Şimdi Ara

MSI K8N NEO2 PLATINUM Alanlar için OverClock püf noktaları.. GÜNCELLENDİ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla fpmw ler hava soğutma ile 2550mhz den fazla yapmıyor. yani benimki öyle çıktı
  • benim fpmw de 2520 den yukari cikmadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

walla fpmw ler hava soğutma ile 2550mhz den fazla yapmıyor. yani benimki öyle çıktı

demek fpmwlerde fostirik benim tpmw 0444 gibi.bende 2475yapıyorum.
    bu arada benim board 320 fsb yiyomuş yaw.
  • Evet 1.36b de de +%18 secsenizde olmuyor. Direk voltajı dusuruyor.

EN iyisi yeni Core Center. Yuzde hesabi fln da yok direk 1.50 ,1.55, 1.60... 1.85 e kadar var. cat cat degistiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

quote:

http://members.lycos.co.uk/syar2003/ Burdanda modlu 1.51 biosu kurabilirsiniz imzamdaki 1.41b yi de denedim bence 1.51 daha basarılır bide unutmadan en fazla voltajı 1.36b ile verirsiniz +%18 bu oran 1.41 ve 1.51de +%10 dur saygılar.

%18 yapsanda hikaye en fazla 1.62 volt veriyor.yani %10 ile aynı nedenini bilmiiyorum

+1 aynen doğu.

Bu iste yeni oldugunuz belli 1.36b bios +%18v verebiliyor çünkü.

ben senden önce geçtim 939'a hatta bu forumda ilk ben geçtim.çok sivri dilli konuşuyorsun kaç zamandır biraz dikkat et bence.

elimde 12.11.2004 tarihli fatura var.4 ay olmuş.sen daha o zaman 939 ne bilmiyodun.

soruna gelince.kalıbımı basarım dediğim gibi.
    al sana link.

http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/topic/21/9.html

en altın 3 post üstünde bu işte yeni olan kimmiş bakalım

SIZI BILMEM AMA 1.2 VE 1.36B de benim bordum +%18 veriyor . 1.41 Ve diğer modlu bioslarda veremiyor. +%18 tam istenilen 1.8v değeri değilsede 1.72v civarında oluor. idaalaşmayın sivri dilli Return nemesis Sen dikkat et yazdıklarına bende yalan bulamazsın BİZ LAMER DEİLİZ KOÇUM ...LAMERLIK YAPAN SENSIN !

22.12.2004 ten beri NEO2 sahibiyim taş gibi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

walla fpmw ler hava soğutma ile 2550mhz den fazla yapmıyor. yani benimki öyle çıktı

demek fpmwlerde fostirik benim tpmw 0444 gibi.bende 2475yapıyorum.
    bu arada benim board 320 fsb yiyomuş yaw.

0444 TPMW ile 2600mhz yapmıstım full stabil.
  • benim anakart 3x HTT ile 370fsb yaptı 1.6v agp ile. aslında 1.5v agp ile denemedim bile

bir de işlemci için ss vereyim

MSI K8N NEO2 PLATINUM Alanlar için OverClock püf noktaları.. GÜNCELLENDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 12 Şubat 2005, 20:23:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

quote:

http://members.lycos.co.uk/syar2003/ Burdanda modlu 1.51 biosu kurabilirsiniz imzamdaki 1.41b yi de denedim bence 1.51 daha basarılır bide unutmadan en fazla voltajı 1.36b ile verirsiniz +%18 bu oran 1.41 ve 1.51de +%10 dur saygılar.

%18 yapsanda hikaye en fazla 1.62 volt veriyor.yani %10 ile aynı nedenini bilmiiyorum

+1 aynen doğu.

Bu iste yeni oldugunuz belli 1.36b bios +%18v verebiliyor çünkü.

ben senden önce geçtim 939'a hatta bu forumda ilk ben geçtim.çok sivri dilli konuşuyorsun kaç zamandır biraz dikkat et bence.

elimde 12.11.2004 tarihli fatura var.4 ay olmuş.sen daha o zaman 939 ne bilmiyodun.

soruna gelince.kalıbımı basarım dediğim gibi.
    al sana link.

http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/topic/21/9.html

en altın 3 post üstünde bu işte yeni olan kimmiş bakalım

SIZI BILMEM AMA 1.2 VE 1.36B de benim bordum +%18 veriyor . 1.41 Ve diğer modlu bioslarda veremiyor. +%18 tam istenilen 1.8v değeri değilsede 1.72v civarında oluor. idaalaşmayın sivri dilli Return nemesis Sen dikkat et yazdıklarına bende yalan bulamazsın BİZ LAMER DEİLİZ KOÇUM ...LAMERLIK YAPAN SENSIN !

22.12.2004 ten beri NEO2 sahibiyim taş gibi

senin boarda %18 veriyo haaa.

ben lamerlik yapmadım.faka bastın işte yanlış bişeyi savunuyosun 3 kişi yabancı forumdaki herifde yazamış revert to 1,4v diyo hala yok llamer yok lamez.bu ikinci golüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis returned -- 13 Şubat 2005, 17:20:08 >

•  MSI K8N NEO2 PLATINUM Alanlar için OverClock püf noktaları.. GÜNCELLENDİ.

