Şimdi Ara

##MSI - P965 NEO-F## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta sonu bu karttan aldım. (işlemci 6400) Zaten bu kart 10 gündür Vatan'da satılıyor.

FSB sınırı Bios'tan 333 Mhz. Ayrıca Bios'tan işlemciye voltaj veremiyorsunuz. Artı GSkill ramlerle açılmadı. Corsair 667 almak zorunda kaldım.
    Windows'a girişte %50 oranda kilitleniyordu. Resmi sitesinden, tam numarayı hatırlamıyorum ama sonu 4 ile biten bir Bios sürümü çektim. Bu sefer de anakart bootdan sonra 10-20 saniye içinde kilitlenmeye başladı. Bios (back)update'i yapacak kadar bile dayanmıyordu. Sonra da geri verdim.

Tavsiyem,

1- Bu kartı almayın. OC yapamazsınız. OC yapmayacaksanız da zaten Intel'in $120'lik 965 mobosu var, onu alın bundan çok daha stabildir tabii ki.
    2- Yok illa da alacam diyosanız bahsettiğim biosu yüklemeyin.
  • Tecrübelerin için teşekkür ederiz.;Ucuz olmasından dolayı seçecektik.Artık almayacağım.Şimdi hangi anakartı almayı düşünüyorsun.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Caniggia

Geçen hafta sonu bu karttan aldım. (işlemci 6400) Zaten bu kart 10 gündür Vatan'da satılıyor.

FSB sınırı Bios'tan 333 Mhz. Ayrıca Bios'tan işlemciye voltaj veremiyorsunuz. Artı GSkill ramlerle açılmadı. Corsair 667 almak zorunda kaldım.
    Windows'a girişte %50 oranda kilitleniyordu. Resmi sitesinden, tam numarayı hatırlamıyorum ama sonu 4 ile biten bir Bios sürümü çektim. Bu sefer de anakart bootdan sonra 10-20 saniye içinde kilitlenmeye başladı. Bios (back)update'i yapacak kadar bile dayanmıyordu. Sonra da geri verdim.

Tavsiyem,

1- Bu kartı almayın. OC yapamazsınız. OC yapmayacaksanız da zaten Intel'in $120'lik 965 mobosu var, onu alın bundan çok daha stabildir tabii ki.
    2- Yok illa da alacam diyosanız bahsettiğim biosu yüklemeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: altrea

Tecrübelerin için teşekkür ederiz.;Ucuz olmasından dolayı seçecektik.Artık almayacağım.Şimdi hangi anakartı almayı düşünüyorsun.....

Aslında bu ikinci Conroe anakartımdı. İlki, yani DFS'ten aldığım DQ6 bozuk çıkıp da geri gönderince yenisi gelene kadar idareten bunu satın aldım. Bu da sorunlu çıktı. Elimde E6400 ve 2GB Gskill ramle kala kaldım. 10 gündür boşta duruyorlar. Core 2'yi dekor olsun diye evin salonuna asacam.
  • DFS'deki ürünlerin garantisi hakkında bir bilgin var mı?
    Mesela gigabyte'i hızlı sistem getiriyor.Ama DS3 hızlı sistemde 197$+KDV
    DFS'de 175$+KDV
    distiribütörde daha ucuz olması lazım değil mi?
    DFS'yi tam olarak bilmiyorum.Ürünleri nereden nasıl temin ediyor...........
    Bu arada DS3 tercih etmezmisin........

quote:

Orjinalden alıntı: Caniggia

quote:

Orjinalden alıntı: altrea

Tecrübelerin için teşekkür ederiz.;Ucuz olmasından dolayı seçecektik.Artık almayacağım.Şimdi hangi anakartı almayı düşünüyorsun.....

Aslında bu ikinci Conroe anakartımdı. İlki, yani DFS'ten aldığım DQ6 bozuk çıkıp da geri gönderince yenisi gelene kadar idareten bunu satın aldım. Bu da sorunlu çıktı. Elimde E6400 ve 2GB Gskill ramle kala kaldım. 10 gündür boşta duruyorlar. Core 2'yi dekor olsun diye evin salonuna asacam.

• Valla, DFS'teki ürünlerin garantisi bizzat Dede Sezgin galiba! Bunun ötesini pek bilemiyorum. Ama Internet'ten alışveriş bana biraz ters geldi. Arızalı çıkınca kargoyla uğraşma filan. Bundan sonra uzak durmaya çalışacağım.

Bu arada Inventus'ta P5B stokta var gibi gözüküyor. Yarın bir şansımı deneyeceğim. DS3 hakkında forumlardaki arıza söylentileri biraz kafamı karıştırdı. Bu yüzden şu anda pek düşünmüyorum.

