Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi tekrar en baştan izlemeyi düşünüyorum vallahi anlamadığım kısımlar oldu
  • İşin yoksa 1 sene bekle
  • 3 günde bitirdim diziyi izlediğim en güzel dizilerden biriydi oyunculuklar olsun konusu olsun cidden diğer dizilerden farklı bir havası var hele 8. Bölümden sonra iyice güzelleşiyor keşke böyle bıraksalar diziyi 2. Sezon çıkıcak mı bilmiyorum final vermiş gibi oldu yeni sezona bırakıcak gizem kalmadı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

3 günde bitirdim diziyi izlediğim en güzel dizilerden biriydi oyunculuklar olsun konusu olsun cidden diğer dizilerden farklı bir havası var hele 8. Bölümden sonra iyice güzelleşiyor keşke böyle bıraksalar diziyi 2. Sezon çıkıcak mı bilmiyorum final vermiş gibi oldu yeni sezona bırakıcak gizem kalmadı gibi

ilk bolumden sonra 2. sezon onayi aldi ama konu nasil ilerlicek cok belli degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi izlemedim ama aklıma Who Am I filmini getirdi, başlamayı düşünüyorum umarım onun çakması değildir

İlk bölümü izledim, senaryo biraz benzerlik gösteriyor ama yine de keyif aldım. İkinci bölümü de izlerdim ama yatmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 10 Eylül 2015; 3:22:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

İlk 3 bölümü izledim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı. Nasıl oluyor da 9.3 puanı oluyor bu dizinin ? Hiç sürükleyici değil ,sürekli sıkılıyorum. Ülkemizin mühendis olmak isteyen asosyalleri hariç kimse için iyi gelmemesi lazım bu dizinin.

Dizinin tek iyi yanı, insanların markalaşmasını eleştiriyor. Fight Club'ı izlediysen bilirsin, oradaki verilmek istenen mesajı daha iyi ve daha güçlü iletiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyuşturucu kulanımı normal bişey diyosun yani, örnek almazsın bilinç denen bişey var demek mantıklı değil.izlediğimiz herşey bizi az veya çok etkiler
    süpermen masum bir karekter ama pelerin takıp çatıda uçmaya çalışan cocuklar var?ferariye binmedim,kulanmadımda, bu araba iyidir algısına sahip olmayan varmı bu algı nerden geldi acaba medya yoluyla istemsiz maruz kalmadıkmı.dizide bolca arka planda reklam boşunamı kulanıyorlar, istemsiz hackleniyoruz hala bişey olmaz diyenlere
    dexter doğru örnek değil seri katil olmak çok sıradışı bir olay,psikolojik evreleri olan,sıradışı çevre şartlarına sahip olunması lazım.
  • 1x6 Çok sağlam bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

uyuşturucu kulanımı normal bişey diyosun yani, örnek almazsın bilinç denen bişey var demek mantıklı değil.izlediğimiz herşey bizi az veya çok etkiler
    süpermen masum bir karekter ama pelerin takıp çatıda uçmaya çalışan cocuklar var?ferariye binmedim,kulanmadımda, bu araba iyidir algısına sahip olmayan varmı bu algı nerden geldi acaba medya yoluyla istemsiz maruz kalmadıkmı.dizide bolca arka planda reklam boşunamı kulanıyorlar, istemsiz hackleniyoruz hala bişey olmaz diyenlere
    dexter doğru örnek değil seri katil olmak çok sıradışı bir olay,psikolojik evreleri olan,sıradışı çevre şartlarına sahip olunması lazım.

Hocam şimdi sorunlu bir karakteri (ki bu göreceli bir mevzu) anlatırken onu etkileyen diğer etkenleri göstermezse asıl saçmalık olur. Neredeyse her filmde birileri öldürülüyor, tecavüze uğruyor vesaire vesaire yani bu artık almış başını gitmiş bir şey. Kalkıp aaa bunda uyuşturucuya özendiriyorlar bu dizi zararlı demek gülünç geliyor bana. Asıl zararlı olan bizi o gerçeklikten mahrum etmektir bence. Bilinç sahibi bir insan kalkıp aaa Mr. Robot uyuşturucuya başlattı beni, çok canım çekti bende kullancam demez, dememeli. He çocuk filmlerinde, dizilerinde bu tarz öğelere karşıyım ama yetişkin insanlar için bunlar problem teşkil etmemeli, ediyorsa izlemeyin bro.

