Şimdi Ara

Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
27.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ark lar bu mozilla 5 versiyonunu indirdiö kullamıyorum gayet güzel olmuş fakat bi sıkıntım önceden mozilla 3 kullanıyordum,izlediğim herhangi bir videoyu mozilla cache dosyasında bulabiliyordum ordan direk alıyordum.Şimdi bu yeni versiyonda bu cache dosyasını karışık hale getirmişler bir sürü klasör oluşturuyo falan ve izlediğim videoları bulamıyorum.Bununla ilgili bilgisi olan yada izlediğim bir videoyu tekrar indirmeden alabilmenin bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim,malum kotalı kullanıcıyız her videoyu iki defa indirmek sıkıntı yaratıyo :))))
  • FF 6 beta kullanan var mı yüklesemmi
  • hemen güncelliyorum 5.0.1'e
  • arkadaşlar bu firefoxta her bir sekme açtığımda homepagein gelmesini istiyorum explorerdeki gibi yapabilme şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

arkadaşlar bu firefoxta her bir sekme açtığımda homepagein gelmesini istiyorum explorerdeki gibi yapabilme şansım var mı?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-homepage/

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-homepage-view/

bu eklentiler işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

arkadaşlar bu firefoxta her bir sekme açtığımda homepagein gelmesini istiyorum explorerdeki gibi yapabilme şansım var mı?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-homepage/

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-homepage-view/

bu eklentiler işini görür.

ok sağolasın

• resmi olarak daha yayınlanmadı ama ftp depolarında hazır
    indirme linki
    Firefox 6
  • sanırım hala beta
  • az önce yükledim, beta değil sanırım final sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 13 Ağustos 2011; 11:08:29 >
  • Yükleyenlerden izlenimleri alalım
  • 4. ve 5. versiyonlardan gözle görülür şekilde hızlı. Özellikle ilk sayfa açılış hızı oldukça iyi.
  • final sürümü sadece release edilmemiş daha

about:permissions olayı var siteye göre ayar yapma çerez kabul et etme felan

gpu donanımsal destek gelmiş ama benim gm965 kara listede driverı kapalı halen intel sağolsun

en önemlisi about:memory de minimize memory usage seçeneği var bellek taşma yapınca onu uygulayınca minimize ediyor. daha taşma olmadı denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 13 Ağustos 2011; 11:47:23 >
  • İlk açılış bariz şekilde hızlanmış durumda.Ayrıca hala 64bit desteği yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

İlk açılış bariz şekilde hızlanmış durumda.Ayrıca hala 64bit desteği yok sanırım

labs.adobe.com/technologies/flashplatformruntimes/flashplayer11/
    nightly.mozilla.org
    64 javayıda 1.7.0.0 filehippodan indirebilirsin.

Firefox 8 + Flash Player 11 biz 64bitçiler için harika olcak.özellikle flash 11 linkine bakarsanız native 64 bit yazıyor.Mozillada sanırım 8 ile nativeleyecek.Java zaten var.
  • 8. versiyonda 64 bit olması bekleniyor FF un. Ne acıdır, ben MAC te 4.0 dan beri 64bit kullanıyorum, keza Linux'ta öyle. Adamlar çıkaramadılar bir windows için. Sene sonu kısmetse..
  • yükledim beta değilmiş
  • bu ne yaw ayda bir sürüm atlıyoruz.
  • Ben beğendim bu sürümü doğrusu.Chrome'dan vazgeçmemi sağlayabilir.Özellikle açılıştaki yavaşlığın gittiğini görmek sevindirici.
  • + sayfa açılış hızları artmış durumda bu gayet iyi.
  • bir de sanırım adres çubuğunda ie9 dan esinlenmişler. adres linkinde mesela sadece donanimhaber.com belirgin. geri kalan kızımlar sönük görünüyor. 5te de böyle miydi. ben mi yeni farkettim acaba
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.