yani kısacası k750imde en kaliteli izleyebileceğim video formatını soruyorum?
kesinlikle mp4
walla ne diim mp4 kaliteli ama hafızada fazla yer kaplıyo... ama k750i için en iyisi 3gp çünkü k750i nin ekranı küçük... o nedenle aralarındaki fark anlaşılmaz en iyisi sen 3gp yükle tele... mp4 ün kalitesini sen küçük ekranda anlayamazsın...
Alakası yok çok farkediyorkesinlikle mp4 çok çok daha kaliteli
quote:
Orjinalden alıntı: sucveceza
walla ne diim mp4 kaliteli ama hafızada fazla yer kaplıyo... ama k750i için en iyisi 3gp çünkü k750i nin ekranı küçük... o nedenle aralarındaki fark anlaşılmaz en iyisi sen 3gp yükle tele... mp4 ün kalitesini sen küçük ekranda anlayamazsın...
wmv den mp4 e nasıl çevirebilirim?
bi program buldum videoyu çevirince sadece ses geliyor görüntü yok
arkadaşlar 3gp de en az diğerleri kadar kaliteli olabiliyor. tabiki boyutu büyüyor fazla yer kaplıyor video çevirici proglamları var imtoo xsiloft vb bunlar ile ayarlama yapabiliyorsunuz ve inanın avi den bile farkı yok desem fazla abartmış olmam. http://forum.donanimhaber.com/m_6010488/mpage_16/key_/tm.htm bu topicde bir yerlerde kurtlar vadisi dizisinden bir bölümde tanrıdan diledim bukadar dilek diye bir 3gp var arar bulursanız inanamazsınız ben indirdim sagem myx6-2 de izledim harika
mp4 çok kaliteli ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bazen 3gplerde mp4leri aratmayacak düzeyde olabiliyor. Hemde boyutu çok fazla büyümeden.. Bende var bi iki tane 3gp klip gerçekten çok iyi ses olarak ve görüntü olarak....
tabi ki mp4
ben wmv yi mp4 e çevirdim ama ses geliyo görüntü yok...
k750i mp4 oynatmıyomu yawww ses geliyo ama görüntü yok
quote:
Orjinalden alıntı: İbrahim_869
k750i mp4 oynatmıyomu yawww ses geliyo ama görüntü yok
3gpolarak kaydediyo ama mp4de oynatabiliyo
MP4 hem görüntü kalitesi hem de ses kalitesi açısından 3gp'den daha kalitelidir. K750i'de 3gp ve MP4 formatındaki videoları izleyebilirsin.
mp4
kesinlikle MPEG4
arkadaşlar yanıldıgınız bi nokta var... mp4 un en önemli avantajı çok iyi bir sıkıştırma oranıan sahip olması ve buna ek olarak mp3 kalitesinde ses kaydına olanak vermesinde yatar... aynı çözünürlükteki 2 videodan mp4, 3gp ye göre daha az yer kaplar.. gerci sonuç yine deişmez... mp4 daha iyi bir formattır..
mp4 formatındaki bir klipi telefonunuz destekliyor ise mp4 olarak kullanınız fakat telefon sadece 3gp yi destekliyorsa ise video convertör ile 3gp ye çevirir stero çıkış sağlayabilir ve hemen hemen aynı mp4 kalitesinde izleyebilirsiniz.
tartışmasız mp4
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme