DS3'ün çipseti çok ısınıyor mu? çipsete herhangi bir soğutma kullanıyormusun acaba. Çipsetin ısınması konusunu merak ediyorum by nedenle soruyorum.....
evet sayılabilir kuzey köprüsü yani işlemcinin yanındaki chipset de soğutma olmasına rağmen 50-55 derece oluyor ama bir fan ile çözülebilir gerçi bilgisayarın stabilitesini etkilemiyor
Kuzey köprüsünün fazla ısınmaması lazım sen en iyisi orayı bir fan yardımıyla soğut.Daha iyi olur.Bu arada ggüç kaynağı kaç watt ve markası nedir.....
everest kasa +everest 400 watt standart powersupply
msi-965p nin fiyatı düşmüş 108+kdv gigatekte dual ddr2 800 mhz zi destekliyormu,yoksa desteklemiyormu ???
Yukarıda arkadaşın biri kullanmış.MSI 965'i FSB 333'den yukarı çıkmıyor diyor.Overclock için uygun değil.Sadece işlemciyi takıp kullananlar için uygun.....
quote:
Orjinalden alıntı: trkocaer
evet sayılabilir kuzey köprüsü yani işlemcinin yanındaki chipset de soğutma olmasına rağmen 50-55 derece oluyor ama bir fan ile çözülebilir gerçi bilgisayarın stabilitesini etkilemiyor
50 - 55 derece, bence ciddi bir rakam salt kuzey koprusu icin DS4'de DQ6 da oldugu gibi baglantili sogutma var ve fiyati nispeten DQ6'ya gore daha avantajli. Bence dusunulebilir...
fakat overclock lu halde iken default da 45-50
sistemdeki ısı kaybını minimuma indirmek her zaman iyidir.Tabi buda sesin artmasına neden olur.......
yeni o/c sonucu paylaşmak isteyen yok mu .?
bu anakartın overclock potansiyeli yok sadece FSB 333Mhz kadar çıkabiliyormuş.Yeni bios güncellemeleriyle bu düzeltilebilirmi bilinmez.
yav beyler bu msi 965 neo nun bios updatini nasıl yapıyorsunuz benmi beceriksizim nedir live update ile online olmadan update olmuyormu acaba
anakartı satın mı aldın.kullanıyormusun.....
quote:
Orjinalden alıntı: SELBAL
yav beyler bu msi 965 neo nun bios updatini nasıl yapıyorsunuz benmi beceriksizim nedir live update ile online olmadan update olmuyormu acaba
aldım malesef az önce zar zor update ini yaptım live update 3 programı ile bir kere yaparken bios uçtu o yüzden korkarak yaptım ama halloldu 1,5 biosu yüklü şuan
Ayrıca DQ6 anakart kullandığını yazmışsın.Acaba MSI'i neden tercih ettin...
SELBAL deneyimlerini yazabilirmisin kartla ilgili teşekkür ederim
arkadaşlar hemen deneyimlerimi yaziyim boardu çözmek biraz karışık oldu ama şimdi güzel 1.5 biosu yüklü ama biosta gene sadece ve en fazla 333 fsp bende o kadarda kullanıyorum bu fiyata zaten daha fazlasını bekjlemiyorum şuan 2664 mhz de işlemcim ve çift prime alıyorum ram bölenide var biosta bence anakart güzel bu şekli stabil olursa daha bişi stemem
evet dq6 kullanıyordum fakat bazı nedenlerden dolayı satıp bu msı yı aldım bu anakart bana ilk başlarda çerez geldi default kullanmaya razıydım ama genede board sağolsun 333 fsp yaptı
ilk ss bu arada board ısıları 15 dereceye yakın fazla ölçüyor
saol selbal ne dersin yeni bioslarda 400 fsb ye yükseltirlermi acaba sınırı.