Şimdi Ara

Asus Maximus II (2) Formula P45 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Asus Maximus II (2) Formula P45 Anakart.

Asus Maximus II (2) Formula P45 Anakart , cok temiz, sorunsuz ve az kullanilmis, garantisi devam ediyor, anakart uzerinde ozel Enzotech BMR-C1 7 gram full bakir pasif sogutucu bloklar bulunmaktadir. Sanal Marketim.com - Ankara`dan satin alinmistir. Tum aksesuarlari eksiksizdir, kutuludur. Faturali ve garantilidir.

Flickr sayfam uzerinden urunun kendi fotograflari:

http://www.flickr.com/photos/emirbt/ ( *Setlerden Used Parts bolumune haftaici eklenecektir. )

Link:

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=hOVim24yGru3f3g6&templete=2

Fiyat: 250 TL.

*** Donanım Haber Dükkanımdan bu ürünleri satın alırsanız, Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak adresinize gönderim yapılır.

Yer: İstanbul\Anadolu Yakası - Ataşehir.

Not: İstanbul içi elden teslim yapılabilir (*Sadece Ataşehirden) ya da heryere Yurtiçi Kargoyla ya da Aras Kargoyla gönderim yapılır.

Not 2: Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz.

Not 3: İstediğiniz tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgiler için bana mesaj atabilirsiniz.

Not 4: Donanım Haber kullanıcı ismim: Emirbt , Dark Hardware kullanıcı ismim: Reihenfolge , Gittigidiyor kullanıcı ismim: Emirbt 'dir.

Teşekkürler & Saygılarımla,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 2 Mayıs 2010; 18:11:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat uzaya uçmuş

Saygılar hayırlı forumlar
  • Asus Maximus II Formula P45 Anakart; Sayin Ugur Bey`e - ((UĞUR)) satilmistir. Ilgilenen herkese ve Donanim Haber`e cok tesekkurler.

Saygilarimla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 2 Mayıs 2010; 21:28:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ALDIKLARIM:anakart ,işlemcı GUNDOĞDU kasa KACHUS işlemcı OSOMO (MADLIV) tıtan işlemcı fanı (EİXS)LAZER
    MAUS (MPY)=HimuraKen=g15v2 klavye KOMANDO57 hyundai 22lcd dvı monutor= elophidae ) dfı x38 anakart aldım
    SATTIKLARIM=anakart :ışlemcı :rem:ışlemcı fanı akasa
    KACHUS:AOPEN H600KASA= X7 FARE=MPY

DIKKAT DOLANDIRICI ( ERHYUMN NIKLI UYEYE DIKKAT EDIN PM ILE SORUN
    ((drummertan)) Bu Rum soyundan olan yalancı aldığı malı ınkar eden sahtakar sozde oğretmen bu adamdan alıp satım yapmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.