Şimdi Ara

##MSI - P965 NEO-F## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla inşallah çıkar board un yolu daha var gibi 2664 mhzde çift prime alıyor stabil gibi yani bu fiyata bence güzel bide bu sınır kalkarsa çok daha güzel olacak ama biraz zor gibi
  • üstad selbal pme biraz geç cevap verdim bir gecelik bir tatil yapmıştım kusura bakma artık :) Benim de yakında eklemem gerekecek ss senden özendim. Benim işlemci 805 olduğu için beri yolu hızı 533 mhz bu yüzden 166yı geçersem sistem anında kitleniyor. Ramler corsait value select 667 mhz önerin ne olur acaba bir de ram böleni hangi menüde var. Onu eğer farklı ayarlarsam 166 mhz geçilebilir değil mi şu overclock konusunda yardımını beklerim.

Sıcaklık ölçme konusunda nerden hükme vardın ya eğer öyleyse gerçekten rahatlarım :)
  • kardeş ısılar kesinlikle yanlış işlemcimi ve soğutmamı biliyorum 34 38 lerde olması gerekirken bunda 45 50 lerde

ram bölenide çipsette ram zamanlamalrın olduğu yerde ismi aklıma gemiyor bi menü var onu açınca fsb kısmındada altta ram böleni çıkıyor 533 e aldım 333 fsb stabil şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 29 Ağustos 2006; 0:06:05 >
  • cpu ve ramlere voltaj verebiliyomu veriyosa sınır nedir ?
  • vay be denerim abi onu yapmayı sağolasın :)

ramlere veriyorsun ama cpu tarafına veremiyorsun. Sınırı tam bilmiyorum kusura bakma daha yeni aldım ve çok oynamadım kartla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 29 Ağustos 2006; 0:12:52 >
  • 2 ss daha veriim maksat muhabbet olsun dq6 da 3,3 ghzde 3d mark 2005 ten 10550 alıyordum bunda aldığım sonuç bu

##MSI - P965 NEO-F##

##MSI - P965 NEO-F##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 29 Ağustos 2006; 13:43:41 >
  • msi ın üst boardlaı 400 yapamıyor diyebiliyorum ama bu board fiyatı çok iyi olmasından dolayı(onceden en kral board 110 dolar kt333 ler olurdu noluyosak artık).
  • buda son olsun cpu z neden hala ramleri yanlış gösteriyor anlamış değilim 4444 yaptım ama görünen zamanlama ss teki gibi

##MSI - P965 NEO-F##
  • Sanırım fiyat olarak bu kartdan daha ucuzu yok.Süper pi'de rekor yapacağım diye dünya para verilmez ki...
    333*7:2331Mhz olarak..
  • "altrea" bir şey soracağım imzada ki sistem pi'yi 40 küsür saniyede alıyor fazla değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 30 Ağustos 2006; 1:08:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

"altrea" bir şey soracağım imzada ki sistem pi'yi 40 küsür saniyede alıyor fazla değil mi

3,6ghz de pentium d805 36 -37 sn 1m pi alması lazım
  • 35ile40 arası alması normal.Ama 40 üstüne çıkmamalı...
    quote:

"altrea" bir şey soracağım imzada ki sistem pi'yi 40 küsür saniyede alıyor fazla değil mi
  • Selbal anakart nasıl yorum yapsana biraz chipset ısıları nasıl bilgisayar 333FSB de stabil çalışabiliyor mu?
  • @SELBAL
    anakart overclock bakımından çok yetersiz çıkmış sanırım geçmiş olsun.
    ramlerle bir alakası yoktur dimi?
    anakartın özelliklerinede maximum overclock yazmışlar utanmadan bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

@SELBAL
    anakart overclock bakımından çok yetersiz çıkmış sanırım geçmiş olsun.
    ramlerle bir alakası yoktur dimi?
    anakartın özelliklerinede maximum overclock yazmışlar utanmadan bide

yok anakartın bu şekil olduğunu bilerek aldım biosta max 333 fsb limiti var yeni bioaslarla çözülürmü bilmem biraz zor gibi bu fiyata 400 veya üzeri fsb yapması diğer pahalı anakartlara ayıp olurdu

333 fsb stabil her türlü testi aldım ısılar ise şöyşe çipset ısıları 32 35 lerde fakat işlemciyi oldukça fazla ölçüyor board 35 olması gereken ısı 42 45 lerde

ben boardtan çok memnunum 100 dolar civarı alınacalk en iyi board sanırım aldığım sonuçlarda yukarıda

• Şunun FSB'sini keşke 400Mhz ile sınırlandırsalardı.Hİç değilse 400*7:2800Mhz ederdi.Bİos 333FSB gösteriyorsa güncelleme ile değişmez.Acaba 965Platinum piyasaya girer mi?
  • Duyduğuma göre çok yakın zamanda modifiye bir bios çıkıyormuş eğer çıkarsa söylenene göre maksimum fsb 400+ olacakmış. Bunun yanı sıra bios kısıtlamasından kaynaklanan 800 mhz 1 gb ram hikayesi de kalkacakmış eğer öyle olursa güzel bir anakart olacak bu. Ben çok memnunum işlemci daha 40 dereceyi görmedi board ısıları sürekli stabil 35 derecede ayrıca kendi yaptığım ölçülerde de boardun çeşitli noktaları 21 derece ile 34 derece arası ısı gösterdi
  • bence 100lü $ a süper alın bi 6400 veya 6600 düşük fsb de iş yapın birde yüksek fsb için 500ytl civarı ramlre vermek istemeyenler için en iyi cözüm bence
  • quote:

Duyduğuma göre çok yakın zamanda modifiye bir bios çıkıyormuş eğer çıkarsa söylenene göre maksimum fsb 400+ olacakmış. Bunun yanı sıra bios kısıtlamasından kaynaklanan 800 mhz 1 gb ram hikayesi de kalkacakmış eğer öyle olursa güzel bir anakart olacak bu. Ben çok memnunum işlemci daha 40 dereceyi görmedi board ısıları sürekli stabil 35 derecede ayrıca kendi yaptığım ölçülerde de boardun çeşitli noktaları 21 derece ile 34 derece arası ısı gösterdi

evet ben pek almanca bilmiyorum ama dediğin doğruysa gerçekten alınacak bi board olur bu msi inşallah dediğin gibi bu 400 mhz lik bios çıkar ama zor 965 platinium almak mantıksız olur biraz :) tabi onda crossfire falanda varmış ama board baya stabil bunu söyleyebilirim max fsb sinde tık demedi ısılarıda normal

• selbal bu dq6 da 3,3 ghzde 3d mark 2005 ten 10550 puan MSI'dan buna yakın bir puan aldım diyorsun.Bu doğru ise MSI almak daha mantıklı.Haftaya MSI 965 Platinum stoklara girecekmiş......
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.