beyler bu 1.5 eskinin üstüne kursak bişey olurmu..eskiyi kaldırmak gerekirmi
bide bu firefox un temp i otomatik siliniyo mu yoksa belli aralıklarla temizlemek gerekir mi
YAA USTALAR ŞİMDİ KURUCAM BU FIREFOX U HEE İE DEN BIKTIM ZATİ SAYFALAR YAVAŞ AÇILIYOO KURAYIMDA BAŞINIZIN ETİNİ YİYEYİM SİZDE GÖRÜNN.
quote:
Orjinalden alıntı: thalasus
başka bir sorun daha var. Yahoo'da mail yazarken çıkan Yazı Tipi özellikleri bunda görünmüyor ve örneğin DH Forumda Özel Mesajların Cevapla butonunu kullanamıyorum...
Bu soruna ek olarak daha önce sorduğum ama hala çözüm bulamadığım durum var. Sitelerin çerez bırakmasına izin veriyorum ama hala cookies tutmuyor firefoxum...
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
beyler bu 1.5 eskinin üstüne kursak bişey olurmu..eskiyi kaldırmak gerekirmi
bide bu firefox un temp i otomatik siliniyo mu yoksa belli aralıklarla temizlemek gerekir mi
evt ya buna bir cevap yok mu ?
firefox ne demek? ciddi soruyorum.
internet explorer gibi bi browserdır ama ie den çok daha güvenli ve çok daha hızlıdır
bir de firefox templeri kendi kendine silmez sizin silmeniz gerekir
bizim soruları gören olmadı mı delirtcek harbi...
quote:
Orjinalden alıntı: stacey
İstediğin özelikleri eklentilerle katabildiğin, kendine göre özelleştirebildiğin, bir güvenlik açığı çıksa bile Windows gibi birkaç ayda değil 1-2 günde düzeltilen, kaynak kodu açık olduğu ve herkes bunu görebildiği için de güvenlik yönünden kendini rahat hissedeceğin bir web browser dır.
İE BENİM MAKİNADA RAHMETLİ OLDU ARKADAŞLARRR BU GÜNDEN İTİBAREN BENDE FIREFOX ÇU OLDUM HEHEH BİR KAÇTANEDE EK YAPTIM ÇOK GÜZEL OLDU YAFF FALLAAAA
Hayırlı olsun
Firefox Forever !
bir defa firefox2u kuran ie'nin yüzüne bakmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: thalasus
bizim soruları gören olmadı mı delirtcek harbi...
zone alarm vb. programlar kullanıyorsan ondan da olabilir.Flash player 8.0 sürümü bazı programlarla çakışıyor.Bu sayfada onun nasıl kaldırılacağını da bulabilirsin.İlki olma ihtimali veriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: pirate_1905
Niye firefox kullanıyosunuz neyi daha iyi? Benim bi sorum topic kirliliği olmasın cevabı kolay çünkü::: OGAME oynarken çıkan pop-up ları nasıl engelleyebilirim çünkü nereye tıklasam bi pop-up çıkyo kafayı yewdim artık
bende ogame oynuyorum ama hiç pop-up falan yok
Firefox birçok pop up testinde %100 güvenli çıkıyo
firefox da bi ço ksorunum var sürekli problem yaşıyorum..inşallah bu 1.5 giderir..hele reklamlarla bouguşuyorum..deli olcam
beyler bu 1.5 yi eskinin üstüne kursak bişey olurmu..yoksa eskiyi tamamen kaldırmak mı lazım
quote:
Orjinalden alıntı: playground
quote:
Orjinalden alıntı: stacey
İstediğin özelikleri eklentilerle katabildiğin, kendine göre özelleştirebildiğin, bir güvenlik açığı çıksa bile Windows gibi birkaç ayda değil 1-2 günde düzeltilen, kaynak kodu açık olduğu ve herkes bunu görebildiği için de güvenlik yönünden kendini rahat hissedeceğin bir web browser dır.
beyler bu 1.5 yi eskinin üstüne kursak bişey olurmu..yoksa eskiyi tamamen kaldırmak mı lazım
Rahatlıkla kurabilirsin ama bazı eklentiler ve kullandığın tema uyumsuzluk yaratabilir.Onları kaldırıp uyumlu versiyonlarını yüklersin olur biter.Diğer ayarların aynen yeni versiyona aktarılır.
Örneğin ben sadece adblock,reloadevery eklentisinde sorun yaşadım,diğerlerinde hiçbir sorun çıkmadı.Kullandığım Noia ve Qute temalarında bir sorun çıkmadı.Yaptığım tüm ayarlar aynen yeni versiyona geçti.
Temiz kurulum yapmak istersen profile dizinindeki bookmarks,users gibi bazı dosyalarını yedekleyebilirsin.