Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
103.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: playground

quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

quote:

Orjinalden alıntı: Betelguise

Türkçe Firefox kullanan varsa, Araçlar/Seçenekler/Gizlilik 'ten Çerezleri tanımlamak için yazılmış yazıyı bi okusun! Ben de yeni farkettim; Türkçe'ye çeviren arkadaş bayağı espritüelmiş zannedersem.

Bu kadar süre kullanırım hiç farketmemiştim.

çerezler herkesin ağzına layıktır

Böyle mi yazıyor? Ben İng. kullanıyorum, eğer bu değilse birisi yazabilir mi orada ne dediğini?

Evet tam olarak öyle yazıyor :)

• arkadaşlar size bir soru :) şimdi firefox'a güzel güzel theme indiriyoruz:
    1- themeler nereye iniyor klasör olarak neredeler ?
    2- Activity indicator denilen sağ üst köşedeki icon'u nasıl değiştirebilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar Firefox DH'de bazen 3.-4. sayfalara gidiyo... Sizde normal mi?

evet, ben de bir süredir farkındayım. bir konu başlığını okuduktan sonra konu başlıklarının listelendiği sayfaya gittiğimizde kafasına göre başka sayfalara gidiyor. normal değil tabii. Şikayet etmek lazım ama kim uraşcak. zaten yakında 1.5 çıkar onda düzelir inşallah :D düzelmezse haber veririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azrael_13

1- themeler nereye iniyor klasör olarak neredeler ?

Sanırım burda...

C:/Documents and Settings/User/Aplication data/Mozilla/Firefox
  • quote:

Böyle mi yazıyor? Ben İng. kullanıyorum, eğer bu değilse birisi yazabilir mi orada ne dediğini?

quote:

Evet tam olarak öyle yazıyor :)

Eheh komikmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 29 Kasım 2005, 1:15:25 >
  • arkadaşlar önceki sayfalarda verilen hiçbir eklentiyi kuramadım.sayfayı açmıyor
    bir linke tıkladıpımızda yeni pencerede değilde yeni sekmede açmayı sağlayacak bi ayar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

arkadaşlar önceki sayfalarda verilen hiçbir eklentiyi kuramadım.sayfayı açmıyor
    bir linke tıkladıpımızda yeni pencerede değilde yeni sekmede açmayı sağlayacak bi ayar var mı?

Vardı ama bulamadım ya...

Bu arada linke mouse'un tekeriyle tıklarsan yeni sekmede açar
  • Firefox un çok ram yediğini herkez biliyor herhalde. Bu problem Macromedia Flash plug-in den kaynaklanıyormuş

Firefox u açıp adres çubuğuna about:config yazıyoruz. Daha sonra

Sayfa içerisinde herhangibir yere farenin sağ tuşu ile tıklıyoruz , ordan

Yeni > integer seçiyoruz...

Daha sonra karşımıza çıkan pop-up a browser.cache.memory.capacity olarak isimlendiriyoruz..tamam diyoruz.
    Şimdi tekrar bir pop-up çıkıcak karşımıza orda browser.cache.memory.capacity değerini sorucak bize , bizde oraya 60000 yazıyoruz...tamam diyoruz.

Daha sonra Firefox u kapatıp , açıyoruz ve bu problemden kurtulmuş oluyoruz.

alıntıdır.verildiyse kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

Firefox un çok ram yediğini herkez biliyor herhalde. Bu problem Macromedia Flash plug-in den kaynaklanıyormuş

Firefox u açıp adres çubuğuna about:config yazıyoruz. Daha sonra

Sayfa içerisinde herhangibir yere farenin sağ tuşu ile tıklıyoruz , ordan

Yeni > integer seçiyoruz...

Daha sonra karşımıza çıkan pop-up a browser.cache.memory.capacity olarak isimlendiriyoruz..tamam diyoruz.
    Şimdi tekrar bir pop-up çıkıcak karşımıza orda browser.cache.memory.capacity değerini sorucak bize , bizde oraya 60000 yazıyoruz...tamam diyoruz.

Daha sonra Firefox u kapatıp , açıyoruz ve bu problemden kurtulmuş oluyoruz.

alıntıdır.verildiyse kusura bakmayın

Teşekkürler tracy

• Localite Mod 0.3.1 bu eklenti Firefox,Thunderbird ve Mozilla eklentileri kolayca Türkçeye çevirin. Herhangi ek bir yazılıma gerek duymadan, Firefox içinden yabancı dildeki eklentileri Türkçeye çevirebilirsiniz.
    Türkçe Firefox 1.5 beta 3 altında sorunsuzca test edilmiştir.
    http://eklentiler.mozilla.org.tr/page/1/
  • Groowe Firefox Toolbar New! çok güzel bir eklenti..
    Tanıtım:
    Google, Yahoo, AltaVista, Amazon, Ask Jeeves, MSN ve diğer arama motorlarını kullanan bir Firefox eklentisidir. Birçok arama sitesine girmeden, kolayca arama yapabilirsiniz. Program size meslek, alışveriş ve dosya sitelerinde de arama yapma olanağı tanıyor. Ayrıca imaj, audio ve video araması yapabilirsiniz. CTRL tuşuna basarak arama yapıldığında sonuç ayrı bir Firefox sekmesinde belirecektir. Böylece Firefox ile entegrasyon ve uyum sağlanmıştır.
    Programın bu sürümünde araç çubuğunu istediğiniz biçimde uyarlayabilirsiniz. Buton ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

Not : Groowe Search Toolbar for Firefox, Mozilla Firefox browser 1.0 ya da üstü ve Mozilla browser 1.5 ya da üstü tarayıcılarda çalışır.
    İnceleme:http://www.groowe.com/firefox_toolbar.php

XMPlay:FoxyTunes ile uyumlu son derece güzel,kurulum gerektirmeyen minicik bir program: 314 KB
    Tanıtım:
    XMPlay ; OGG / MP3 / MP2 / MP1 / WMA / WAV / MO3 / IT / XM / S3M / MTM / MOD / UMX ses biçimlerini ve PLS / M3U / ASX oynatma listelerini tam olarak destekleyen ücretsiz bir ses çalıcı programıdır. Program Winamp eklentilerini de başarıyla ve tam olarak kullanabiliyor; böylece Winamp'ın tüm ek özelliklerine de bu program ile erişebiliyorsunuz.

