Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
103.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunu kendim yaptım belki isinize yarar. Ben denedim gayet güzel çalışıyor. Hepsiburada için bir arama eklentisi (SearchPlugin).
    Tıkla

Sıkıştırılmış dosyanın içindekileri (C??):\Documents and Settings\ (açılan oturum hesabının adı??) \Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\65v4fusa.default (farklı olabilir ???)\searchplugins içerisine kaydedin. Firefox'u yeniden başlattığınızda yeni arama eklentiniz hazır. Güle güle kullanın!

Genelde fiyat araştırması ve ürün hakkında genel bilgi almak için en çok başvurulan site olduğu için Hepsiburada.com'u tercih ettim. Ama geçmişteki kötü bir tecrübemden dolayı alışveriş için kesinlikle önermiyorum.

• bende mozilla 1.5 i yükledim bugün... bariz biçimde int explorerden hızlı.. kıyaslama açısındanwww.haberturk.com kanalını deneyebilirsiniz.
  • www.haber7.com 'u da deneyebilirsiniz.
  • gelen pmlere cevpa verirken cevap veretiklayinca tiklanmiyor bilge adam baska yerde yok reklami hooooooooop assagi dogruuzuyor ve ben cevaplayi tiklayamiyorum....caktirmadan tikliyorm sonra fakat tiklanmioyr,,Niye bunu cozen var mi nasil cevapliyorsunuz PM leri flash var saniyor firefow bi turlu cozemedim,

herseyi disable eden visor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visor -- 1 Aralık 2005, 2:52:44 >
  • Dostlar ufacık bir soru....

opera'nın browser i her başlatışında önce ki oturumundan kalan tüm adreslere (tüm tablardaki) otomatik bağlanarak kaldığın yerden devam etme özelliği var. Firefox un da aynı işlevi gören bir add-on u varmı?

Ya hayırsever biri firefox ile operayı bir şekilde birleştirse ya, ikisinin de vazgeçilmez özellikleri var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: taydag

Dostlar ufacık bir soru....

opera'nın browser i her başlatışında önce ki oturumundan kalan tüm adreslere (tüm tablardaki) otomatik bağlanarak kaldığın yerden devam etme özelliği var. Firefox un da aynı işlevi gören bir add-on u varmı?

Ya hayırsever biri firefox ile operayı bir şekilde birleştirse ya, ikisinin de vazgeçilmez özellikleri var....

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&category=Tabbed%20Browsing&numpg=10&id=436

araçlar>Extensions a gir Session saver a tıklayıp seçeneklere bas. I'd like to my browser restored Every startup from'u tik le, yan tarafta my last session yazsın. ok de. tamamdır...

Tabi soru sormadan önce ilk sayfaları okumak lazım aslında...

• @bmadran

teşekkür ettim dostum ... ilk sayfaları okumöadım doğru kusura bakmasın kimse :)
  • benim sordugum problemi cozen varmi??
  • arkadaşlar firefoxda araç çubuğuna kaydettiğim linkler uçmuş onları nasıl geri getirebilirim galiba harddiskte badsector var yakında windows da çöker zaten badsector olduğu tamaen scandiskle anlaşılabilir mi ve bilgisayar scandisk yapmıyor
  • firefox ta flash lari nasil engelleniyor...

bilgi isteyen visor
  • Ya hoca işte adblock engelliiyor(muş) flash'ları. ben de yukarda biyerde sordum ama cevap veren yok. nası çalıştırıyorsunuz kardeşim adblocku? o kadar tıkladım flash reklamların üstündeki "adblock" yazısına, tınmadılarrrr!!!
  • AdBlock
    bu AdBlock'un en son versiyonu kurun bir deneyin(otomatik update bulmuyor!). Belki çözer probleminizi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betelguise -- 2 Aralık 2005, 0:40:52 >
  • Haydi hayırlı olsun. Mozilla Firefox Türkçe 1.5 sürümü de resmi olarak çıkmış bulunuyor. Lakin linkinde şimdilik bir sorun var galiba. Ben indiremedim. Sonradan muhakkak düzeltilecektir.

http://www.mozilla.org.tr/
  • adblock son surumunde hatalı calışıyor. onceki surumlerini bulabilirseniz dogru calışıyor.
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi nihayet FIREFOX 1.5 Final sürümü çıktı.

:::Banner::: gibi hepimiz koyduğumuz linkleri güncellersek ve çalışan/çalışmayan eklentileri buraya rapor edersek epey faydalı olacaktır.
    Ben de tanıttığım eklentileri yeniden gözden geçirip,hem konu anlatımlarını hem de linkleri güncelleştiriyorum.

İlk olarak ADBLOCK eklentisi Güncellendi ---->>1.Sayfadadır.

Eski sürüm üstüne Firefox'u kurduktan sonra sorun çıktığı için Adblock'u kaldırıp yeniden yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 2 Aralık 2005, 23:30:10 >
  • ya bişey soracaktım bu firefox normalde her update için uyarıyodu bu sefer niye uyarmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

ya bişey soracaktım bu firefox normalde her update için uyarıyodu bu sefer niye uyarmadı

Artık yeni Firefox 1.5 ile gerçek anlamda update yapılacak.Normalde önceki sürümler sadece eklentilerin güncellemelerini haber veriyordu.Bundan sonra Firefox'un güncellemeleri için tümden kurulum yapmaya gerek kalmadan sadece güncellenmiş özellikleri otomatik olarak kurulabilecek.Bu yepyeni bir özellik.
    Aynı şekilde eklentilerde eskisi gibi güncellenebilecek.
  • he okay o yüzden uyarmadı teşekkürler bu arada ön sayfada adblock için yeniyi kurduktan sonra eskisi çalışmamıştı
    bi de senin adın başka bişey degil miydi forumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

he okay o yüzden uyarmadı teşekkürler bu arada ön sayfada adblock için yeniyi kurduktan sonra eskisi çalışmamıştı
    bi de senin adın başka bişey degil miydi forumda?

Firefox 1.5 sürümünü eskisinin üstüne kurduktan sonra Adblock çalışmıyor.Adblock'u kaldırıp yeniden yükleyeceksin.

Bu arada benim adım başka bir şey değildi.1 yıldan fazla süredir yani üye olduğumdan beri aynı nick'i kullanıyorum.
    Avatarımı başkasında mı gördün yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 2 Aralık 2005, 22:39:06 >
  • NOSCRIPT
    UPLOAD TO IMAGESHACK
    PDF DOWNLOAD
    ARAMA MOTORU EKLEME/SİLME
    SCRAPBOOK - SAYFA KAYDEDİCİSİ
    MYIP TOOL = IP ARACIM

Yeniden düzenlendi ve güncellendi--->1.Sayfadadır.

EXTENDED STATUSBAR
    GOOGLE PREVIEW
    RELOADEVERY

Yeniden düzenlendi ve güncellendi--->2.Sayfadadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 2 Aralık 2005, 23:20:00 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.