Buda Vcore:default + %18v

Yeni TREAD açıp isteyene bu biosu göndereceğim.Herkez +%18 versin......BENIM GIBI DELIKANLI FAZLA YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Şubat 2005, 23:24:57 >
  • @TIMEGUARD,

Abi gormuyormusun benim ramlerde 1024MB. Ve onceki konuda tamamen Nemesis haklı. Yeterli bant genisligi diye birsey soz konusu degil. A64 de ne kadar fsb o kadar performans.
  • TIMEGUARD olay sandıgın gibi degil. Sana SS lerle anlatayım.

8x300 de 166 boleni ile ram hızı 240mhz oluyor. Ve everest ram skoru yukarda.

8.5x300 de ise 166 boleni ile ram hızı 232mhz oluyor. Ve gordugun gibi everest ram skoru dusuyor.

Yani 166 boleni direk 166/200 diye hesaplanmıyor. Ve 8.5 carpanı direk 9 carpanının memory hızını alıyor. Bu sitede veya baska biyerde overclocktan gercekten anlayan istedigin kisiye sor sana aynı seyi soyleyecektir. Ki A64 lerde MHZ ile birlikte artan ram okuma ve yazma hızını hesaba katmıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 13 Şubat 2005, 2:54:41 >

• 7-8mhz fark bord daki bugdan kaynaklı bir problem sonuc itibari ile üretici firma 8mhz atlamış sa onun sorunudur benim deil benim ramlerim 8x306 da 200mhz ve 8.5x306 da da 200 mhz bende düşüş yok 3-5mhzlerle zaten işim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Şubat 2005, 3:07:22 >
  • quote:

7-8mhz fark bord daki bugdan kaynaklı bir problem sonuc itibari ile üretici firma 8mhz atlamış sa onun sorunudur benim deil benim ramlerim 8x306 da 200mhz ve 8.5x306 da da 200 mhz bende düşüş yok 3-5mhzlerle zaten işim yok.

Timeguard iddia ettigin olay yanlıs. Boardla ne alakası var A64 lerde durum bu. Hatta Arbiter Extremesystems forumlarında bh-5 lerle 0.5 li carpan ilk skor gonderdiginde orda da tartısılmıstı. Brandy, Yazıcıoglu fln sahittir.

8x306 da ram hızı 204mhz oluyor.
    8.5x306 da ise ram hızı 200mhz

Bolen dustugu icin farkta dusuyor. Dedigim gibi bu sitede isten anlayan istedigin kisiye sorabilirsin.
  • tamam diorum haklısın ben 3-5mhzlerle ugrasmıyorum kardeş hehe
    Bana su sorunun cevabını vermeni rüca ediyorum senden

8x306 mı hızlıdır genel sistem performansı olarak?
    8.5x306 mı hızlıdır genel sistem performansı olarak?

Peki benim ramlerim 200mhz üstü çalışmıyorsa ve 9 multipler ilede 300fsb göremiyors isem
    8.5? deilde kaç çarpanı kaç kullanacagım maximum sistem performansı için ?yemişim ramin 4mhzini tabi 8.5 kullanacagım ;)

Tekrar sölüorum 3-5mhzleler işim yok kimseninde olucagını sanmam dahada buraya bu konular hakkında post atmam Kurşun cımbızla çıkmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Şubat 2005, 3:22:24 >

• Tamam 8.5x306 tabiki hızlıdır zaten ona kimsenin itiraz ettigi yok.

Ben diger topicte 8.5 carpan memory hızını dusuruyor dedim. Sen hayır dedin sonra nemesis ile birbirinize girmissiniz.

Sonra bant genisligi cart curt muhabbetleri basladı ki hepsi yanlıstı. Yani sonuc olarak orda veya burda NEMESIS gibi olayı kabul edip kapatabilirdin. Sonucta adam iddia ettigi seyin yanlıs oldugunu soyledi ve ozur bile diledi.
  • quote:

tamam diorum haklısın ben 3-5mhzlerle ugrasmıyorum kardeş hehe

ama ben 3-5mhz lerle ugrasmıyorum diyorum Bide tam net bilmediğim bir konu hakkında kimse ile dalga geçip oh 2 gol taktım tarzında bi usluba bürünmedim bürünenler özür dilemeye mahkumdur ben bilgi için teşşekür edenlerdenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Şubat 2005, 3:43:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Topic inceleniyor o yüzden LOCKED!

inceleme sonuçlandı: Timeguard ve nemesis returned topicte gereksiz yere özel tartışma yaptığınızdan ve söylediğiniz hakaretlerden dolayı ceza alacaksınız. Aslında tartışmalarınızda aranıza girmek istemeyiz ve kendi kendinize çözmeniz bizim için en güzelidir. Ama burada gözlemlediğimde "nemesis returned" bırakmak istemiş ama "Timeguard" ısrarla kötü sözlerine devam etmiş. Bu yüzden müdahale ettim ve gereksiz msajları temizledim topiğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
    Timeguard 7, nemesis returned 4 gün forumdan uzaklaştırılacaktır. Bilginize.
  • sağdan soldan topladığım ve kendi denediğim bilgileri buraya ekleyerek topici güncelledim.
  • 0451 MPMW Kodlu amd 3000+ ve aldım.Anakartımda geliyor (MSI Neo2). Bu kodlu işlemci nasıldır.Standart fan ile ne kadar overclock yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerful

0451 MPMW Kodlu amd 3000+ ve aldım.Anakartımda geliyor (MSI Neo2). Bu kodlu işlemci nasıldır.Standart fan ile ne kadar overclock yapabilirim?

Bende bugun aldım deneyip sonucu soylerim bu topicte.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.