Bildirim
##MSI - P965 NEO-F##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar ne diyorsunuz tutar mı bu anakart........... -
quote:
Orjinalden alıntı: altrea
MSI yeni 965 çipsetli ürünleri ile anakart piyasasında fiyat kırıyor.Satış fiyatı 108$+KDV. Şimdi arkadaşlar sizden isteğim yabancı sitelerden bu anakart hakkında overclock bilgileri toplamak...
nerde bu ürün satılıyormu??? -
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1987
burda boardu incelemişler -
Ürün gigatekte satılıyor.....
quote:
Orjinalden alıntı: Uxexes
quote:
MSI yeni 965 çipsetli ürünleri ile anakart piyasasında fiyat kırıyor.Satış fiyatı 108$+KDV. Şimdi arkadaşlar sizden isteğim yabancı sitelerden bu anakart hakkında overclock bilgileri toplamak...
nerde bu ürün satılıyormu???
-
arkadaşım ürünü çok güzel açıklamışlar.Ama ben fazla birşey anlayamadım.Sen özetleyebilirmisin acaba.Overclok başarısı nasıl.Bu kart 965 çipsetli ürünler arasında en düşük fiyata sahip sadece 118$....
quote:
Orjinalden alıntı: trkocaer
burda boardu incelemişler
-
dostum onun hakkında bilgi vermemişler ama
Excellent(mükemmel) ödülü vermişler -
biraz beklemelisin çünkü kart hakkında internet üzerinde hiç bir bilgi yok şuanda overclock ile ilgili -
Sonuç kısmında 333FSB gibi bir bilgi var ama tam olarak ne dediğini anlamadım.Eğer çıkabildiği en yüksek FSB değeri bu ise bu kart işimize yaramaz.Çünki millet 500FSB'yi zorluyor...
quote:
dostum onun hakkında bilgi vermemişler ama
Excellent(mükemmel) ödülü vermişler
-
Tamam bekliyeceğim.Eğer iyi bir kart çıkarsa anakartlara ödenen yüksek paralardan kurtuluruz...
quote:
biraz beklemelisin çünkü kart hakkında internet üzerinde hiç bir bilgi yok şuanda overclock ile ilgili
-
quote:
arkadaşım ürünü çok güzel açıklamışlar.Ama ben fazla birşey anlayamadım.Sen özetleyebilirmisin acaba.Overclok başarısı nasıl.Bu kart 965 çipsetli ürünler arasında en düşük fiyata sahip sadece 118$....
quote:
burda boardu incelemişler
anakart güzel hatta bu anakart dan bende alabilirim oc hakkında bilgi vermemişler, test sonuçları gerçekten mükemmel, fiatına göre çok cazip anakart fazla multmedya sı olmayan sade görünüm ve standart kullanıcı için oc olarak tatmin edici bir anakart olabilir...
-
Umarım iyi bir anakart çıkar.Acaba overclock potansiyeli nasıl çıkacak.Çünki her anakartın belli başlı pürüzleri çıkıyor.Bu nasıl olacak artık zaman gösterecek... -
quote:
Umarım iyi bir anakart çıkar.Acaba overclock potansiyeli nasıl çıkacak.Çünki her anakartın belli başlı pürüzleri çıkıyor.Bu nasıl olacak artık zaman gösterecek...
eğer yanlış okumadıysam anakartta raid olayı yok çok garip okadar sata var ve raid yokyanlışım varsa düzeltin???
-
arkadaşlar şu an için en ucuz ve overclock kapasitesi yüksek olan kart ds3(bazı pahalı kartları geride bırakıyor şu an)
fakat asus p5b,abit ab9,msi 965p,gigabyte s3
bunlar ilerki zamanda overclock potansiyeli ortaya çıkacak+daha yeni anakartlar çıkacak
bi ara p5b alacaktım iyi ki almamışım -
Üç gündür kullanıyorum bu anakartı çok overclock yapmadım 3.6 falan gördü D805 (2.6) Anakartın kitapçığı overclock için yarattık diye bir başlık bile atmış teknik anlamda pek inceleme fırsatım olmadı fakat tek eksiği şu ide portu bir 3. parti chip ile kontrol edilidiğinden pata hdd kullanırsanız tanıması uzunca sürebiliyor ben memnun kaldım yaşadığım 945 faciasından sonra ilaç gibi geldi vatan bilgisayardan iade verdiğim anakartın yerine aldım orta iyi bir anakart denebilir. 8 gb ram destekliyor fakat 1 gb ddr2 800 takamıyorsunuz haberiniz olsun... Raid destekliyor diye biliyorum ayrıca iyi bir ses çözümü var 7.1 destekliyor ve jacksense var yani siz bir deliğe jack takınca oha lan bu ne tepkisi vererek ne taktınız diye soruyor böylece o jacke istediğiniz görevi atıyabiliyorsunuz. Gelişmiş bir overclock menüsü var daha tam incelemedim fakat sanırım raid desteği vardı... Birazdan biosa girip bakarım...
