Şimdi Ara

Mp3'ün Ses Kalitesi Nasıl Arttırılır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aac'yi mp3'e çevirme programını buldum sayılır. Ama su sorunum var.
    quote:

Evet arkadasım bu program işime yaradı . Bununla normal tek sarkılıklar mp3'e cevirilebiliyo. Ama power türk'ün adrenal-in diye bir programı var winampta isimleri saatlik degistiginden dolayı saatlik kayıt ediyo. Onu dönüştürmek isteyince 56dk'lık sarkı 19dk'ya dusmus anmaladım walla yaa .

Birde ayrıyetten bana mp3 kesme ve mp3 ses kalitesini arttırma(eger varsa) gerekiyo. Lütfen yardımcı olabilir misiniz

İlk mesajım:
    quote:

Arkadaslar radyodan kayıt yapıyorum winamp tarafından. Buda sarkıları aac olarak kayıt ediyor fakat bu mp3çalara taktıgımda calamadıgımdan dolayı mp3 formatına cevirmem gerekiyo. Fakat bir turlu adam gibi bir program bulamadım. Lütfen benim derdime çare olabilecek bir çözüm varsa bana soyleyebilir misiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 25 Nisan 2008; 14:03:59 >

•  Mp3'ün Ses Kalitesi Nasıl Arttırılır???

http://www.poikosoft.com/

program turkce ve kullanımı cok basit tavsiye ederim...

• @penkala'nın da önerdiği gibi Easy CD-DA Extractor ses formatı çevirisi için en iyi programlardan biri,hatta bana göre en iyisi.Ya da AIMP ve Foobar2000 gibi ücretsiz oynatıcıların içindeki dahili çeviri araçlarını da kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrotime -- 24 Nisan 2008; 0:54:09 >
  • penkala & retrotime öncelikle çok teşekkür ederim arkadaslar.

Ben simdi bu programı indirdim çalıstırdım. Ama dosyayı atıyorum programa .m p 3 çıktısı diyorum çevirmeye basla diyorum ve 2 saniye sonra windows hata veriyo. Bu programın kapatılması gerek diye. Bu arada benim çevirtmek istedigim dosya 14mb boyutunda ve 59.55 saniye uzunlugunda. Dedim baska bir sarkı deneyim dedim. 4mb boyutlu 4.30 dakikalık bir sarkıyı cevirttirdim. Bunun için herhalde bu dosyayı bolmem gerekecek. Bölmek için ayrı bir program. Sizce simdi ne yapayım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 24 Nisan 2008; 22:13:59 >

• Total video converter programını dene..
  • Total video converter programı aac türünü desteklemiyor . Destekledigi türlere bakınız (yanlızca ses)

CD audio(.cda)
    - MPEG audio(.mp3, mp2)
    - Ms WAV(.wav)
    - Ms WMA(.wma)
    - Real Audio (.ra)
    - OGG(.ogg)
    - Amr audio(.amr)
    - AC3(.ac3)
    - SUN AU format (.au)
    - Macromedia Flash embedded audio(.swf)
    - Audio Formats Dx9 Directshow
  •  Mp3'ün Ses Kalitesi Nasıl Arttırılır???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadasım şimdi kurdum fakat bir türlü convert yapamadım. Dönüstür diyorum direk masaüstü klasörü açılıyo. Orda neyi seçecegim yapamadım bir türlü yaaaa yardım edebilir misin???

Arkadaslar lütfen yardım edin bir an önce halledelim lütfen su isi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 24 Nisan 2008; 20:18:38 >
  • Program full olmadığındandır o durum.
  • Hayır program full . Üstte dikkat ettiysen registered yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 24 Nisan 2008; 21:45:56 >
  • O olmazsa birde şuna bak.
    Magic AAC to MP3 Converter 3.6
    http://www.magicvideo.net/products/aac2mp3.exe
  • Evet arkadasım bu program işime yaradı . Bununla normal tek sarkılıklar mp3'e cevirilebiliyo. Ama power türk'ün adrenal-in diye bir programı var winampta isimleri saatlik degistiginden dolayı saatlik kayıt ediyo. Onu dönüştürmek isteyince 56dk'lık sarkı 19dk'ya dusmus anmaladım walla yaa

Ya birde bu k ey istiyor. İnternettede çok bilindik bir program olmadıgından dolayı tam sürümünüde bulamıyorum. Baska bildiginiz program varsa lutfen soyleyebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 24 Nisan 2008; 22:42:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.