Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir haberim var: izlediğimiz bölüm, sezon finali değilmiş. asıl sezon finali, şifreli bir biçimde internette duruyor. şifreyi de reddit'te çoktan çözmüşler.

--- spoiler ---

elliot'ın, tyrell'in arabasında bulduğu usb bellekli gözlüğü hatırlarsınız. elliot internet kafeye gidip belleği taktığında, bir vimeo videosunun linkiyle karşılaşıyor. açtığında, aşağıdaki videoyu izliyor:

Vimeo
    Boardwalk Fail
    https://vimeo.com/137378169

reddit'te bir adam, vimeo'daki kullanıcıya e-posta göndermek istemiş, sk8r904@gmail.com adresini denemiş. (siz de deneyin!) yanıt olarak şifreli bir metin almış:
    Pastebin
    -----BEGIN PGP MESSAGE----- Version: GnuPG v1 jA0EAwMCG+b8YX6xRqJgycBo - Pastebin.com
    http://pastebin.com/KA0VYdY1

-----begın pgp message-----

version: gnupg v1

ja0eawmcg+b8yx6xrqjgycboaxthtgovlx9clqkuyj8wkoogq6etfqg2oyq/xhtr

bu1hnmgywzmo9dbwc+acc3vigvjcf1m8ztach+engzg6mjmzrkum+fqagkdtgjmq

7vıbr6z8nqpnddqbz4zkfb0uı8/rtu81ftu4aı40n0b6sıa6p9jusajwu+rd/h28

ykwxw4oıgazk5pqnjhqm17rshdy/ue1r/9asmo4xgtl+myhuzczqucki8sfmlıp0

pcxjqwzxkr12w3rh6tlovhenjjlj/o59fzatdfodnreıstbq96le7wuldrgxzfs2

afhhp3egb1wsmk7vtsptrejtlvxhhmkooa8j4opzechgmu4e7ejoofıxen3tmiwt

et0xlhy7ıhg2brvc49+cab8r7vxkg2sq6/y=

=+sje

-----end pgp message-----

(bu arada bu yanıtı ilgili eposta adresine yazan herkes alabiliyor. "deneyin" derken şaka yapmıyorum yani.)

bu şifreyi çözebilmek için tek ipucu, gelen e-postanın başlığı: "fitter, happier re: {sizin yazdığınız e-posta başlığı}" bu başlığın "fitter, happier" kısmı radiohead'in bir parçası. parçanın bulunduğu albüm olan "ok computer" da ("ok" ve "c" büyük) yukarıdaki metnin şifresi.

metni gpg ile çözdüğümüz vakit, bu mesaj ortaya çıkıyor=>
    Pastebin
    congratulations, you've earned the right to join fsociety as an elite member. na - Pastebin.com
    http://pastebin.com/fVTTbpRC

Metnin içinde yer alan adres 1. sezonun 11. bölümünün torrent dosyasının adresi. tyrell'in çıktığı yerin acayipliği bir yana, tyrell'in karısının ne kadar manyak olduğunu bir kez daha görebiliyoruz.

--- spoiler ---

Kaynak: Ekşisözlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 6 Eylül 2015; 14:50:19 >

• Yok artik lebron james

Tirstigimdan spoilerli bolgeyi okumadim ya dogruysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta başlayacam gibi her yerde öneriyorlar
  • Ekşicinin teki sallamış, günlerdir nereye girsem bu yazıyı atıyor millet.

Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Ekşicinin teki sallamış, günlerdir nereye girsem bu yazıyı atıyor millet.

Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.

Amaç espri bro
  • İyi bari. Bende diyorum millet hiç mi açıp bakmıyor şu linke
  • Abimle dizinin ilk bolumunu izledim. Uyuşturucu kullanıldığını duydugum için on yargiliydim aslında ama dizi sonradan Hoşuma gitmeye başladı. Yakın zamanda watch dogs oyununu bitirmiştim. Onda da ctos ve hack gibi ana konular on plandaydı.

Dizileri pek sevmiyorum denebilir. Da vincis demons ve breakin bad dizilerini izledim. Tr de de ezel ve Poyraz Karayel dizilerini seviyorum. Poyraz Karayel ve da vinci hala devam ediyor. Sizce bu diziye başlamalı miyim? Sanırım 1 sezon bitti. Da vinci gibi 2 yıl bekletirler mi ikinci sezon için? Unuttum vallahi da vinciyi, en son Nerde kaldı hatırlamıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Diziyi onerir misiniz ? Dizide ne anlatılıyor?

İlk sezonu bitirdik ne anlatıldığını biz bile çözemedik. ama öneririm efsane dizi bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Abimle dizinin ilk bolumunu izledim. Uyuşturucu kullanıldığını duydugum için on yargiliydim aslında ama dizi sonradan Hoşuma gitmeye başladı. Yakın zamanda watch dogs oyununu bitirmiştim. Onda da ctos ve hack gibi ana konular on plandaydı.

Dizileri pek sevmiyorum denebilir. Da vincis demons ve breakin bad dizilerini izledim. Tr de de ezel ve Poyraz Karayel dizilerini seviyorum. Poyraz Karayel ve da vinci hala devam ediyor. Sizce bu diziye başlamalı miyim? Sanırım 1 sezon bitti. Da vinci gibi 2 yıl bekletirler mi ikinci sezon için? Unuttum vallahi da vinciyi, en son Nerde kaldı hatırlamıyorum...

Adam uyuşturucu kullanınca sen de mi kullanmak zorunda kalıyorsun veya Dexter izleyen herkes seri katil mi oluyor? Bu tip yorumlarla dalga geçmeden duramıyorum. Dizi hakkında görüşüm şu; aşırı sürükleyici, aksiyonu bol bir dizi değil. Hatta bazı bölümler paso monolog ile geçiyor ama ben seviyorum böyle dizileri. Beklentinizi karşılayabilir de karşılamayabilir de. İlk bölümü beğendiysen izle.

• Tamam, saolasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Ben de başlayacağım galiba. Eğer game if thrones izeldiysen onunla kıyaslar mısın?

• quote:

Teşekkürler. Ben de başlayacağım galiba. Eğer game if thrones izeldiysen onunla kıyaslar mısın?

bu diziyi game of thrones la nasıl kıyaslasın Allah aşkına bambaşka konular
  • Dreazz kullanıcısına yanıt
    Konu olarak demedim zaten.

• quote:

Teşekkürler. Ben de başlayacağım galiba. Eğer game if thrones izeldiysen onunla kıyaslar mısın?

İkisi'de kendi alanlarında en iyileri
  • quote:

Konu olarak demedim zaten.

ne olarak demiş olabilirsin konuyu geç karakter mi olaylar mı biri suç dram diğeri fantastik dünyada ortak tek noktası yok neyse tartışmaya gerek yok
  • Dreazz kullanıcısına yanıt
    Adam zaten gerekli cevabı verdi.

• Güzel sezon finali oldu. 2 sezonu bekliyoruz..

• Dizi efsane gidiyor. İnşallah sıvamazlar

• İlk 3 bölümü izledim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı. Nasıl oluyor da 9.3 puanı oluyor bu dizinin ? Hiç sürükleyici değil ,sürekli sıkılıyorum. Ülkemizin mühendis olmak isteyen asosyalleri hariç kimse için iyi gelmemesi lazım bu dizinin.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.