MSI MPG A750GF 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY 1549 TL https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi GAMING SERİSİ İÇİN 500TL'YE VARAN STEAM KODU Promosyon süresi: 01.04.2022 – 30.06.2022 ya da stoklar bittiğinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 5 Nisan 2022; 22:38:24 > |
MSI MPG A750GF 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY (Tier A) 1549 TL
-
-
Haftasonu incehesaptan asus strix 750w almıştım 2100tl ye, iade edip bunu almak sizce mantıklı olur mu? ikisi de A tier olarak geçiyor sanırım
-
Bende var ve değişik bir gürültüsü var. Sanırım fandan geliyor. PC genel olarak sessiz olduğu için bunun sesi beni çok rahatsız ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangisi için geçerli hocam bu yorum MSI mı ASUS mu
-
500 tl ye kadar varan derken burada kıstasları ne bunun için ? Kötü iyi yorum olayı mı ?
-
Msi a750gf
Ürüne göre o. Ama şimdiye kadar hep 150 verdi.
650W olanını kullanıyorum fazlasıla kaliteli bir PSU, ses vs. hiç bir sorun yaşamadım. 6 ay önce incehesaptan almıştım o zaman MSI ın 200 TL geri ödeme + 150 TL steam kampanyası ile 380 TL ye geldi.
Şuan bu üründe sadece 150 TL steam shootout kampanyası var yani ürünü alıp seri no ile MSI ın sitesine kayıt ediyorsunuz sonra hangi siteden aldıysanız orada ürün hakkında yorumda bulunup bunu MSI a gönderiyorsunuz 2-3 gün içinde size 150 TL steam cüzdan kodu veriyor.
Velhasıl size 1400 TL ye geliyor. Değer mi derseniz yani PSU gerçekten kaliteli zaten A tier üst seviye bir PSU ama bununla denk kalitede Phanteks AMP 750W geçen ay 1060 TL ye satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 5 Nisan 2022; 23:14:45 > -
Konuyu acan arkadasa tesekkur ederim. Bende bir tane aldim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
150 tl powerlarda
-
Henüz yeni bir ürünse ilk bir kaç hafta değişik bir titreme sesi gelebiliyor hocam, benim Evga Supernova GT'de de vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X