Şimdi Ara

MSI GE70 cızırtı sesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI GE70 laptopum var.Laptopumun sol tarafından cızır cızır ses geliyor.Laptopu biraz yukarı kaldırıyorum ses kesilir gibi oluyor sonra tekrar başlıyor falan.Hafifçe vurduktan sonra da bir iki dakika ses kesiliyor fakat sonra tekrar başlıyor.Bu cızırtı sesi bazen kesiliyor ama genel olarak var şiddeti de değişiyor.Bilgisayarı alalı 4 5 ay oldu.İlk aylarda bu ses yoktu sonradan başladı.Ayrıca laptopu çok özenli kullandım.Bir darbe vs almadı hiç. Yardımlarınızı bekliyorum



  • Mrb sol tarafından gelıyo demıssınız oncelıkle hdd den gelen cızırtı olabılır ıcınde mekanık bır sıstem calıstıgı ıcın o ses normal bır cızırtı olarak gelır eger kı darbe almadıysa dedıgınız gıbı veya fan yaprakları zarar gormustur fana bırsey kacmıstır sıkısmıstır o yuzden olabılır açıp bakmak lazım ıcını yoksa garanti var muhtemelen servise gondermek en iyisi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @toti_ufo aynı problemi ben de 10 senelik GE70 makinemde farketmeye başladım. Daha önceden varmıydı bilmiyorum yeni keşfettim. Birebir ilk mesajda tarif ettiğin gibi oluyor, hafif vurunca, biraz kaldırınca kesilip tekrar başlıyor falan. Hard diski söküp çalıştırdım sorun devam ediyordu. Onun bir üzerinde fan var, muhtemelen fan ile alakalı bir problem gibi duruyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.