Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mr. Robot (2015 -2019 )

Mr. Robot (2015 -2019 )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Robot

Mr. Robot (2015 -2019 )

aga yıkıldım ya kendi bloğunu hackleyen okan başgannnnnnnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Makyajsız hali bile çok güzel.

Mr. Robot (2015 -2019 )

Mr. Robot (2015 -2019 )

Dizide hangi dili konuşuyor Harbi güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

İlk 3 bölümü izledim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı. Nasıl oluyor da 9.3 puanı oluyor bu dizinin ? Hiç sürükleyici değil ,sürekli sıkılıyorum. Ülkemizin mühendis olmak isteyen asosyalleri hariç kimse için iyi gelmemesi lazım bu dizinin.

Dizideki mesajlari anlamamissin galiba.Sen sirf aksiyon olsun istiyorsun anladigim kadariyla.O zaman flash,arrow gibi overrated dizilere yonel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 13 Eylül 2015; 0:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır sadece aksiyon istemiyorum ama Mr. robot dizisinde de hiç aksiyon yok. Ayrıca konusu bana pek çekici gelmedi.

• Dizideki diğer karakterler gerçek. Biri Tyrell'e bile hayal ürünü demiş. Senaristler hayali olan karakterleri zaten en başından bize göstermişti.
  • Dizi nasıl beyler izlenir mi?

• gok1997han kullanıcısına yanıt
    İzlemeyen pişman olur

• onlar her türlü makyaj yapar hocam ama harbi çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: gok1997han

Dizi nasıl beyler izlenir mi?

Süper dizi izlemelisin.
  • evrenin tamamen simülasyon olduğunu söyleyen bi teori var bu da onun gibi bi şey çıkmaz inşallah
  • Mr. Robot (2015 -2019 )
  • Sezon finalini yeni izledim.Bence vasat değildi fakat çok üst düzeyde değildi ortalama bir sezon finaliydi.
  • Ben buna dün başladım , 3.bölümü bitirdim ancak acayip sıkıldım.Hacker dizisi diye başladık uyuşturucu-sex bulduk anasını satıyım.

Tek sevdiğim tarafı Frankie Shaw İzlermiyim bilmiyorum ama beklediğim gibi çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 14 Eylül 2015; 15:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Ben buna dün başladım , 3.bölümü bitirdim ancak acayip sıkıldım.Hacker dizisi diye başladık uyuşturucu-sex bulduk anasını satıyım.

Tek sevdiğim tarafı Frankie Shaw İzlermiyim bilmiyorum ama beklediğim gibi çıkmadı.

Dizinin verdiği bi mesaj var. Bence o mesaj, bahsettiğiniz her şeyin ötesinde.

Ha bir de;

Tadını çıkar Shayla'nın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Injoker

quote:

Ben buna dün başladım , 3.bölümü bitirdim ancak acayip sıkıldım.Hacker dizisi diye başladık uyuşturucu-sex bulduk anasını satıyım.

Ha bir de;

Tadını çıkar Shayla'nın.

Verdiği mesaj güzel ancak benim az önceki mesajımda belirttiğim gibi yüksek bir beklentiyle başladım ve hayal kırıklığına uğradım.Fazla dizi izleyen biri değilim ,dizi kültürüm var diyemem.GOT(6.sezonu bekliyorum) , True Detective(sadece 1.sezon) , BMS(sadece ilk 2 sezonu) , Arrow(sadece ilk 2 sezonu) ve Person Of Interest(sadece ilk 2 bölüm) izledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Injoker

quote:

Ha bir de;

Tadını çıkar Shayla'nın.

Verdiği mesaj güzel ancak benim az önceki mesajımda belirttiğim gibi yüksek bir beklentiyle başladım ve hayal kırıklığına uğradım.Fazla dizi izleyen biri değilim ,dizi kültürüm var diyemem.GOT(6.sezonu bekliyorum) , True Detective(sadece 1.sezon) , BMS(sadece ilk 2 sezonu) , Arrow(sadece ilk 2 sezonu) ve Person Of Interest(sadece ilk 2 bölüm) izledim

Ben de fazla dizi izlemem, hatta doğru düzgün bi sezonunu bitirdiğim birkaç diziden biri Mr. Robot. Beklenti yüksek olunca sanırım şu algı oluşuyor: "Her bölüm bi şaşırtmaca olsun, sürekli heyecanlanalım". Ancak maalesef durum öyle değil. 1. sezonun tamamı öyle olsa dizinin sonraki sezonları için bir şey kalmıyo. Bence iyi gidiyor dizi özellikle 8 ve 9. bölümleri izleyince fikriniz çook çok değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 14 Eylül 2015; 15:58:24 >

• Konu sanki biraz öksüz kaldıBazı şeyleri 2. sezonda açıklığa kavuşturacaklar sanırım.Ama buna rağmen bu yılın en iyi dizisiydi bana göre.
  • Finali dün yaptım. Final bölümü pek beklentimi karşılamadı fakat 9.bölüm aklımda kaldı. O sondaki '' Where is my mind'' şarkısında içim bir değişik oldu.
    Genel olarak dizi çok iyi. Diğer dizilerden çok daha farklı bir yapısı, senaryosu var. Şaşırtan sonlar, Rami Malek beni diziye daha da bağlıyor. Dizinin içindeki küçük ayrıntılara, göndermelere de yer verilmesi yerinde olmuş.
    2.sezonu merakla bekliyorum.

• 1.sezonu bitirdim. Genel anlamda beğendim diziyi. Ama IMDB puanına bakıp beklentiye girerseniz sizi asla tatmin etmez. Bazı bölümler gerçekten harika ama bazı bölümler de bir o kadar sıkıcı. Ha şunu da diyeyim konu iyi bağlanırsa ve açıklanırsa cidden efsane olur bu dizi ama aynı şekilde saçmalayabilir de. Çok merak ediyorum 2.sezonu Neyse ;

Benim fikrim Elliot Tyrell'ı öldürdü. Tyrell'ın arabasında uyanması,Tyrell'ın kayıp olması vs bu ihtimali güçlendiriyor.

Darlene'nin şizofren olması da güzel tahmin ve olması mümkün. Ek olarak Tyrell'in karısı harbi manyak en çok onun hikayesini merak ediyorum. Elliot'la konuşurken çok değişik hallere girdi..

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.