Programın özelliklerine bir gözatacak olursak:

* Oldukça hızlı ve stabil çalışma
    * Doğal ses çıkışları
    * 32/24-bit ve Çoklu kanal ses desteği ile donanımı kullanarak sesleri kaliteli çalma
    * Interpolation ve Ses/Pan taraması
    * Yüksek çıkışlı ses dosyalarını yumuşatabilme
    * DSP desteği
    * Ekolayzer, Reverb, Eklenti desteği
    * Ayarları özelleştirip kaydedebilme
    * Kaydedilen ayarları ayarlanan parçalarda otomatik olarak uygulayabilme
    * Detaylı parça bilgisi gösterebilme
    * İnternet üzerinden parça oynatabilme
    * Tüm desteklenen biçimlerdeki parçaları internet üzerinden arayabilme
    * Dahili WAV yazıcısı
    * 8/16/24/32-bit WAV dosyaları ve harici ses biçimleri (MP3/OGG/vb...), ile kullanılabilecek ses düzeltme, seviye düzenleme ve ses kuvvetlendirme özelliği
    * Kullanışlı Klavye Kısayolları ile rahat kullanım
    * Tamamen özelleştirilebilir arabirim
    * Tüm programlara entegre olabilme özelliği (Internet Explorer, vs..)
    * Arşiv Eklentileri
    * Arşiv ve Sıkıştırılmış tüm dosyaları çıkartmaya gerek olmadan oynatabilme
    * Parça oynatılırken kullanılabilecek birçok müziğe duyarlı hareketli grafikler
    * Sonique ses oynatıcısı ve Winamp Oynatıcısı Eklentilerine tam destek
    Detaylı incelemesi:http://www.softpedia.com/reviews/windows/XMPlay-Review-12953.shtml

Not:Firefox Feylosof u arkadaşa bu konuda açıklamaları için sonsuz teşekkürler ve saygılar....

• Mozilla Firefox 1.5

Hayırlı olsun
  • Emek veren arkadaşlara teşekkürler çok güzel bir konu olmuş. Özelliklede @feylesof!

Sizlere sormak istediğim daha önce firefox'un ayarlarında bir değişiklikler yapmıştım.
    Hani şu about:config'ten bir takım değerleri değiştirdiğimiz kısım

Onları tekrardan default değerlerine nasıl getiririz.

Çünkü yeni firefoxum dramatik bir şekilde çok yavaş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 30 Kasım 2005, 19:39:50 >
  • Başlık herşeyi açıklıyor. Uzun süredir sürüm adayı konumunda bulunan Mozilla Firefox Internet tarayıcısı, 1.5 nihaî sürüm olarak yayınlandı. İşte yenilikler.

Geliştirilmiş sekmeli tarama özellikleri, daha hızlı ileri-geri tuşu kullanımları, daha iyi MacOS uyumu, yeni Internet standartlarına uyumlar, daha verimli sistem kaynağı kullanımı... şeklinde sayıp geçiştirmeye çalıştığımız yenilikler, bize bu sürümde, artan sürüm numarasından daha fazla şeyler olduğunu gösteriyor.

Mozilla Firefox 1.5 sürümündeki yenilikleri merak ediyorsanız, daha önceden yayınladığımız ve gelişmeleri detaylarıyla anlatan haber ve makalelere bakabilirsiniz.

download http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.5&os=win&lang=en-US

ve buda bonus ========https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?id=1390&application=firefox

bide eger yukledikten sonra minimeter eklentisi silinirse tekrar yukleyin calisiyor....

burdan devam etsin bakalim

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Emek veren arkadaşlara teşekkürler çok güzel bir konu olmuş. Özelliklede @feylesof!

Sizlere sormak istediğim daha önce firefox'un ayarlarında bir değişiklikler yapmıştım.

Al bakalım bunu yükle kendisi ayar çekiyo hızlanıyo

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1269&application=firefox

• Huhukomsu bunu da deneyebilirsin...

Bilgisayarının hızını ve bağlantı hızını seçiyosun ona göre ayar çekiyo...

http://www.download.com/FireTune/3000-2366-10383402.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Emek veren arkadaşlara teşekkürler çok güzel bir konu olmuş. Özelliklede @feylesof!

Al bakalım bunu yükle kendisi ayar çekiyo hızlanıyo

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1269&application=firefox

İlginç
    Hakikaten problemimi çözdü.Hızı cidden fark etti.
    @:::Banner::: teşekkürler.

• Minimeter bende çalışmıyor. Kaldırdım tekrar yüklemeyi denedigimde de uyumlu olmadığı için yüklemiyor bile, kurmak istediğim adres buhttp://www.epigoon.com/?pag=project farklı bir versiyonu mu var bir yerlerde???
  • Türkçe Firefox 1.5 RC3

http://www.mozilla.org.tr/
  • ya beyler bu adblock ben de mi işlemiyor bir tek?
    donanimhaber'deki bütün flash reklamların üstünde adblock yazıyor. tıklıyorum bana mısın demiyorlar. hepsi olduğu gibi duruyor. tıklıyorum sayfayı reload ediyorum yine aynı reklam aynı yerde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.