Şimdi Ara

MP3 Çalan Buzdolabı:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gece hiç güleceğim yoktu... Vestel yeni buzdolabı çıkarmış. Dış tasarımı Arçelik'in A++ sınıfı olan Orbital buzdolabı ile birebir aynı Özellikleri de gayet ''ilginç''. Hafızası kaç GB acaba onu merak ettim

MP3 Çalan Buzdolabı:)

Vestel'in yeni ürünü Maestro buzdolabı MP3 çalar ve sesli mesaj kaydetme özelliğine sahip.

MP3 çaları ve sesli mesaj kaydetme özelliğiyle dikkat çeken Vestel Maestro, mutfakta geçirilen zamanı eğlenceye dönüştürüyor. Sesli mesaj kaydetme özelliğine de sahip olan Vestel Maestro, buzdolabının üzerine not yapıştırmaya son vererek mesajları sahibinin sesinden iletiyor. Ayrıca, anımsatıcı – zamanlayıcı özelliğiyle mutfakta işleri düzene sokuyor. Vestel Maestro, geniş iç hacmiyle kullanım konforu sunarken A+ enerji sınıfıyla elektrikten maksimum tasarruf sağlıyor.

Teknoloji ve tasarımın buluştuğu Vestel Maestro, parlak LED ekranı, cam dış yüzeyi ve aydınlatmalı cam raflarıyla son derece şık bir görünüme sahip. Vestel Maestro’da bulunan dokunmatik ekran, buzdolabına estetik bir görünüm katıyor ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

3 boyutlu soğutma sistemi
    Soğutucu teknolojisindeki son gelişmeleri kullanıcıyla buluşturan Vestel Maestro, 3 boyutlu soğutma sistemi ile soğuk havayı farklı yönlerden üfleyerek dolap içinde homojen
    soğutma sağlıyor ve gıdaların daha uzun süre taze kalmasına yardımcı oluyor. Çeşitli dondurma fonksiyonlarına sahip olan Vestel Maestro, hızlı dondurma bölmesiyle yeni dondurulacak gıdaların daha çabuk donmasını sağlarken hızlı dondurma moduyla çok miktarda yiyeceği ve taze gıdaları hızlıca donduruyor.

Vestel Maestro’da bulunan ekonomi modu, buzdolabının kontrol devreleri içinde belirlenen ekonomik koşullara göre çalışmasını sağlıyor. Tatil modu ise, tatil boyunca sadece soğutucu bölmeyi çalıştırarak dondurulmuş gıdaların bozulmasını önlüyor. 585 litre brüt hacme sahip olan Vestel Maestro çocuk kilidine de sahip.
    http://cnetturkiye.com/haberler/haberler/2911
    http://www.vestelmaestro.com/?utm_source=yeni-harikalarimiz&utm_medium=banner&utm_campaign=yeni-harikalarimiz-maestro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 23 Haziran 2009; 2:19:17 >

• siemens vs tvli çıkarınca teknoloji harikası oluyorda

vestel mp3lü çıkarınca neden komik oluyor anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 23 Haziran 2009; 8:48:56 >
  • Komik olan MP3 çalması değil. Tasarımının Arçelik'le neredeyse aynı olması.
    Hadi televizyonu anlarım da, MP3 gerçekten biraz tuhaf kaçmış. O zaman radyolu çamaşır makinesi de yapsınlar, duş alırken radyo dinleyelim
  • usb bellek filan takılabiliyormuş ama ekranı olsa daha kullanışlı olur ve mp3 atmak istediğimizdebilgisayaramı bağlıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 24 Haziran 2009; 0:12:59 >
  • twlisi warsa bu yenı bısı değil bence sonucta buzdolabını herhafta almıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Komik olan MP3 çalması değil. Tasarımının Arçelik'le neredeyse aynı olması.
    Hadi televizyonu anlarım da, MP3 gerçekten biraz tuhaf kaçmış. O zaman radyolu çamaşır makinesi de yapsınlar, duş alırken radyo dinleyelim

