Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
103.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forever Firefox
  • EDIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 12 Şubat 2006 16:30:43 >
  • feylesof anlamadım biraz açar mısın nasıl yüklicem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YENİDİR

feylesof anlamadım biraz açar mısın nasıl yüklicem?

1.0.7 versiyonu için xpi dosyasını indirdikten sonra Firefoxta Dosya/Aç menüsünden indirdiğin klasördeki Extended_Statusbar_1.0.xpi dosyasını seçip aç dediğinde işlem tamamdır.Yeniden kapatıp açacaksın Firefox'u.
    1.5 ve üstü versiyon yüklüyse verdiğim linkte firefox açıkken install'e tıklaman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 25 Kasım 2005, 20:15:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

feylesof süpersin yaw

Forever Firefox

Eyvallah :::Banner::: , o Firefox'un süperliği...
  • Teşekkürler feylesof
  • yaa arkadaşlar bu adblock programı eskiden bende yüklüydü.gayet ii bir şekilde tüm reklamları flashları kapatıyordu.fakat firefoxtaki bir sorundan dolayı yteniden yükleme yaptım tüm eklentileri.ama şimdi bu adblock flash dosyalrını kapatmıyor.birde eskiden resimlerin flashların üstünde adblock yazısı çıkıyordu ona basınca resklamı kaldırıyordu fakat şimdi o da çıkmıyor.ne yapmam lazım.
    teşekkürler
  • Sekmeleri kapatmak için pratik bir yöntem: Nasıl herhangi bir linkin üzerinde mouse'un orta düğmesine basınca yeni sekmede açılıyorsa, sekmenin yukarıdaki yazısı üzerinde aynı düğmeye basarak sekmeyi kolaylıkla kapatabilirsiniz!!

• quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

yaa arkadaşlar bu adblock programı eskiden bende yüklüydü.gayet ii bir şekilde tüm reklamları flashları kapatıyordu.fakat firefoxtaki bir sorundan dolayı yteniden yükleme yaptım tüm eklentileri.ama şimdi bu adblock flash dosyalrını kapatmıyor.birde eskiden resimlerin flashların üstünde adblock yazısı çıkıyordu ona basınca resklamı kaldırıyordu fakat şimdi o da çıkmıyor.ne yapmam lazım.
    teşekkürler

ARAÇLAR/ADBLOCK/PREFERENCES/ADBLOCK OPTIONS/

Burada " OBJ-TABS " mutlaka seçili olsun...
  • yaw bu kadar eklenti yama filan ile niye ugrasıyorsunuz Opera'yi bir deneyin isterseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

yaw bu kadar eklenti yama filan ile niye ugrasıyorsunuz Opera'yi bir deneyin isterseniz...

Hem Firefox'u hem de Operayı uzun süredir zevkle kullanan birisi olarak Operanın tüm güzel özelliklerine rağmen Firefox eklentilerinin getirdiği ekstra özellikleri kesinlikle veremediğini gördüm.Firefox hastaları için eklentilerle uğraşmak sanıldığının aksine bir zevk çünkü yepyeni özellikler katabiliyorsunuz.
    Operada bulunupta Firefoxta bulunmayan özellikleri bile bu eklentiler sayesinde giderebiliyorsunuz.Yukarıda verdiğim extended statusbar gibi mesela.
    Ama bir flashgot,adblock ya da noscript gibi onlarca eklentinin getirdiği özellikleri asla Operada bulamazsınız.
    Bence illa da birisini tercih edip diğerinden mahrum kalmak yerine her ikisini de yerine göre kullanmak daha mantıklı.Mesela ben maillerimi kontrol ederken Wand Password özelliği nedeniyle Operayı tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 26 Kasım 2005, 13:56:54 >

• firefox eklentilerini otomatik olarak netten yüklüyoruzda.elimde pc de kayıtlı bazı eklentiler var.bunları nasıl manuel yükleyeceğiz?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

quote:

Orjinalden alıntı: meco

yaw bu kadar eklenti yama filan ile niye ugrasıyorsunuz Opera'yi bir deneyin isterseniz...

Hem Firefox'u hem de Operayı uzun süredir zevkle kullanan birisi olarak Operanın tüm güzel özelliklerine rağmen Firefox eklentilerinin getirdiği ekstra özellikleri kesinlikle veremediğini gördüm.Firefox hastaları için eklentilerle uğraşmak sanıldığının aksine bir zevk çünkü yepyeni özellikler katabiliyorsunuz.
    Operada bulunupta Firefoxta bulunmayan özellikleri bile bu eklentiler sayesinde giderebiliyorsunuz.Yukarıda verdiğim extended statusbar gibi mesela.
    Ama bir flashgot,adblock ya da noscript gibi onlarca eklentinin getirdiği özellikleri asla Operada bulamazsınız.
    Bence illa da birisini tercih edip diğerinden mahrum kalmak yerine her ikisini de yerine göre kullanmak daha mantıklı.Mesela ben maillerimi kontrol ederken Wand Password özelliği nedeniyle Operayı tercih ediyorum.

iyide operada firefox eklentilerinin cogu kendinden var ugrasmaya gerek kalmıyor.. hem operada operaget var kurdugunda flashgetin her özelligini kullanabiliyorsun, adblock özelligide var hatta burdada bu konu acılmıs zaten biliyosun... ne bileyim firefox opera kadar güvenli olmadıgı icin bi türlü ısınamıyorum ısınmamda zor gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: sonix

firefox eklentilerini otomatik olarak netten yüklüyoruzda.elimde pc de kayıtlı bazı eklentiler var.bunları nasıl manuel yükleyeceğiz?.

Firefox'da Dosya/Aç de... Ordan programı seç yükler

Kolay gelsin...
  • çok güzel bi konu olmuş..uzun zamandır ugramıyordum buraya..ayrıca ***feylesof arkadaşa da tebrikler..çok yararlı bilgiler vermiş..

verildimi bilmiyorum ama bu programı kullanmanızda yarar var..firefoxu internet hızına ve pc nizin modeline göre ince ayar çeken bi program..kullanmanızı tavsiye ederim..

http://www.download.com/FireTune/3000-2366-10383402.html
  • UP

RCCP teşekkürler bu arada...

Hızlı bilgisayar/Daha yavaş bağlantı (DSL) seçtim...

Bakalım değişme var mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 27 Kasım 2005, 11:38:10 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Betelguise

Türkçe Firefox kullanan varsa, Araçlar/Seçenekler/Gizlilik 'ten Çerezleri tanımlamak için yazılmış yazıyı bi okusun! Ben de yeni farkettim; Türkçe'ye çeviren arkadaş bayağı espritüelmiş zannedersem.

Bu kadar süre kullanırım hiç farketmemiştim.

çerezler herkesin ağzına layıktır

• Arkadaşlar Firefox DH'de bazen 3.-4. sayfalara gidiyo... Sizde normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Betelguise

Türkçe Firefox kullanan varsa, Araçlar/Seçenekler/Gizlilik 'ten Çerezleri tanımlamak için yazılmış yazıyı bi okusun! Ben de yeni farkettim; Türkçe'ye çeviren arkadaş bayağı espritüelmiş zannedersem.

Bu kadar süre kullanırım hiç farketmemiştim.

çerezler herkesin ağzına layıktır

Böyle mi yazıyor? Ben İng. kullanıyorum, eğer bu değilse birisi yazabilir mi orada ne dediğini?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.