jmicron mağdurları listesine beni de alın ne zıkkım birşey bu ya bilgisayar hiçbir optik sürücüyü tanımıyor Gigatekten aldım msi neo 965 pişman oldum sorun devam ederse değiştirecem jmicron'u olmayan bir Anakartla!!!
quote:
Orjinalden alıntı: YogurT06
jmicron mağdurları listesine beni de alın ne zıkkım birşey bu ya bilgisayar hiçbir optik sürücüyü tanımıyor Gigatekten aldım msi neo 965 pişman oldum sorun devam ederse değiştirecem jmicron'u olmayan bir Anakartla!!!
jmicronu yükleyip optik sürücülerin master slave ayarlarını doğru yapmalısınız,bu şekilde sorununuz çözülmeli,kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: YogurT06
o zaman 965 chipseti olmayan bir anakart alman lazım
quote:
Orjinalden alıntı: vvv_com
bu anakart hakkında son durum nedir acaba? yakın fiyatlarda başka bir model tavsiyesi ya da bu model. hangisini almalı??
hmmm soruyu yeniden soralım bakalım nolcak.
333 fsb olayıda kalktı yeni biosta param yok dersen bunu al param var dersen seçenek çok
Dostum Sen yeni bios ile oc yaptınmı ? Yaptıysan kac fsb kadar cıktı? Bilgi verisen sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]
333 fsb olayıda kalktı yeni biosta param yok dersen bunu al param var dersen seçenek çok
bence bu kartı almayın pişmanım arasıra donmalar oluyo işlemciye voltaj verilmiyo ısınma problemi var acayip bi şekilde pişmanım
350 fsb gördüm 360 da açmadı belki cpu ramdendir fazla denemedim ama 380 yapanlar var
eğer o/c düşünüyorsanız almayın başka bir şey alın arkadaşlar benim d805 166 mhzyi aşamıyor mesela
voltaj vermenin bi yolu yok mu bu anakarta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme