin ol

• evet şayet tesleri yaparsa MSI'mı alacaksın....
    quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

quote:

trkocaer Tarih 1 Eylül 2006; 18:54:17
    selbal 3dmark05-06 cpu testi yapıp sonuçlarınıda yazarmısın

sonuçları bekliyorum şayet testleri yaparsan
  • arkadaşlar 2005 testi ss i vermiştim yukarda pc mark içinde şuan kurulu değil bugün veririm ama testi inşallah

modlubios içinde ben çok aradım zaten şuan yok çıkarsa güzel olacak anakrtın yolu açık 333fsb de hiç bi sorun yok full stabil şuan
  • 3dmark05 veya 06 cpu puanı yazmıyor müsait bir zamanda yayınlarsan sevinirim
  • Selbal kolay gelsin uygun bir Bios bulabildin mi?
  • bios bulamadım yok sanırım

bi pc mark 205 yaptım bu testten hiç anlamam o yüzden yorum yapamicam

##MSI - P965 NEO-F##
  • MSI'in resmi sitesinde P965NEo'nun Core Duo 2'yi desteklediği yazmıyor.
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744
    ama P965 Platinum için destekliyor yazıyor
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=745
    Kafam karıştı şimdi...

• altrea abi bi hata olabilir mi acaba

Referans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 2 Eylül 2006; 21:01:23 >
  • Ben sadece orada olanı göstermek istedim.O zaman senin verdiğin bu yeni listeye göre 6300 yok
    Peki bu işlemciyi desteklemiyor mu oluyor???
  • abi sen hep burdasın galiba.

Hayır bu ürün çok yeni olduğundan böyle bir sorun var. Msi global internet sitesini en son güncelliyor. Örneğin orada D805 işlemci desteği için none yazıyor ama ben kullanabiliyorum rahatlıkla sanırım uyumsuzluk sorunu çıkmayacaktır senin söylediğin işlemci ile ama tabi biraz beklemekte fayda var ben işlemci destek listesini kore sitesinden almıştım eğer bulursam yollarım :) zaten senin mesajını görünce hemen sayfayı açtım bu listeye oradan ulaştım solda cpu support list linkinden. Msi'in update sorunundan kaynaklanıyor kutunun kapağında core 2 ready logosu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 2 Eylül 2006; 21:15:20 >
  • abi bi de yanlış görmediysem sayfasında supports core 2 duo logosu var

altrea bi şey sorucam bu raid olayı donanımsal mı yazılımsal mı yani şu an ich8 üzerinde raid desteği yok ama bu ileride modlu bios ile falan gelebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 2 Eylül 2006; 21:20:11 >
  • Çalışmaların için teşekkür ederim.Ben genellikle buradayım.Senin sistem nasıl stabil çalışıyor mu?Çipsetlerin ısıları nasıl acaba..bu arada Süper pi ve 3Dmark 2005'den aldığı puanlar nasıl...
  • Raid olayı büyük ihtimalle donanımsal.Şu güne kadar Bİos güncellemesi ile Raid özelliğine sahip olan birini görmedim..
  • sistem şu an gayet stabil çalışıyor hatta folding@home projesine katıldığımdan sürekli "ağır" yükte çalışmasına rağmen gayet stabil. Ekran kartımın sönmeyen ateşi dışında gördüğüm en yüksek sıcaklık 39 derece ayrıca aerogate ile yaptığım ölçümlerde 3-4 derece düşük çıkıyor fakat soğutma/performans gerçekten iyi durumda. SüperPi'de uğraşa uğraşa 34 saniye gördüm ama benchmarklara daha başlıyamadım bu aralar daha çok linux (pardus) ve vista ile uğraşmak durumunda kalıyorum. Yakında eklerim buraya. Sizin çalışmalarınızı da şaşkınlık ve gururla takip ediyoruz abi. Başarılar
  • Sanada başarılar dilerim....
  • INTEL E6300 + MSI P965 NEO-F + 2x512 667 MHZ RAM

Sistem sağlam çalışıyor max FSB 333 (bios ver. 1.5)

(?)
    Ram leri 800 Mhz ile çalıştırmamın yolu yok mu
    başlarken ide harddisk tanıma süresinden kurtulabilirmiyim
  • Süper pi 1M ver hemen.Bakalım...
    quote:

Orjinalden alıntı: triktronik

INTEL E6300 + MSI P965 NEO-F + 2x512 667 MHZ RAM

Sistem sağlam çalışıyor max FSB 333 (bios ver. 1.5)

(?)
    Ram leri 800 Mhz ile çalıştırmamın yolu yok mu
    başlarken ide harddisk tanıma süresinden kurtulabilirmiyim

• mod lu bios yok mu hala piyasada
  • BİLDİĞİM KADARI İLE YOK HALEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caniggia

Valla, DFS'teki ürünlerin garantisi bizzat Dede Sezgin galiba! Bunun ötesini pek bilemiyorum. Ama Internet'ten alışveriş bana biraz ters geldi. Arızalı çıkınca kargoyla uğraşma filan. Bundan sonra uzak durmaya çalışacağım.

Bu arada Inventus'ta P5B stokta var gibi gözüküyor. Yarın bir şansımı deneyeceğim. DS3 hakkında forumlardaki arıza söylentileri biraz kafamı karıştırdı. Bu yüzden şu anda pek düşünmüyorum.

Aslında şu anda piyasa çok ilginç bir durumda. Bundan 10 gün önce Conroe yoktu, her yer anakart doluydu. Şimdi Conroe'lar geldi, bu sefer de anakartlar bitti.

ALLAH YARDIM ETSİN BOZULMASIN BORD

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.