Ben Orbital'le bir benzerlik göremedim.en azından birebir bir benzerlik yok.kaldı ki benzese ne olur ki?Ayrıca mutfakta gecen zaman oldukça fazla.Bu yüzden buzdolabının müzik yayını yapması harika olur hele ki kolonlar da iyi ses veriyorsa şamda kayısı olur

• Milleti nasıl kandırsınlar diye düşünüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arçelik 5088NF Siyah Orbital kullanmaktayım.Dış tasarımını orbitalin aynısı.
    Fakat Teknik özelliklerini karşılaştırırsak Orbitalin Eline su bile dökemez..
    Orbital Yıllık:296 kwh elektrik tüketiyor.Vestel ise 450 kwh..
    Ses Seviyesi Orbitalin:40 desibel. Vestel Maestro Ses seviyesi açıklanmamamış..

ARÇELİK 5088NF ORBİTAL İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 24 Haziran 2009; 16:01:22 >
  • Arkadaşlar ilk önce bende ne saçma diye düşündüm ama özellikle kadınlar için çok harika bir şey, onlar saatlerini mutfakta geçiriyorlar ve en sevdikleri şey bu sırada kendi sevdikleri müzikleri dinlemek.
  • Bu tenekeye 2500 lira verene kadar 50 liraya kıyıp bi MP3 çalar alsınlar. Kalan 2450TL ile Amana alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bu tenekeye 2500 lira verene kadar 50 liraya kıyıp bi MP3 çalar alsınlar. Kalan 2450TL ile Amana alınır.

mantık guzel ıkısı hem bı arada değil mp3ü al gez
  • Buzdolabı için gereksiz bir özellik, zaten bu buzdolabını alabilecek kişin evinde mutfaktada TV vardır açar müzik kanallarından birini dinler ayrıca bu aletin iyi bir ses verebileceğini de sanmıyorum
  • He he Arçelik orbitalin taklidi.

Enerjisi A++ hiç değil. Orbitalin yanında sınıfta kalmış.

Mp3 çalması ilginç olmuş hakkını yemeyin. Kimsenin aklına gelmez bişi değil ve çok gereksiz ama yapmışlar işte.

Ses kaydetme yeni değil, Bekoda buldum.www.beko.ro sitesinden bakabilirsiniz. Vestel bunda da orjinal değil.

Birde Bekonun kedi-köpek programı olan bir çamaşır makinası tanıtılıyor bu sitede. Sanırım tüy çıkartıyor. Kedi besleyen biri olarak hayvan sahipleri için müthiş bir kolaylık diyebilirim. Beko bunları neden sadece Romanyada satıyor? Burda niye yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1844 -- 25 Haziran 2009; 23:46:43 >
  • vestel gözboyamaya çalışıyor. O paraya daha kaliteli markalar var. Şimdiye kadar evime bir tek vestel ürünü girdi o da hediye gelen dandik bir kasetçalar idi. mp3 çalıyor diye buzdolabı mı alınır. saçma.
  • Bu dolabı daha reklamı çıkmadan bayisinde gördüğümde çok gülmüştüm. Adamlar yine aynen kopyalamış. Ama A++ yerine A+ yapmışlar. Gerçekten fark var allah için.
    Bu paraya samsung rt72+ ipod touch almak varken neden bunu alalım. Bence bunu düşünmeliler. Tabii dolap ipod kalitesinde ses veriyorsa onu bilemem.
  • teknolojide sınır tanımayanların ürünü olsa gerek ,sigara paketi büyüklüğündeki cep telefonlarına eklenen fonksiyorlara bakarsak telefon ötesi olduğunu görme özürlüler bile kabul ediyorlar.tenoloji bu
  • vay be ilginç bişey ama doğru mu acaba
  • bence iş ona kocaman cihaza mp3 player yapmak değil daha uzun sürede yiyeceklerin tazeleğini koruması yada sımdı aklıma geldi;aldığımız urunlerin buzdolabında olgunlasması yani buzdolabı ureticileri teknolojıyı gıdalarla ilgili kullanılırlarsa..
  • gereksiz. hem seside robot sesi gibi korkutuyor insanı.
  • Dün televizyonda reklamını gördüm. Çok gerzekçe bir fikir. Ar-ge'den bu kadar anlıyorlarmış demek ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.