Aslında şu anda piyasa çok ilginç bir durumda. Bundan 10 gün önce Conroe yoktu, her yer anakart doluydu. Şimdi Conroe'lar geldi, bu sefer de anakartlar bitti.
  • Selam

Arkadaşlar madem DUAL DDR2 800 ram leri desteklemiyor. neden resmi sitesinde ve gigatek te DUAL DDR2 800 desteklidir yazıyor?

saygılar.
  • İnternetten alışveriş banada ters ama herkes istanbulda yaşamıyor.Mecbursun internetten almaya.Yada bir bayii bulmaya.DS3 hakkında yazılanlardan bir özet yapacak olursam bu kart orta seviye bir kart.En önemli dezavantajı çipset soğutucuları yok.Buda gücü törpülüyor.Bizler bu anakartla çok yüksek değerlere çıkmayı hedefliyoruz ama bu olmaz.Üreticiler bunu bence overclock için değil de işlemciye hiç dokunmayacaklar için yapmışlar.Ama iyi bir çipset soğutması olursa yüksek değerlere çıkılabilir.Nede olsa ısı en büyük sorun.DQ6'da muazzam bir çipset soğutması var.Arada ki fark bence bu.Nede olsa ikisinin çipsetleri aynı.Belki DQ6'da kullanılan yarı iletken malzemelerin kalitesi biraz yüksek olabilir...
  • quote:

Bu arada Inventus'ta P5B stokta var gibi gözüküyor. Yarın bir şansımı deneyeceğim. DS3 hakkında forumlardaki arıza söylentileri biraz kafamı karıştırdı. Bu yüzden şu anda pek düşünmüyorum.

dostum anakartta hiç bir sorun yok bilgine eski bioslardan sorunlar olabilir ama ben hiç bir sorununu görmedim ve yüksek overclock yapabiliyorsun+stabil
    şu anda piyasada en iyi anakartlardın biri hiç bir negatif düşüncen olmasın bence verdiğim parayı sonuna kadar hakeden bir anakart

• Nereden satın alalim bu DS3'ü....
  • inventus tan aldım ama şu anda yok
    mavi bilgisayarda var şu anda 189$+kdv
    ben inventus tan almıştım 185+kdv
  • Mavibilgisayar arızalı çıkan ürünlerde geri almada baya bir sorun çıkarıyormuş.Kimse orayı tercih etmiyor sanırım..........
  • inventus hakkında hiç bilgim yok.Mağazaları var mı?Yoksa sadece internet üzerinden distirübütörden aldıkları ürünleri mi pazarlıyorlar....
  • Sonu 1.4 ile biten biosu üç gün kadar kullandım hiç bir sorun çıkarmadı sonu 1.5 ile biten biosu kullanıyorum şu an bir de ddr2 800 desteklenmiyor diye bir şey yok sadece 1 gb ddr2 800 desteklenmiyor yani 4 tane 512 alıp takabiliyorsun boarda. Ben 333 mhzi zaten geçmeyi planlamıyorum o yüzden benim gibi yarı overclock yapanlar için güzel bence :) Ben memnunum tek eksik intelin aptallığından kaynaklanan raid
  • hiç bir fikrim yok ben zaten izmirde oturuyorum
    sen bana ds3 bul dedin bende buldum zaten çok az var hızla tükeniyor
    maviyle konuş derdini anlat sonra al ürünü
  • quote:

25 Ağustos 2006; 21:24:10

--------------------------------------------------------------------------------

hiç bir fikrim yok ben zaten izmirde oturuyorum
    sen bana ds3 bul dedin bende buldum zaten çok az var hızla tükeniyor
    maviyle konuş derdini anlat sonra al ürünü

mavi bilgisayar hakkında bilgim yok
  • sana bir de işlemci hakkında soru sormak istiyorum.İslemciyi stok fan ile kullanacağim acaba termal macun almalımıyım.Yoksa sürülü falan mı geliyor
  • termal macum zaten işlemcinin yüzeyine sürülü geliyor
    ama önerim eğer overclock yapacaksan ucuz yollu bir soğutma
    a.silver5+arctic freezer pro 7 çok iyi bir çözüm
  • Evet overclock yapacağım yazdığın soğutuculardan birini alacağım zaten
    bide 512Mb Corsair 667Mhz ram alcağım
    anakart biraz ucuz olsa rami 512*2 alırdım.Ama DS3 çok pahalı......
    şimdi ben 2*512mb kullanıyorum ramı umarım 512 düştüğümde sorun yaşamam...
  • termal macum+soğutucu yazdım
    2 tane soğutucu yok
  • tamam gördüm yazarken yanlış yazmışım farkındayım.Termal macun +soğutucu.....
    soğutucu firebal'da kalmamış başka bildiğin ver var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.