Sanırım raid desteği yok iyi yarın ikinci bir sata almayı düşünüyordum ucuz kurtuldum :)
Kartın güzel bir yanı da üstünde bir 3. fan çıkışının olması bu sayede 4 pin olmayan eski cpu fanlarınızı ya da üç pin fanlarınızı direk anakarta bağlıyabiliyorsunuz. Benim aquagatein fanı system fan pompası 3. çıkışa bağlı o sistemi yi yapmışlar bir diğer yani oc yaptınız ve sistem kitlendi bios resetlemenize gerek yok parmağınızı güç tuşuna bastırmaya başlayın sistemi üç kere açın kapatın dördüncü seferde default saat hızına geri dönüyor bunu iyi düşünmüşler. Ben uğraşmam diyenler içinse erden başlayan generale kadar giden (%1 ila %15) arasında kartın otomatik overclock yaptığı bir sistem de mevcut. Raid olayını araştırıyorum üstüne konan chip yapabiliyor galiba yakında cevap veririm... Fakat 110 dolara değecek bir kart ve tek eksiği maalesef raid :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 25 Ağustos 2006; 3:05:17 >
-
Anakartın özelliklerine baktım raid özelliği var.Kart özellik bakımından bakıldığında çok güzel eksiksiz diyebilirim.Ama önemli olan kartın overclock yetenekleri üzerine Conreo işlemciyi koyunca FSB değeri nekadar çıkabiliyor.Kart DDR2 667/533 çalışıyor.DDR2 800Mhz desteklemiyor.Umarım Conreo için iyi bir kart olur.... -
aklıma şu geldi.NForce4 çipsetler S939lar için MSI çok güzel anakartlar üretmişti.Ama hepsinde BİOS sorunlu idi.FSB değerlerini adam akıllı artıramamıştık.Bu kartta umarım böyle sorunlar çıkmaz..Yoksa ASUS,EPOX veya GİGABYTE üçgeninde ucuz fiyatlı kart arayışına gireriz... -
quote:
aklıma şu geldi.NForce4 çipsetler S939lar için MSI çok güzel anakartlar üretmişti.Ama hepsinde BİOS sorunlu idi.FSB değerlerini adam akıllı artıramamıştık.Bu kartta umarım böyle sorunlar çıkmaz..Yoksa ASUS,EPOX veya GİGABYTE üçgeninde ucuz fiyatlı kart arayışına gireriz...
msi bios yönünden çok iyi ve modifeli bioslarıda internetde var...www . m s i - f o r u m.de burda msi için modifeli biosları bulursun -
quote:
Anakartın özelliklerine baktım raid özelliği var.Kart özellik bakımından bakıldığında çok güzel eksiksiz diyebilirim.Ama önemli olan kartın overclock yetenekleri üzerine Conreo işlemciyi koyunca FSB değeri nekadar çıkabiliyor.Kart DDR2 667/533 çalışıyor.DDR2 800Mhz desteklemiyor.Umarım Conreo için iyi bir kart olur....
Raid özelliği şu şekilde var üstüne ek olarak konmuş jbmicron chip sayesinde bir pata bir sata harddiski raid olarak gösterebiliyorsun
Şunu da söyleyeyim aldığımdan beri üçüncü bios updateini yaptım her seferinde sistem daha kararlı oluyor. Msi bu yüzden seviyorum çıkar unut yapmıyorlar daha iyisini yakalamak için uğraşıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 25 Ağustos 2006; 11:55:42 >
-
Bu anakart umarım overclock konusunda iyi çıkar.Şimdiye kadar conreo işlemciyle bu anakartı kullanan çıkmadı.Eğer overclock konusunda limitleri zorlar ise Gigabyte'in anakartlarına çok para verme devri sona erer.....
Benzer içerikler
- porçöz ile radyatör temizliği
- termal macun yerine ne kullanılır
- plastik hangi boya ile boyanır
- saf alkol
- kuru buz nerede satılır
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X