• 1x7 Standart bir bölümdü, patlama falan bekliyorum ama önceki bölümden de az tempoluydu. Genel olarak iyi gidiyor
  • gençlik sanatçıların giyim tarzlarını,saç modellerini örnek alıyor,kulandığı şeyi niye örnek almasın.başka yerlerde buna benzer şeylerin kulanılması uyuşturunun kulanımı iyi bişey haline getirmez.yazdıklarınızı okuduktan sonra dizi amacına ulaşmış diyorum zararlı kavramları yumaşıtıp istediği kıvamı vermiş.sizn dediniz gibi direkt bağımlı olucam şeklinde olmaz,önce uyuşturucu normalleştirilir,uygun cevre şartları olursa normal kavram haline geldiği için kulanmaya karşı direnç azalır veya sizn tepkiniz gibi heryerde var düşünce yapısına sahip kişilerde işlem başarılı olur.dizideki kulınım miktarıda küçümsencek boyutta değil.bu miktar ve sahneler daha az olabilirdi ama malesef öyle değil.dizi dejenare toplum yaratmayı adımlarını sağlam adımlarla atıyorbelki bilinçli belki bilinçsiz yapıyor bu işi ama sonuçta işlem başarılı

• 1x8 şok oldum.
    fight clubda bile bu kadar şaşırmamistim
  • 10 bölüm ile tatilemi girdi şimdi dizi, yeni sezon ne zaman başlayacak ayrıca 10 bölüm ile ilgili bir soru,

Bu kahrolası totoş çinli kim neci acaba, hacklayanı tanıyorum dedi ecron sahibine gerçi oda baya rahattı 40 milyar dolar kayıp etmesine rağmen, o neden o kadar rahat acaba,
  • 1x10

Güzel sezon finaliydi, cevaplanmayan sorularla bitti yeni sezonu bekleyeceğiz artık
  • Masa 7 Boşalıyor.

Mr. Robot (2015 -2019 )
  • Dizi beklentimin altında kaldı.
    Şöyle ki;

Öncelikle bizim elemanın şizofren olduğunu daha ilk bölümlerde anlamıştım. Babası olarak gördüğü kişi ortamlarda sadece kendisiyle görüşüyor; diğerleri senaryoda es geçiliyordu. Bu başlarda çok sırıttı. Ayrıca Dünya'da devrim niteliğinde bir siper saldırıyla hack yapılıyor. Dizi tüm sezon boyunca bu amaca yöneliyor ama gelgelelim bu hack, dizide üstünkörü geçiliyor.

Sezon finaline dair;

Sezon finali iyiydi. Saat alarmıyla mesajı verdiler.
    Sanırım White Rose bir kişi değil ve şirketle aralarında bir ilişki.
    Sanırım patronun rahatlığının da başka bir sebebi var. Acaba Dünya'nın en büyük şirketi Dünya'nın açık ara en büyük şirketi olabilmek için diğer şirketlerin daha büyük zarar görecekleri sanal bir krize çanak mı tuttu?
    2. sezon bakacağız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

10 bölüm ile tatilemi girdi şimdi dizi, yeni sezon ne zaman başlayacak ayrıca 10 bölüm ile ilgili bir soru,

Bu kahrolası totoş çinli kim neci acaba, hacklayanı tanıyorum dedi ecron sahibine gerçi oda baya rahattı 40 milyar dolar kayıp etmesine rağmen, o neden o kadar rahat acaba,

Çinli karanlık ordu denilen hackci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

10 bölüm ile tatilemi girdi şimdi dizi, yeni sezon ne zaman başlayacak ayrıca 10 bölüm ile ilgili bir soru,

Çinli karanlık ordu denilen hackci.

Karanlık Ordu bi hacki değil en iyi hacker gruplarından biri yani tek bi kişi değil o ama after credits bölümü benim de aklımı karıştırdı bide bu sonda kapıyı çalan adam kimdi onu da merak ettim.

• Mr. Robot (2015 -2019 )
  • Uzun bir aradan sonra sonunda bitirebildim. Bayağı sağlam bir dizi. Her ne kadar 1.bölümün ayarında devam edemese de iyiydi.

1x10

En başından beri seyirci biliyordu Elliot şizofren olduğunu, senarist böyle yazmış. Elliot'ın seyirciyle konuştuğu sahneler diziye çok farklı bir hava katmış. Sezon finali biraz yavan olmuş fakat yine de genel itibariyle iyidi. Umarım Tyrell ölmemiştir. Dizide görmek istediğimiz bir karakter. Karısı da bayağı iyi, arada görsek fena olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.