Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyrell bence hapiste bile olabilir. Kadının tekini öldürmüştü hatırlarsanız. O olayı çok üstün körü geçtiler çünkü.
  • sasaell kullanıcısına yanıt
    Hocam karekter değilde karakter olcak o kelime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elliot arabada sevdiği bir kızı ölü şekilde buluyordu. o kız kimdi?

Tyrell bence eliot. çünkü karısı denemek için yabancı dilde konuştu. eliot anlayamayınca ise üzüldü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • spoiler butonu kullan.

bence yeniden izle sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

elliot arabada sevdiği bir kızı ölü şekilde buluyordu. o kız kimdi?

Tyrell bence eliot. çünkü karısı denemek için yabancı dilde konuştu. eliot anlayamayınca ise üzüldü.

Yuh. Diziyi izlediğine emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 19 Eylül 2015; 17:54:34 >
  • ya diziyi parca parca izledin her bolumden random 5dk falan yada diziyi izlemedin burdaki yorumlara gore bi seyler salladin

• Ragnar kullanıcısına yanıt
    En başında nası gösterdi ki :/
  • böyle bir tepki beklemiyordum. diziyi izledim de ne için böyle tepki verdiniz?
  • ben dizi izlerken en ince ayrintiya dikkat etmeye calisirim yorumunuzu okuyunca pek dikkat etmemissiniz gibi geldi bana asiri tepki vermis olabilirim

• tekrar izle emin ol anlarsın neden olduğunu bizden bekleme cevabı tekrar izlemeni tavsiye ederim ciddi diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 19 Eylül 2015; 21:00:39 >
  • Dizi mükemmel başladı; gerek oyunculuklar, gerek senaryo; gerek de alltan alta neo liberal dünyaya vurulan derin eleştiriler enfesti.

Fakat;

Elliot'un Mr. Robot olduğunu idrak etmesinden sonra ve özellikle son bölümde, ben mi yanlış anladım, yoksa bir an evvel bitirelim de giderlimvari bir hava mı vardı? 2. Sezon'da toparlarlar umarım. Harikulade bir dizi oysaki!
  • spoiler butonu kullan dememe rağmen inatla kullanmıyorsun sanırım.

bahsettiğin kişi dizinin ilk bölümlerinde en önemli karakter ve onu soruyorsun yeniden izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

elliot arabada sevdiği bir kızı ölü şekilde buluyordu. o kız kimdi?

Ciddi misin

• Joanna Danca, Tyrell İşveççe.

• shayla ölmüş. ben darlene ile shayla'yı aynı kişi sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 20 Eylül 2015; 1:14:01 >
  • karışıklık bu muymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

karışıklık bu muymuş

evet
  • Biraz önce ilk bölümünü bitirdim güzel diziye benziyor tavsiye ederim

• Çok klişe oldu ama son iki bölüm şizofrenlik falan tyrell zaten ne ayak onuda anlamadım

• Diziye yeni başladım beğendim ama bekletiyorum diğer güncel izlediğim diziler başlayınca yavaş yavaş izleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.